60

До пян гъ

преди 11 месеца

Пак си пропуснал медикаментите, моето момче....

59

Анонимен

преди 11 месеца

За предателите няма и не може да има прошка. Това мога да кажа. Всички видяха лицето на предателството. И как крадеца вика дръжте крадеца.

58

Пян_Гъ

преди 11 месеца

Никой здравомислещ човек няма да каже, че някой ще вземе нещо от Украйна, т.е. от Русия! Как точно си го представяте - вие, които говорите гл-у-пости? Какво ще стане с онази част от Русия, наречена условно и малко презрително Украйна, решава Русия. Точка. Кво, не ви харесва? Не одобрявате? Не бъркани желаната с реалността. И на мен все ми се струва, че макарите на сама ще паднат, като все се клатят, ама пусто не падат... Стоят си...

57

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя почти нищо не познава, и сега говори пълни глупости. Не знам защо го канят да разстяга локуми в полза на Раша.

56

Анонимен

преди 11 месеца

Вова, мачкай урките! Който остане жив - да плаща репарации 50 години!

55

Бобо

преди 11 месеца

Чуков от първия ден на войната ръси прогнози. Дали умишлено или не, но до сега на 100% не е познал нищо. Нула.Може да му е такава целта, някаква тънка ирония и тролене, незнам.

54

Анонимен

преди 11 месеца

По скоро тюрките и китайците се разбират какво и колко ще заграбят от Русия.

53

Анонимен

преди 11 месеца

Научаваме се, че Киев е бил взет за 3 дни, долара се сринал, а Чуков поумнял, верно ли?

52

Русия=Психиатрия

преди 11 месеца

Кремълския *** пак не е разбрал. Точно обратното, в момента тече дискусия кой какви части ще получи от разпадащата се Руска Империя. За Сибир е ясно отива към Китай. Украйна прибира Брянска, Белгородска и части от Курска област. Естествено Донбас и Крим също. Кавказките републики стават отделни държави. Приморския край и Курилите се връщат в Япония. За алкашитеОстават Московия, Ленинград и Нижни Новгород, което пак е много като се има предвид гигантския им провал в Украйна.

51

Анонимен

преди 11 месеца

Качете моля тази статия на терасата на сайта в избор на редаkтора! Това е много интересна гледна точка от страна на геополитическият анализатор и експерт по сигурността Боян Чуков.

50

Анонимен

преди 11 месеца

Тоз нали беше русофоб ? Кога обърна палачинката ? Тоя виждал ли е колко много подна раждаемостта в Турция за две години ? Вече в турските райони е 1,3 - 1,4 най много 1,6 . За да не изчезне нацията са нужни 2,1 а в кюрдските райони е над 3 . България е 1,3 - 1,4 Турция е тръгнала по нашия път . Това е от две години насам преди си бяха добре .

49

Анонимен

преди 11 месеца

Как се развива контра-офанзивата? Нищо не чуваме.

48

Анонимен

преди 11 месеца

Бе не знам кой какво щял да вземе, ама знам, че днеска 200 кадировци са минус с един удар. )))))

47

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя Чуков е руски "агент", също. Защо ли в кавички- слушах го при П. Волгин какво говори за Зеленски....всичко ми стана ясно! Чист комунист.

46

Бирнико

преди 11 месеца

Незнам как една държава от 140милиона държи на половин свят ресурсите? Другите 6 милиарда в скоро време ще я изпапкат

45

Вин

преди 11 месеца

По време на "студената война", Турция искала да превземе...:) ***, "войната" беше студена, именно за това, че нямаше "гореща", демек превземане, понеже щеше да се разрази ядрената! Между другото, комунистическият "лагер" (както сами го наричаха) начело със СеСеСеРето я загуби, да ви подсетя:)

44

Анонимен

преди 11 месеца

Сега да ви обясня - Киев го взеха за 3 дни още миналия февруари, а Полша откъсна парче до Лвов още миналия март. Слънцето е хладно, ледът е топъл, джуджака е гигант на мисълта и ръста, русофилите са умни. Други въпроси?

43

123

преди 11 месеца

Защо ни занимавате с мнението на този долен рашист?!

42

До 40

преди 11 месеца

Признак на психично заболяване е да наричаш мечтите на Чуков "истина". Ако това ти е истината...

41

Анонимен

преди 11 месеца

До 39 Е в Украйна долара ли е валутата бе.