545

SSS

преди 11 месеца

Ами щом официално и изобщо не е съгласувана с Вас - защо изобщо се съгласихте на тази среща?

544

Слава на България

преди 11 месеца

До слава на РусияРашия вън

543

Анонимен

преди 11 месеца

Добре че нищо не зависи от него

542

riho

преди 11 месеца

трябваше...ама що никой не те иска - сети се сам .мирислив зелен чорап, дето акъла му стига до там да забучи един кол асред ливадата

541

Анонимен

преди 11 месеца

До НАТО...това е нещастие!

540

Анонимен

преди 11 месеца

A га беше във Варшавския договор генерал, казваше ли на руснаците , че ще си гледаш само българските интереси?

539

радевщина в действие

преди 11 месеца

С този натрапен ни от КГБ и Решетников проруски президент , станахме за смях пред цяла Европа !!! Даже Македонците дадоха хеликоптери и самолети на Украйна , а у нас червенотиквести шапкари начело с мазната фуражка от Дондуков, всячески гледат да угодят на путинските си господари и да саботират помощта за една нападната от безскруполен агресор европейска държава.

538

слава на Русия

преди 11 месеца

нато вън

537

Анонимен

преди 11 месеца

Всички тролета дето драскате тук по команда ,гответе новите публикации,че ако направи партия ще се късате да обяснявате защо е спечелил!!!

536

toti

преди 11 месеца

Тоя го помня още Бойко не му казваше здрасти.незнам за какъв чеб е тая парадност,само луди пари се харчт без смисъл и посока !!!

535

Анонимен

преди 11 месеца

Ми чи ти си един шофьор на самолет,нищо по вече.

534

Анонимен

преди 11 месеца

Ще дойде време със шутове ще трябва да го махаме този от властта!! Румънците простреляха техния дерибей в главата и заживяха...

533

sd

преди 11 месеца

Това не е моят президент, той разедини народа и го направи умишлено. Слуга на КГБ, на Путин и парите.Не му дреме нито за България,нито за мира, нито за НАТО и Евро съюз.Интересуват го парите и това да стане като Ердоган със еднолична власт. Най-глупавия и безличен президент, който е поставен да не мисли, а да изпълнява....просто шапкар.

532

НАТО

преди 11 месеца

ЗА ЩАСТИЕ,БЪЛГАРИЯ Е ПАРЛАМЕНТАРНА,А НЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА-КОНСТИТУЦИЯ,МИЛОРД.ПРЕДЛАГАМ ПРЕЗИДЕНТЪТ ДА ПОКАНИ ПУТИН И ОТ ТУК ДА ГО СЪПРОВОДИ ДО ХАГА.МОЖЕ И ДА НЕ СЕ ВРЪЩА-НЯМА ДА ЛИПСВА НА НИКОГО-САМО НИ ИЗЛАГА.АМА КАТО ИЗБИРАМЕ ЧОВЕК,ПРЕКАРАЛ СЪЗНАТЕЛНИЯ СИ ЖИВОТ В КАЗАРМА-ТАКА НИ СЕ ПАДА.

531

Ранобудник

преди 11 месеца

Аз, уважаеми Господин Радев бих си съгласувал с Вас само сутрешното ....

530

ловец

преди 11 месеца

най лесно за тебе, зелен чорап такъв, е да се върнеш на село, да гледаш *** и да не ни излагаш пред света!

529

ЬЬЬ

преди 11 месеца

Съгласуването на посещението на Зеленски с радев е било напълно излишно след като се знае от всички прокремълската му позиция.Въпреки това обаче,на тяхната среща, бяха зададени няколко въпроса на радев,които го поставиха в шах и за секунди време успяха да го матират. радев,радев,на кого служиш с този език на путин и кого лъжеш,че защитаваш само българските интереси?Ти си недостоен за президент.ИМПИЙЧМЪНТ!

528

Анонимен

преди 11 месеца

Радев е примитивен и нискоинтелигентен човек Такива са и болшинството българи Затова и бе избран от тях

527

Анонимен

преди 11 месеца

Помните ли как Радев и жена му бяха застанали на по- ниско стъпало за да може Путин да не изглежда като джидже Такова слагачество пред руснаците дори Т.Живков не си е позволявал

526

Анонимен

преди 11 месеца

Започвам да се чудя що за прости хора ни управляват и още повече що за хора са ги избрали... Пристига тук един дрогиран от*падък, перчи се из нашия парламент и всички се надпреварват да му целуват **** и да му предлагат на тепсия всичко, каквото поиска. Е, клоуна обиколи Европа с шапката и каквото му пуснаха, добре. Ще има за известно време за дрога. А на опиянените от властта и от глупостта няма какво да им кажа, и без това няма да ме разберат!