19

до 20

преди 11 месеца

Поляците са славяни по произход, но да ги наричате "братя" е самозаблуждение. Не ги познавате. Поляците НЕ ни припознават като близки, напротив!

18

Анонимен

преди 11 месеца

ПОлитиката за затриване на етносите, на народностните традиции, на всичко, специфично в история, бит, религия, култура, за заличаване, да, за заличаване на историческата памет е абсолютно съзнателна и се провежда насройчиво от няколко десетилетия в западния свят и всички, попаднали под "чадъра' на западния свят. Породена е от всичко друго, но не и от желание да се възпитава толерантност. И на практика човекът се принизява до животисно ниво, само човекът БИ МОГЪЛ да има историческа памет.

17

Хабибито

преди 11 месеца

Той е от смесен българо-полски брак. Човека анализира много добре нещата. Поляците са наши братя и като такива макар и да не се обичат с руснаците са част от нашето наследство, дано успеем да се опазим като народ , за разлика от нас останалите народи нямат нашите проблеми в толкова напреднал стадий. Има само един начин славяните да бъдат силни и фактор във света и той преминава само с загърбване на проблемите между Полша и Русия....бог да ги пази !

16

Анонимен

преди 11 месеца

Няма млади, старите измират и тая държава се закрива както 1389 г.

15

Вълчо

преди 11 месеца

Много Българско име - Шкварек. Звучи като Швейк. От сто години само чужденци ще слушат - Сакскобурготски, Сергей , Фердинанд, Ахмед, Соломон, Габриел, Карбовски, Волгин - няма ли един Българин да с име като Васил, Петър , Иван или Стоян

14

Анонимен

преди 11 месеца

Да направят проучване сред висшисти на по 25-40 години какво знаят за Виетнамските войни, за разделянето на Корея, за Иранската революция, за Че Гевара, за Карибската криза, за премането на долара като световна резервна валута и златния стандарт(съответно нарушаванетто му), за хунтите в Европа след Втората световна война, за офшорните зони... Все ключови събития от втората половина на 20-ти век.

13

Анонимен

преди 11 месеца

шкварек откъде се измъкна тоя кашкавал бе Аз знам от лобито на Радев

12

Предполагам като

преди 11 месеца

казва "историческа фигура" се има в предвид такъв, който да промени историята на страната? Ама всеки от досега управляващите е бил историческа фигура, но с обратен знак. 33 години пропиляно време. 33 години без историческа личност с положителен знак.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Ако се съберат няколко умни и богати рома и направят партия има от раз милион гласа!

10

Анонимен

преди 11 месеца

Новото поколение е политически неграмотно.Възпитанвано е да полотически неграмотно или м се втълпяват фрази от хеграмотняци или съзнателни манипулатори.Например сега в САЩ казват"комунисти" на тези,които прокарват ЛГБТ-животТъй като за мадите няма избор на информация, вемат първото, натрапено на екрана им, остават с това впечатление.И в нашите медии също умишлено"се забравят"важни хора,събоития, факти.Нищо истинско, нищо автентично нямаше нито по повод фашисткия преврат на 9-ти юни, за 22.юни...

9

По същество

преди 11 месеца

Мерси за акъла, пич. Когато направиш ден работа, пак ще си говорим. С пари от ЕС и политиканстване цял живот, не ни давай акъл.

8

Бармана - Робот

преди 11 месеца

Да казвам ли колко е айкюто на политически активните индивиди?

7

баба мара

преди 11 месеца

нито една медия не съобщи за митинга пред ндк против воината това какво е

6

Анонимен

преди 11 месеца

Всички български политици = Корумпирани Продажници

5

Анонимен

преди 11 месеца

да гласуваш е важно само в 2 случая: когато ти плащат, когато ти си кандидат

4

пришълецът

преди 11 месеца

Военната сила на ислямският хаифат е илюзия:))) друго си е синовете на войната...:)))

3

33 г, с вишу, безраб

преди 11 месеца

кат не съм аз кандидат що да гласувам непознат да ме владее?

2

анонимен

преди 11 месеца

проруска , как го разбрахте ?

1

Анонимен

преди 11 месеца

Къв е тоя швейк