257

Анонимен

преди 10 месеца

Баси защо всички бягат от там, щом е толкова добре както ни обясняват в коментарите?

256

Анонимен

преди 10 месеца

За нищо не става тези.

255

Анонимен

преди 10 месеца

Очаквана съдба на държава разчитаща да продава нефт и газ на други държава докато ги напада. Агресора, че бъде наказан и няма да си помисля вече да напада съседни държави.

254

В света на

преди 10 месеца

капитала важи същото правило за запазване на енергията - тя не се губи, само преминава от едно състояние в друго. Просто в момента голяма част от международните компании за доставка на горива, енергия и суровини са изкупени от руската мафия. Ако наистина Русия не изнася енергията и суровините, които е изнасяла до сега, като най голям световен дял, то цялата световна икономика бе трябвало да има спад, а тя има растеж, макар и малък.

253

Боби

преди 10 месеца

До Анонимен "Щом боби се хвърли да ни обяснява към просперитет цари в Русия, значи нещата са много зле." Не Умнико Просперитет няма има ОЦЕЛЯВАНЕ - Викаха "Неволята" нали колко години? Сега изглежда са запретнали ръкави и са почнали да работят... Научиха си УРОКА - на западняк никаква вяра. Ако нещо ти трябва си го направи сам защото западняка ще ти го даде само в случай че те ОГРАБИ.

252

Хе хе

преди 10 месеца

А ситуацията на Запад каква е? Щото и в Украйна все гледат в канчето на Путин, и живеят в собствената си виртуална реалност.

251

Боби

преди 10 месеца

До Говориш глупости Кузнецов се поддържа само като тренировъчна площадка и изпитание на технологии. РФ е КОНТИНЕНТАЛНА ВЕЛИКА СИЛА за разлика от САЩ - на САЩ са им необходими тежки ударни кораби за влияние. А Руските запетайки МКР клас Буян по 800т водоизместване са въоръжени достатъчно да унищожат САЩ Самолетоносач. 8 Калибъра или 8 Оникса или 8 Циркона коя от коя по-смъртоносни ракети и всичките с обсег над 1000км тоест с обсег извън обсега на Палубната авиация на САЩ авионосец...

250

11

преди 10 месеца

Тоя бълвоч горе няма нищо общо с икономическите анализи. Повърнята е пълна с несвързани и противоречащи си глупости. Освен това, липсата на евтини руски суровини, разказа играта на икономиките на цяла Европа.

249

Анонимен

преди 10 месеца

Щом боби се хвърли да ни обяснява към просперитет цари в Русия, значи нещата са много зле.

248

Анонимен

преди 10 месеца

Мен ме интересува огромната некомпенсирана инфлация в България. Не съм толкова отнесен, че да не виждам къде са реалните засягащи ме плроблеми. Те са тук, у нас и започват с наGлите управляващи посолствени крадци.

247

Ех,мисирки

преди 10 месеца

Дето се вика,ако няма риба и поповите лъжички са рибки.Понеже родните *** няма какво хубаво да напишат за прословутата укроофанзива,провалила се с гръм и трясък,пак залагат на план Б.Рубла,финанси,липса на пари в Русия.Абе познатото бля,бля,бля...Ама файда йок от напъните.Русия си увеличава БВП,а ЕС изпадна в дълбока рецесия.

246

Анонимен

преди 10 месеца

А пропагандната машина у нас и в ЕС буксува отдавна напразни обороти. Вярващите шарани намаляват с всеки изминал ден.

245

ЖП депата в Раша

преди 10 месеца

в момента са препълнени с празни контейнери от Китай. Руснаците масово купуват стока от Китай но нямат какво да им продадат и контейнерите се трупат. Китайците купуват единствено газ от Раша и то на безценица.

244

Говориш глупости

преди 10 месеца

До БобиДа сравняваш флота на Раша с флота на САЩ е като да сравняваш лагерница с Ролс Ройс. В кой свят живееш изобщо? Руснаците дори нямат пари да си ремонтират единия единствен самолетоносач. И го теглят на буксир все едно е закъсала Лада...

243

Боби

преди 10 месеца

До Анонимен 2020 година Путин забрани износа на необработена дървесина - износ само на мебели, подготвени дъски и греди, Хартия различни видове. И в момента ЗАПАДА буквално пищи защото няма откъде да взема суровина за екоопаковки... Общо казано РФ има дял в 86% от всички производствени линии в света.

242

Анонимен

преди 10 месеца

ГЛУПОСТИ

241

След като

преди 10 месеца

активи и сметки на Русия и компаниите и бяха блокирани и замразени, след година руснаците станаха доста добри в укриването на сметки. Така, че нищо чудно, че милиарди липсват въпреки значителната инфлация в цените.

240

Боби

преди 10 месеца

До РУZZИЯ е "бензиностанция със ръждиви ядрени ракети" За твое сведение САЩ МБР МИНИТМЪНТ 3 последна доставка 1976г и МБР за подводници Тридент Д5 е в 1986г а Руската САРМАТ(САТАНА 2 по НАТО) е производство 2023г

239

Боби

преди 10 месеца

До Анонимен в РФ соц часта на бюджета е по-голяма от Военния бюджет. Комуналката (Ток, Наем, Вода, Газ и т.н.) е безумно ниска както всички храни които сепроизвеждат в РФ. Естествено западните луксозни стоки ги НЯМА

238

РУZZИЯ е

преди 10 месеца

бензиностанция със ръждиви ядрени ракети... Тотална икономическа и демографска развалина. Масово изтичане на мозъци към ''лошия'' запад. А малкото дик..аторче в Кремъл си мисли че воюва с НАТО... Всъщност воюва с малка Украйна въоръжена с 0.1% от НАТО-вското оръжие.