264

Олимпий Панов

преди 10 месеца

Трудно е човек да обиди тоя плазмодии,как то и да го наречеш все ще е малко за тая карикатура

263

Анонимен

преди 10 месеца

Прав е да сравнява Зеленски с Васил Левски. В крайна сметка Левски не е успял нищо да направи и е бил обесен.

262

Съгласен

преди 10 месеца

До Анонимен И аз!

261

Анонимен

преди 10 месеца

Паси, някакъв *** готов да служи на задокеанските си кукловоди дори пълзейки по корем, сега ни будалка за някаква измислена "морална карта"? Ами човек без морал няма как да ни морализаторства и това е пределно ясно на всички, освен на Паси, който си е без капка морал.

260

Анонимен

преди 10 месеца

Изумително гнусно същество е тоя.. И оня зеления също. Как пък не разбраха, че българинът не иска да го забъркват в някакви каши. Дреме ми на мене за Украйна. Да си се оправят там. Малко проблеми имаме, че и чуждите ни пробутват. Видяхме ги вече украинци що за хора са. Как някаква мрънкаше, че в хотела нямало джакузи?!? Е, това ако не наглост - не знам какво е.

259

Анонимен

преди 10 месеца

двама евреи са като две гарвани.....

258

Анонимен

преди 10 месеца

Прогонването на американските крадци, агенти и слуги няма алтернатива. Това е задача номер едно на свободните хора в тази държава.

257

Анонимен

преди 10 месеца

Плюя на Паси!

256

Ходи

преди 10 месеца

На фронта, бе, сууульооо! И забери цялата шайка!

255

Евреите

преди 10 месеца

да бъдат изпратени с предимство на източния фронт - щом искате да се биете с Русия - моля, заминавайте, никому няма да липсвате. То и хунтата на Зеленски са поне 70% евреи начело със Зеленски

254

Един там

преди 10 месеца

Повръща ми се от този!

253

бай Наш

преди 10 месеца

Еврейчето Паси да не сравнява Зеленски с Левски, а по-скоро с измислените от шефа му Сорос либерални политици като Макрон, Рюте, Столтенберг, фон дер Лайен, Мишел.Да не ми говори,че няма значение дали родителите на кандидат-кмета на София били от ДС, защото помним и неговия баща как стана професор с одобрението на ЦК на БКП и ДС.Аман от такива пишман-демократи...

252

мак

преди 10 месеца

На този спешно му трябва лекар. Приоритет не му е България, а украйна, направо не е за вярване, че има индивиди, които плещят такива гн.сотии, да не говорим за сравнение на зеленияя с Левски. отвр. Толкова помощ и пак на двамата им е малко. Но явно зеления го е почерпил с нещичко, сещате се.

251

Анонимен

преди 10 месеца

мачкай Вова тия еурохатлантичета жалки

250

истина

преди 10 месеца

И този е на хранилка към посолството

249

Анонимен

преди 10 месеца

Паси е с тежка форма на психопатия. Преди около година дори призова: "Време е да скопим лъва на България, за да отразим адекватно позицията ни по Украйна". Този не подлежи на лечение. Може да го излекуване само като го заточим в Украйна! И без друго не е българин.

248

ясно като 2+2

преди 10 месеца

понятия ДОБЛЕСТ И ЧЕСТ изчезват от българското офицерство след 9 септ1944- и се заменени С РУСОРОБИЯ И УГОДНИЧЕСТВО И ПОДЛИЗУРСТВО

247

Край

преди 10 месеца

Вова много се моташ. Толкава тиня има за изриване тук - ти се бавиш с операцията.

246

Петър Супел

преди 10 месеца

Руските политици ( едрата червена буржоазия ) са глупави и алчни . Резултатите от техните реформи са очевидни : бедният народ гине във войната и живее зле , а те карат бентлита , ролс - ройси и скъпи мерцедеси и се хранят само със деликатеси и ходят на почивка в Сочи и навсякъде по света .

245

До 274

преди 10 месеца

Много странна аксиома - който е против политиката на Кремъл бил фашист. Ами ако Путин е новият Хитлел а Русия новият окупатор в Европа, тези които са против какви са?