42

избори

преди 10 месеца

оххх едни избори как прекрасно ще решат всички проблеми в страната, първо партия Ала-Бала ще отидат в коша, после ще видим какво ще се случи!

41

Анонимен

преди 10 месеца

Въпросът е съвсем законосъобразен. А условията за провеждане на референдум са изпълнени. В подписания договор с ЕС няма указан срок за приемане на еврото. На практика предложеният въпрос не противоречи на нито една клауза от договора.

40

Читател

преди 10 месеца

Читател под номер 38 пита къде е българското злато . Ренета Инджова знае къде е то . Тя беше Премиер през 1994 г. и подписа на 30.12.1994 г. ПМС ( няма го в архива на Държавен Вестник ) за износ на българското злато за претопяване по европейски каклъпи в Швейцария и Англия . Информацията е публична . Вестник 24 часа тогава писа интересна статия по въпроса . Журналистката получи наградата " Пулицър " за цялостно творчество .

39

Анонимен

преди 10 месеца

36 ти, понеже гледам че си изключително просто парче те съветвам спестяванията ти да не са в една валута а впоне три . Но най вероятно си гладна коkoшка и я имаш я нямаш

38

Хаха

преди 10 месеца

В конституцията ясно пише, но този само баламосва народа.Няма как да има референдум за вече подписан и ратифициран международен договор, това е трябвало да стане преди да влезнем в ЕС !Да ходят да берат гъби всичките малограмотни "Възрожденци"

37

Анонимен

преди 10 месеца

Този не е чувал за брикс, не знае, че след няколко седмици ще обявят новата си валута брикс голд. Нито къде е българското злато, защо е там, кой го е пратил и трябва ли да влезе в затвора.

36

До швейк

преди 10 месеца

Ако наистина живееше в Чехия щеше да знаеш че Чехия не е в еврозоната, но навсякъде освен в крони можеш да платиш и в Евро. Включително в Теско, Кауфланд и тем подобни. Евро дори можеш да изтеглиш от поне някои банкомати.

35

Дързост и Тъпота

преди 10 месеца

1ва серия - Ще спася лева от лошото евро, ама вашите левове, моите сметки са в евро. 2ра серия - Ще се жалваме, няма да има референдум. 3та. Ще има - изиграхме ги "йористите" на ПП 4та. Пак ще се жалваме - няма да има.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Нямат план за вкарване на предателите в затвора, даже нямат и списъци, едно празно говорене.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Защо лъжат електората си че щели да дойдат на власт сами и щели да управляват сами. Това е от областта на фантазиите. Навсякъде управляват коалиции. Дори където не може да има коалиция са измислили форми като сегашното управление на ротационен принцип.Всъщото време имат някаква група в парламента, която от време на време гласува в подкрепа на някои решения на правителството и на практика го подкрепя.

32

Анонимен

преди 10 месеца

До швейк Кроната не е вързана за еврото и не е във валутен борд. Ама пада спрямо еврото, нали? Ще си ги харчиш още 4-5 години и след това ...евро.

31

швейк

преди 10 месеца

от Чехия ви се смеем докато си харчим кроните, договора и ние сме го подписали същия, и сме в Шенген.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Копейка..късмек с референдума

29

Анонимен

преди 10 месеца

Събрали се Късият и Дългият да искат референдум.

28

КЪСтадин КЪСтадинов

преди 10 месеца

Жално ми е...

27

Анонимен

преди 10 месеца

Коцето много добре знаеше, че референдума му не е правно издържан :) също като Славчо :) правят си ПР в момента при това много добър защото народа е невероятно глупав.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Не гласувам за възраждане защото имитират дейност като този референдум. Това е фейк партия.

25

Връщай

преди 10 месеца

Парите,бе!

24

Анонимен

преди 10 месеца

"че нарушава вече влязъл в сила международен договор" -- възраждане се занимава с безполезни неща -- още преди събирането на подписи стана ясно че референдумите не са задължителни за правителството, народното събрание взе такова решение или закон не знам точно.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Единствената изгода е за банкерчетата и маститите бизнесмени всички други ще разчитат на тяхното благоволение евентуално ,обаче това ще се случи благодарение на кредитите на многото кредити без бачкане нищо не става