122

Манолски

преди 11 месеца

По моя информация щетите за Украйна са несъизмерими с т.нар. напредък

121

Анонимен

преди 11 месеца

Вести от паралелната "реалност" - "Украинските сили напредват на юг, държат инициативата". Вярно е бе, не е поредния опус на империята на лъжата! Те на едно място са напреднали километър и двеста метра, а на останалите места до 500 метра. Затова някой от западните лидери наскоро заяви, че ако продължат така да напредват, може да превземат Крим около 2046 г, стига до тогава руснаците да не са избили всички украинци до крак.

120

mda

преди 11 месеца

В линка по долу има видео как "напредват" укрите ...само в болните си мозъци.Гледайте и се наслаждавайте как руснаците ги правят на кайма !!!

119

mda

преди 11 месеца

https://focus-news.net/***/mejdunarodni/Razgromenata-ukrainska-kolona-vsushtnost-se-e-natuknala-na-ruski-mini-i-e-dovurshena-s-artileriya-1746049

118

Па съм я бе

преди 11 месеца

Абе,вие от тоя сайт в друг свят ли живеете?След края на европейската общност ще ви потърсим сметка-на вас и родата ви.До четвърто коляно.

117

Анонимен

преди 11 месеца

Напредват я! В днес.бг, във фейсбук, и особено в телеграм и тик-ток. Гледах ги по новините как напредват. Незнам до кога ще го търпят тоя ***. Изтреби цял един народ.

116

Киро Канадеца

преди 11 месеца

Обречен и прекаляващ с БЕЛО. Само препечатване на празни брътвежи.Скоро ще има авганистански сценарий.

115

Какво следва

преди 11 месеца

До Кривондел: Защо Украйна не може да спечели? Защото нито Украйна, нито САЩ и ЕС могат да си позволят толкова продължителна война, колкото СССР и САЩ водиха в Афганистан. Все пак в Европа не живеят муджахидини. Най-вероятно войната ще приключи когато Тръмп спечели изборите в САЩ. Като им ореже парите на Зеленски и дружинката му тогава ще се сетят да преговарят за мир.

114

Кривондел

преди 11 месеца

До 114Защо Украйна да не може да спечели? Както Афганистан можа на два пъти, срещу двете суперсили на 20ти век- така и Украйна може да постигне много.А Путин вече може само да загуби. Очевидно не разполага с ресурса да окупира цяла Украйна.

113

Кривондел

преди 11 месеца

Ердоган пусна командирите на Азов и вика Путин на килимчето за зърнената сделка. Най-добрият показател за случващото се. Русия все повече не е възприемана като фактор.

112

Малко за политика

преди 11 месеца

Когато европейските политици говорят със Зеленски много им се иска да се покажат като големи защитници на украинският народ. Енергични ръкостискания, прегръдки, големи обещания. А всъщност правят всичко възможно войната да не приключи скоро и да има повече жертви.

111

Нищо ново

преди 11 месеца

Клоунът Зеленски може да контраатакува само по медиите. Той е като хипопотам. Колкото повече потъва Украйна, Зеленски толкова по-голяма уста отваря.

110

Какво следва

преди 11 месеца

Мирът ще дойде, когато започнете да преговаряте за мир. Украйна не може да спечели тази война. Това е все едно Мексико да спечели война с САЩ и да си върне Тексас и Калифорния. Колкото по-рано започнете да преговаряте за мир, толкова по-малко ще загубите.

109

агент Мъдлър ЦРУ

преди 11 месеца

Важното е бавно и методично да умират ручляци. Един ден ще изчезнат и света ще стане по-добър без тях.

108

Клоунът Зеленски

преди 11 месеца

Зеленски спечели изборите с обещания да спре гражданската война в Украйна, а вместо това я доведе до война с Русия. Той се отказа от подписаните в Истанбул от руската и украинска делегация споразумения за мир, а войната можеше да спре още тогава. Сега накъде - война до последният украинец в интерес на САЩ? Не им трябва на украинците такъв президент.

107

мъдрост

преди 11 месеца

Мъдрост която путин скоро ще научи: "Duлgomo на последиците от собствените ти действия рядко идва лубрицирано"

106

русия ще изгуби

преди 11 месеца

русия ще изгуби войната. Украйна има прекалено силни съюзници, а руснаците не веднъж се доказаха като глynaцu.

105

Колко па да напредва

преди 11 месеца

6 километра за месец и половина...?! Истинският Вермахт през Втората световна война при Курск за една седмица успя да напредне 30 километра през всички линии на руската отбрана (нищо че после пак загуби) а Укро Вермахта продължава с яловите опити да стигне 7ми километър..И още е много далеч от първата линия на руската отбрана. А Русия още не е започнала Контра на контрата. Е тогава ще видите баба си !

104

Симо

преди 11 месеца

Вервайте .....

103

Анонимен

преди 11 месеца

До 102 Голяма завист за тези наркотици. Работете и вие да имате пари за дрога, стига сте стояли на помощи от ЕС