50

Анонимен

преди 10 месеца

НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ! АЛОО ФТМАК МИРОЛЮБЕЦО, КВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА ТОВА БЕ??

49

Някой

преди 10 месеца

нещо ще каже ли за едно от най-големите кланета на цивилни? Става въпрос за Сонг Ми във Виетнав през 68-*** година. Ивършено от американски войници. И това е едно от многото такива, старателно скривани. В много военни конфликти където са участвали САЩ, тяхната армия, която е извънредно храбра срещу цивилни извършва подобни ,,подвизи". Но нищо ново. Те така я карат още от избиването на индианците.

48

анонимен

преди 10 месеца

полша поиска извинение от зеления плъх за 100 000 избити поляци, много жени и деца от украинските националисти....естествено той отказа! най-големи бандити в европа са укрите и трябва да бъдат изчистени до крак!....путин това и прави!

47

Слава Кокаине

преди 10 месеца

Пропаганде.....

46

Герпп

преди 10 месеца

Поне 500 000 са

45

Давай Za

преди 10 месеца

Дайте една статистика, колко дечица са загинали от действията на Г7. То не бяха войни по несъществуващи причини, АБ, колонизиране, колохостове, инквизиции, роби и др. или те деца нямат!

44

Всеки

преди 10 месеца

който защитава нацисткия режим в украйна ще си плати!

43

Анонимен

преди 10 месеца

Ами айде изгледайте филма Децата на Донбас и после пак приказвайте.

42

Анонимен

преди 10 месеца

До 52 А ти не си даваш сметка,че тук не ти е кирливата ти Украйна.

41

Анонимен

преди 10 месеца

Русофили, вие не си давате сметка, че рано или късно ще дойде сметката за вашата подкрепа за фашисткия режим на Путин. Не се спирате да разпространявате лъжите на руската пропаганда. Надявам се българският народ никога да не ви прости за това, че защитавате руския фашизъм. Аз никога не бих наел на работа путинофил защото това е точен показател за когнитивна изостаналост и морален упадък. Путинофилите не сте нищо друго освен най-ниското дъно на българското общество.

40

До 50

преди 10 месеца

Дано да убият и твоите деца, че да разбереш колко са ***.

39

Анонимен

преди 10 месеца

Руската армия убивала деца? Що за тъпни? Нали нямаха боеприпаси, па сега излиза, че ги хабили за деца.

38

баба мара

преди 10 месеца

ами спрете безплатните екскурзии и оръжието за украина на воина е така падатжертви и от двете страни спрете се наи после в судан се трепят израел и ливансе трепят турция гони кюрдите с танкове

37

анелке цъкни и за

преди 10 месеца

Когато Зеленски стигна до срещата на върха, той беше посрещнат от откровени критики от няколко други лидери, които ясно показаха, че е превишил границата.Трябва да се охладите и да погледнете пълния пакет, казаха на Зеленски. В края на краищата той беше подновен ангажимент за евентуално членство и нови гаранции за сигурност от Групата на седемте държави. На следващия ден съобщението изглежда потъваше.Независимо дали ни харесва или не, хората искат да видят благодарност, каза министърът на отбраната на Обединеното кралство Бен Уолъс пред репортери на следващата сутрин. Вие убеждавате с

36

Анонимен

преди 10 месеца

Що така не пишете колко деца са избили украинците, бре? Дори да не взимаме над 100-те преди войната.Главния прокурор на Украйна каза, че ако не е било НАТО, войната е щяла да приключи още Март 2022. Т.е. всички тези убийства тежат И на съвестта на НАТО!!!!

35

Бай Дрън

преди 10 месеца

Да, 500 убити деца, но го има и момента, че на запад тия деца се продават за органи. Това пък го спомена полковник Марков, който е поставял тоя въпрос на форуми, но глас в пустиня.

34

Така е ..

преди 10 месеца

Ще има възмездие за Путин и Русия. Така беше и с Хитлер.

33

Бай Дрън

преди 10 месеца

Само дето не е ясно кой ги е убил. Питайте Скот Ритър, той ще ви каже какво става с Патриотите и как целят хората си. Теоретично ако са загинали 500 деца, половината трябва да са по вина на руснаците, другата половина по вина на украинците. Това говори и математиката и логиката.Дори в началото украинците разстрелваха в гръб опитващите се да се евакуират мирни граждани. А и ги оолзваха за заложници. Тук вече не е ясно от кой куршум са загинали дечицата.

32

Русия

преди 10 месеца

Бачкати ли 100те мильона на ФАЩ за тр0лове и западна пропаганда

31

???

преди 10 месеца

Нали бяха 500 милиона деца,лично изядени от Путин?!?