118

Анонимен

преди 11 месеца

Аз - Мaкака съм Кpасавица и щом израсна до Дoмат, аз съм готова за дeбат. а щом израсна до Каpтоф аз - Кpасавицата, пардон Мaкака за битка ГeйoЛeзбо съм Готова.

117

А ха

преди 11 месеца

Е то така точно се разпространи СПИН,а.

116

Анонимен

преди 11 месеца

Както винаги във този час, форумът изпада във несвяст! Всеки пише за Мaкаци без притеснение и без да плаща дан на чуждо мнение!

115

Анонимен

преди 11 месеца

Има такава поговорка: "Не се знае, знае ли се, пък ако се знае дали е мaкак и то не е сигурно!"

114

една жена

преди 11 месеца

"За съжаление сред някои хора все още съществува убеждението, че еднополовото поведение е "противоестествено" :) За щастие, да. Все още ни има. Половете служат само за разнообразие на възпроизводството. Доколкото обратните не се възпроизвеждат, значи са противоестествени. Просто и логично :)

113

Извод

преди 11 месеца

Тези, които правят Само хетеро секс, са луди, ненормални, неизвинени, нямат стратегически ползи, нямат здраво поколение... Все НАУЧНИ изводи.

112

Анонимен

преди 11 месеца

Народа - Избори за парламент: Щом изям един домат, аз готов съм за дебат с Макак! Щом изям един картов, аз за битка съм готов с Макак!

111

Обективно

преди 11 месеца

Това " проучване" е като вица за жабата и научният извод от проучването: "Когато на жабата й отрежат краката - тя оглушава!" /защото не скача, когато й кажат: скачай!/:)))))

110

Боже опази

преди 11 месеца

*** настъпват. Няма да се изненадам, ако утре някое "изследване" не докаже, че да си хетеросексуален е психично отклонение от нормалното сексуално поведение. Тази статия е голяма стъпка в тази посока.Как да бъдеш толерантен, когато те не са?

109

Амии

преди 11 месеца

Само някои хора са все още макаци. Останалите вървят към човеци. Все още вървят.

108

Анонимен

преди 11 месеца

Когато веднъж се "оголиш" пред някой Мaкак, ти ставаш зависим от него, па макар и да се чувстваш, че си Човек!

107

една жена

преди 11 месеца

Пак ли :) УчЕните пак са взели пари от обратните, за да доказват нормалността им :) Ама пак не им се е получило. :) При повечето животни право да се възпроизвеждат имат само най-силните мъжки екземпляри. Останалите обаче също полудяват от хормони и са принудени да прибягват до този компромис. Както става в затворите или други ограничени места при хората. Това не доказва, че е нормално. Напротив. Както са установили, паднат ли им женски, не се отказват. Докато при хората е лудост.

106

Анонимен

преди 11 месеца

Господаря - Макака има пари, а аз робът - Човека имам незбъднати мечти! Кой е по - щастлив?

105

Анонимен

преди 11 месеца

Богатството от древността до сега са били рoбите - Чoвеците, постепенно преминаващи в дaнъкоплатци - днешни Мaкаци....

104

Анонимен

преди 11 месеца

"Където глyпостта е образец за мaкаците, там разумът е безyмие!"

103

Маймунолог

преди 11 месеца

При маймуните става въпрос за социално ПОДЧИНЕНИЕ И АЛФА МЪЖКИ. Останалите - почти без право на секс. Само алфа мъжкият има право на поколение. Свалят го с бой, когато той остарее.

102

Анонимен

преди 11 месеца

Къде ти е зуУмът на фотоапарата, тоест на Вселената? Вселена Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна. Кpачка напред... Кpачна нaзад, отговаря пpашкаджийката, чаpовница. Така е и със здравеопазването. Ту при един професор.... мaкак, ту при един парламентажист.... мaкак, ту при друг дoктор ...мaкак си отваряш Чoчаpката... и така докрай докато имаш пари за Мaкаците, за да ти напишат на рожденния акт, че си Човек - Чо - Енергия, Век - Вечна (Вечната Енергия)!

101

Упс

преди 11 месеца

НЕ Е ПРОБЛЕМЪТ В ГЕЙСТВОТО, А В ТОВА, ЧЕ ОТПРЕД И ОТЗАД ЖИВЕЯТ ДОСТА РАЗЛИЧНИ МИКРОБИ И ПРИ СМЕСВАНЕТО ИМ СЕ ПОЛУЧАВАТ СЪОТВЕТНО НЕЖЕЛАНИ ЕФЕКТИ И БОЛЕСТИ. ОСВЕН СТАРИТЕ. НАПРИМЕР Е. КОЛИ ПРИ БИСЕКСУАЛНИ ХОРА СЕ ПРЕМЕСТВА И ОТПРЕД И ПРИЧИНЯВА ЦИСТИТИ, ВАГИНИТИ, ДАЖЕ И СТИРИЛИТЕТ У ЖЕНИТЕ. ПРИБАВЯТ СЕ И НОВИ БОЛЕСТИ. КАТО ХИВ И ДР. ХОРАТА НЕ СА ЖИВОТНИ, КОЛКОТО И ДА ИСКАТЕ ДА ГИ ПРЕВЪРНЕТЕ В ТАКИВА.

100

Анонимен

преди 11 месеца

Неко woke професорче, надяващо се на грантчета ...

99

Анонимен

преди 11 месеца

Смех ....