68

Анонимен

преди 11 месеца

Абе, как си я представяте та"я работа? НАТО да не е консерва, в която се вкарват на части територии или да не е бурка за туршия. Режеш части от Украйна и бам в буркана? Нали ако разцепят на части Украйна ще стане Източна, Западна, Южна, Северна Украйна? Коя част ще влезе в НАТО? Русия им каза, че не иска на границата си НАТО, а частите, които не влязат в НАТО ще станат руски. Или вече са се договорили да разделят Украйна? Нещо ни будалкат от НАТО. Джо Байдън каза: "Украйна не е готова за НАТО".

67

Анонимен

преди 11 месеца

Ми тя вече влезе на части. Що органи заминаха на към НАТО от украинското пушечно месо

66

Анонимен

преди 11 месеца

НАТО не е в състояние на прави предложения и да обсъжда възможности, още повече някакъв бивш от НАТО. Единственото което може да прави НАТО сега е да чака предложение от Владимир Путин. Има такава традиция при Путин - второто предложение е по-лошо от първото, но по-добро от третото.

65

Опа

преди 11 месеца

Някой превключи на задна... Явно върви пазарлък с Русия в отчайваща за НАТО посока. Подготвят ни.

64

Анонимен

преди 11 месеца

А защо Украйна трябва да влиза в НАТО. По-изгодно е Украйна да се използва срещу Русия извън НАТО. Нека си е извън НАТО, а ние ще я товарим с оръжия да се бие с Русия. И сега, и после, и ако има преговори, и след преговорите - Украйна винаги може да се използва военно срещу Русия извън НАТО. Ако остане извън НАТО може бързо да разработи ядрено оръжие в следващите години с помощта на САЩ и да удари с ядрени ракети по Русия, и това по никакъв начин не ангажира НАТО.

63

Анонимен

преди 11 месеца

Русия може да допусне това само ако тези части се присъединят към Румъния, Унгария и Полша и станат членове на ЕС и НАТО, но като част от тези страни. Харков, Днепропетровск, Одеска област до Молдова и Румъния и цялото черноморие минават към Русия. Иначе каквото и да остане като независима Украйна, САЩ винаги ще наливат оръжия и ще разпалват войни.

62

Анонимен

преди 11 месеца

Тоест да я разпарчетосат, както си и знаехме

61

Анонимен

преди 11 месеца

a Крим, Донецк, Луганск, Херсон и Запорожие остават за Русия, така ли?

60

Анонимен

преди 11 месеца

"Например, може да се договори, че задълженията за помощ съгласно член 5 от Договора за НАТО ще бъдат изпълнени само в случай на атака срещу тези части от украинска територия, където правителството в Киев в момента упражнява фактическа юрисдикция", обясни Расмус

59

Анонимен

преди 11 месеца

Попитали Радио Ереван: "Възможно ли е Украйна да влезе в НАТО на части?" - Не! Не е възможно такъв голям хаос да стане в такава малка страна.

58

Филанкишията

преди 11 месеца

А този какво общо има с НАТО? Филанкишията изразявал гледни точки? В момента се обсъждали варианти - кой ги обсъжда, какво казва НАТО по въпроса? Какво казва Столтенберг - Столтенберг каза, че Украйна няма да влезе в НАТО докато не победи Русия (а после за какво и е да влиза, като Русия е свършена тогава)

57

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 11 месеца

Защо Кокаински обикаля като луд страните от Източна Европа членки на НАТО и Турция? Защото САЩ вече евзеха решение за разделянето на Украйна което е предложено на Русия. "Контраонфанзивата е тотал щета и Западаспира постепенно помощта. Кокаински се моли на всички да не приемат решението на САЩ и да продължат да снабдяват Украйна с оръжие и муниции преди всичко съветски образец. Кокаински разбра че беше извозен яко и украинците ще го разкъсат на парчета. Путин ще тръгне в атака.

56

Анонимен

преди 11 месеца

Напредва ли *контраофанзивата* или зеленския шмъркан еврейинн нацист ще трЕбе да гръмне още две три язовирни стени..... само да добавя че степан бандера е национален герой при укрите. степан се е халил че отряда му знаел НАД 130 начина да убие човек!!!! Самия хитлер казал на химлер *Озъбти тоя звяр*.... Бил е ужасен от жестокостта на степан.... А ние ще им даваме оръжие и реактори..СРАМ и ПОЗОР

55

Запапорожец на части

преди 11 месеца

Първо да ги приемат в Шенген, за да не притесняват излишно украинските олинкрузив туристки, които са решили да напуснат бг и тръгнат на запад.

54

Анонимен

преди 11 месеца

А питаха ли Путин. Той дали е съгласен.

53

Анонимен

преди 11 месеца

Промъква се инициативата Украйна да бъде разделена. Да видим сега на колко части и къде точно ще са границите.

52

Бившия

преди 11 месеца

"Бившият генeрален секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен не изключи приемането на Украйна в НАТО "на части". - а настоящия и настоящите членки на НАТО какво мислят? Готови ли са да задействат член 5ти и да изгорят от ядрените ракети на Русия?

51

Анонимен

преди 11 месеца

"Например, може да се договори, че задълженията за помощ съгласно член 5 от Договора за НАТО ще бъдат изпълнени само в случай на атака срещу тези части от украинска територия, където правителството в Киев в момента упражнява фактическа юрисдикция" - бате, а Крим и окупираните 4 области 20% от Украйна нема ли да връщаме бе? Защо ручахме жабетата? Половин милион станаха на кайма, нема вече място за гробища!

50

Анонимен

преди 11 месеца

Първи стъпки на разцепване и първи сигнали че искат да пратят жива сила

49

Анонимен

преди 11 месеца

Ще оженим Украйна за Полша и одма влиза цялата в НАТО.