56

Анонимен

преди 11 месеца

Ако знае какво го чака в бг ще бяга и от бг. Тука трябва да плаща двойно и кръвен данък и после и здравен рекет и без да е маке.

55

КуКлус

преди 11 месеца

ЕС трябва да види това погазване на човешките права и то в територия която иска да я впишат като членка на ЕС ?

54

ХХХ

преди 11 месеца

Тия макета са жалки рассистии .....

53

Анонимен

преди 11 месеца

Сърбите сме ги млатили много и ни имат зъб, затова настройват македонците срещу нас от десетилетия. Завалиите позволяват да бъдат манипулирани по такъв безумен начин.

52

макед

преди 11 месеца

Ако всичкото това е истина, а мисля че е, нека се лекува тук човекът. Да, не е здравно осигурен в България, но тук поне може да си намери работа, без да го гонят. И да започне да се осигурява. Преди време четох /и никой не го отрече/, че на българин в РСМ е отказано лечение, човекът е бил с гангрена на крака. Оставят ги и без пенсии. Съзнателно! Какъв ЕС за тия???

51

Анонимен

преди 11 месеца

Като си плаща прегледа, какъв е ппоблема?

50

Досра ми се

преди 11 месеца

Толкова омразни коментари прочетох, че ми се.... Македонците са такива защото отричаме историята им. Какво като е фалшива? Колкото повече отричаме тяхната история толкова повече те влизат в режим на защита - защитават това което им дава някаква основа. Всеки би реагирал така. Оставете хората да си живеят, не се занимавайте с тях и те няма да се занимават с нас. Историята е нещо от което трябва да се учим, и щом те искат да се учат от грешна история това си е тяхна работа. Ние се учим от истината

49

морски

преди 11 месеца

Точно така трябва да бъде ,всички с българско самосъзнание да идват в Родината си и да започнат нов живот ,ония да го духат.На границата с табела ,за сърбе и северно македонци - до тук!

48

Анонимен

преди 11 месеца

Нещо не схващам. Та ако може някой да ми обясни? Тоя каква здравна осигуровка има ако е чужд гражданин? Разбирам за застраховка при пътуване, но тя включва само спешна помощ. Аха.. сега видях. Двойно гражданство. Ама пак ако не е лицето здравно осигурено тук - какво става? Стана ми интересно.

47

Анонимен

преди 11 месеца

А защо живеят там, мазохисти ли са? Не разбирам.

46

Защита

преди 11 месеца

"нямаме кой да ни защити освен българската държава" - ми ти си избрал да напуснеш тази държава. Даже си приел друго гражданство. Там искаш и българската държава и македонксата да те защитават - айде първо реши какъв си.

45

Двойно гражданство

преди 11 месеца

Така и трябва да бъде. Не трябва да съществува понятие "двойо гражданство". Раждаш се в една страна - получаваш такова гражданство. Решаваш да се местиш на майната си или другаде - или си оставаш със същото гражданство или го сменяш. СМЕНЯ СЕ - не остава предишното. Не може да размахваш което гражданство искаш когато ти е угодно.

44

Анонимен

преди 11 месеца

В Москва знаят че лесно можеш да им палнеш фитила на българи и сърби като им кажеш Македония. Само ония тарикати гърците тях не можаха да ги вкарат в македонската тенджера.

43

Един Българин

преди 11 месеца

Дипломация силна трябва, а не прикацки за пред вестниците

42

Анонимен

преди 11 месеца

Не знам какво плюете по българското здравеопазване, когато в Македония сигурно е от каменната ера. А това че сърбоманското им правителство мрази българите, това си е от титова Югославия.

41

Предлагам

преди 11 месеца

Ако се докаже, че това е истина, но въпреки това силните в ЕС продължават да настояват Северна Македония да стане член на ЕС, тогава ние да заявим, че не приемаме двойния аршин. Щом в Македония е допустимо такова отношение към българите, тогава и тук веднага да се спрат и социалните помощи за един определен етнос, както и безплатната здравна помощ за лицата от същия етнос, които не са се осигурявали. Знаете кой етнос имам предвид. Така ще спестяваме по няколко милиарда лева годишно.

40

Анонимен

преди 11 месеца

Макетата в момемнта осъществяват-етнически тормоз на българите-език на омразата спрямо България-рушат български паметници (например избодените очи на цар. Борис в Охрид)-крадат историята ни и не се съобразяват с изворитеа после се чудят, защо не ги искаме за членове в ЕС. СеРеМе та водят страшна война с АЛбания години наред. В същото време България им призна втора държавата, помагали сме им много пъти, в НАТО ги пуснахме, ветото махнахме....и получаваме омраза.

39

Анонимен

преди 11 месеца

Съмнявам се представеното да е безусловна истина. Да, може да са му отказали здравна помощ, но защото не е плащал осигуровки. Само заради произхода му тук едва ли биха му оказали помощ. Растял делът на макетата тук. Да, защото искат членство в ЕС и български паспорти. А колко от тях декларират, че са българи като идат в СеРеМе-то

38

Анонимен

преди 11 месеца

Защо винаги давате Гърците за пример? Какво постигнаха Гърците? Смениха името от БЮРМ на РСМ. В Македония няма Северна Македония. Рано или късно ще си сложат името Република Македония.Със споразуемнитво с Гърция само това се постигна иначе в него Македонец , Македонси език са официално признати. Всичко се прави заради Бизнес интереси(наричат ги Геополитически). БГ политиците блокират македония защото защитават Руски Интереси!!!

37

Коректен

преди 11 месеца

Махнали са се не повече от 1 милион и 300 хиляди до 1 милион и 500 хиляди. Останалите 1 милиот и няколко стотин хиляди в сравнение с новородените са починали. Така, че ако за 30 години са починали 3.000 000, а са се родили 1.500 000 или 1. 700 000, ето ти каде са тези хора. Стига са ни лъгали, че навън има повече от 2 милиона българи. Не е истина това!