40

Анонимен

преди 11 месеца

ЕС няма нити своя армия, нито своя гранична полиция.

39

Хитлеренски

преди 11 месеца

Нато представлява фашизъм в нов облик, но и този път ще е същото.

38

Американски клошар

преди 11 месеца

Найголемия враг на сащ е фентанила не русия

37

Божи гняв

преди 11 месеца

Йелоустоун бом бом бом и готово фащ ги няма вече

36

Анонимен

преди 11 месеца

Тези от нас, който не вегатарианци следователно са вражески агенти, не-европейци, сиреч хищници. Така ще разпознаваме врага на Българския род значи, яде месо.

35

Анонимен

преди 11 месеца

Бега бе!!!!!!

34

След като взривш

преди 11 месеца

СП 1 и 2, хищника САЩ циментира контрола ки върху вегетарианска Европа! Другите хишници нямат шанс!

33

Андреас Клут е немец

преди 11 месеца

Който е получил увеличение на заплатата ако работи за САЩ тоест Bloomberg Opinion!Той пише каквото му наредят от САЩ и не е журналист а платен пропагандист!

32

Анонимен

преди 11 месеца

Пригожин ще се кандидатира за президент на Русия на изборите през март 2024. Още от сега е заявил че ще реже глави който се опита да фалшифицира изборите както през последните 20 години правеше Путин. Голяма дилема и раздвоение на личността ще настане сред русофилството кой руски вожд да последват Путин или Пригожин.

31

Шебек

преди 11 месеца

Аааааа не така ,ние сме геей-вегани-бежанци а ако сте европейци сте фашисти ! Сега започвам да разбирам какво са имали предвид под сатана....и вече не забавно а е грозно накъде отива Европа....

30

Най-великата Сила

преди 11 месеца

Притаете дъх. Съвсем скоро, може би до броени минути, Русия ще превземе Украйна, Европа, САЩ и Китай и Индия. Все пак нали Русия е най-великата сила на планетата - хегемон.

29

Анонимен

преди 11 месеца

До Гай *** Ами хайде чакаме да разрушиш фащ та да настъпи дългоочавания русофилски рай. Путин се провали тотално в разрушаването на фащ, но виждам в теб по-голям потенциал от Путин и възможност най-сетне да разрушиш омразните на поколения наред български русофили фащ. Пожелавам ти успех във великото русофилско начинание.

28

Американски индианец

преди 11 месеца

До 22 и този опит на демофашистите ще е неуспешен, колониялните сили и нато са доказани фашисти и расисти маскирани като добрите демократи, трябва да си изключителен игнорант за да не забележиш

27

Гай Баньо

преди 11 месеца

До 19 : не Русия, а фащ и великонаглия трябва да бъдат разрушени. Те са източника на злото!!

26

ЗаПератките ли питаш

преди 11 месеца

Булка! Запали една цигара. Така, компанията Apple струва 3 трилиона долара, GDP на Русия е 1.7 трилиона долара.

25

Гай Баньо

преди 11 месеца

Хаха смях в залата!! Европейците не били хищници!! А кой векове наред граби и избива народи по цял свят ?!

24

Хахахахаха,

преди 11 месеца

дотам изпаднахте да цитирате Клут?!? пропаднахте напълно,пробихте дъното,днесчета :) :) :)

23

Анонимен

преди 11 месеца

Русия ще изгуби войната в Украйна с гръм и трясък и необходимостта от такива дебати ще отпадне от само себе си. Последната надежда за световно господство на автокрацията, тоталитаризма и диктатурата за българското русофилство ще остане Китай. Регресивният свят на Русия и Китай си заминава, но регресивните хора като българските русофили още дълго време ще продължават да ни обясняват корко хубаво се е живеело по времето на Сталин и Мао.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Затова, в главите на всички трябва да бъде инсталирана система, вързана с мозък, изпускаща хорони, подпомагаща поведението. За да имаме един по-красии праведен свят ::)

21

Тези, които си

преди 11 месеца

мислят, че с оръжие ще стигнат далеч - лъжат се. Армиите на Европа целенасочено бяха унищожени от НАТО, за да може в даден момент от бъдещето да ни мобилизират паникьорски. Този момент е почти настъпил, а статии като тази имат за цел да ви обяснят, че трябва да умрете за интересите на САЩ. Човек ще рече, че след две световни войни на територията на Европа ще сме си научили урока ама... нейсе. Вместо да изпращат оръжие за Украйна трябва да бутат за дипломация - това е полезният ход на Европа.