100

Аз

преди 11 месеца

Сталин също беше за разпарчетосването ,но някак го заблудиха със идеята за "балканска федерация " ,а 1949 година Тито и Сталин се скарват защото Тито "седи на две столчета" и всичко пропада ,след това идва Тато и отменя автономията която беше първия етап на разпарчетосването.

99

Анонимен

преди 11 месеца

Копейките са откачени

98

Анонимен

преди 11 месеца

Браво на Възраждане за оговора :)

97

Анонимен

преди 11 месеца

Скоро радевите служби ще бъдат реформирани И ще подгонят руския кавал копейкин Пандиза или имиграция при путин това го очаква.

96

Анонимен

преди 11 месеца

ДАНС и БОП неват ли си друга работа. Защо изпълняват полит. поръчки. Ако не беше Паси пръста немаше да си помръднат.

95

Анонимен 8

преди 11 месеца

И какво Копейките са направили за България освен да заблуждават шарани и да си получават големите пари в парламента

94

ДО 96

преди 11 месеца

Факти - Лагерите на Нацистите са били САМО в Полша . В Полша са убити Милиони Евреи.Финландия е известна че е карала Евреи да избиват Евреи в Лагери . Та , преди да пишеш провери Историята . Това че вече имаме изкуствен интелект не те оправдава да лъжеш за паметта на убитите и да защитаваш Убийците - за тях се грижи Господ .

93

Анонимен

преди 11 месеца

Възраждане може да скача всички. Само на ДПС и ГЕРБ не може да скача.

92

До Анонимен 80

преди 11 месеца

Е как бе,нали Гад *** купи БГА Балкан,или бъркам.🤔,

91

РуZZkий мир

преди 11 месеца

Така или иначе Костя Копейкин е вече в черният списък на Украйнското ГРУ,за негови изказвания по адрес на чужда държава ,10 пъти по Голяма от нашата иска да я затрива Квартал Аспарухосвкият ***,Бесарабските Българи също протестирах с нота ,кори може да му скърши някой дългия врат

90

Анонимен

преди 11 месеца

Атаки срещу Възраждане едновременно от много посоки. Тук едва ли има нещо случайно. Трябва да се компрометира партията, която защитава позициите на повечето хора в България.

89

гост

преди 11 месеца

До Варненски ТОЗИ ДЪНКАТА НАЛИ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ В ЗАТВОРА . МАЙ НЯКОЙ ГО СПАСИ . ПРЕДИ ДА СТАНЕ БИЗНЕСМЕН Е ПРАВИЛ НЕЩО ДРУГО .

88

Анонимен

преди 11 месеца

Костя да взима Радев и да ходи камикадзе за Русия, ще го пише в историята може да се гордее после. За жалост предпочитат да си седят в палатите, ама то така много лесно големи само на думи, къде са ви делата...........ееййй просстттттт народ, ееейййййййй! По тази логика - не съм видЕл ни Тагарев, ни про100то, ни Тиквун , за Сричащия депесар да не пишем даже....да са се затърчали за Окрайна да помагат лично в боя. Хахахаха

87

Анонимен

преди 11 месеца

Оскарчето го загази. От зор да изцапа Възраждане сам влезна в блатото. Един тип така като се хаби напразно накрая никой няма да го взима на сериозно.

86

оскар

преди 11 месеца

България спасява своите евреи при чудовищен натиск от Германия през ВСВ, при това това е извършено от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, а оскар - вместо благодарност, че СЪЩЕСТВУВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ, лъже, манипулира и вменява вина защо не сме били спасили още?!? Сее омраза и провокира хората, та по-неинтелигентните да му се вържат и да споменат нещо за религията му, за да се направи на жертва и още да мрази България и да настройва всички против нас! Вашата вяра как гледа на всичко това, оскар???

85

КАТЮША

преди 11 месеца

Слава на Русия и руския народ ВЕЛИКА ЗАВИНАГИ

84

Варненски

преди 11 месеца

Кой ви излъга, че Коце платеното е патриот бре. Той и майка си ще продаде, само и само пари да вземе. Цяла Варна му знае номерата. Нали Гуци Гуцанов го създане за уж голямата политика. Коце платеното сам нищо не може. Само лъже, *** и говори според това, кой му плаща. Ако не беше Гуцу Гуцанов да го спацява чрез Дънката, досега да са го направили мишлен човече

83

Пен

преди 11 месеца

ХАХАХАХА с какви неща се занимава ДАНС хахааххааха

82

Анонимен

преди 11 месеца

Okynaциoнeн gиkтaт, цeнзypa и gвoeн cтaнgapт...

81

Анонимен

преди 11 месеца

Костя да взима Радев и да ходи камикадзе за Русия, ще го пише в историята може да се гордее после. За жалост предпочитат да си седят в палатите, ама то така много лесно големи само на думи, къде са ви делата?