142

борез за мир

преди 10 месеца

Румен Радев ще бута до Украйна

141

В.

преди 10 месеца

Не може ли да ги ремонтираме сами?

140

Анонимен

преди 10 месеца

българският народ за това е гласувал, това си е получил!

139

bl

преди 10 месеца

Продажници! Не съществува по-добър фронтови изтребител от МиГ-29. Широко- рекламираните F-16 имат шанс единствено срещу МиГ-21. Не говорим за F15 и F22; те са тежки далечни изтребители и за тях си има МиГ-31, Су-27 и модификациите им.

138

до 147

преди 10 месеца

Ако не беше про-руския ни президент и про-руското временно правителство, досега щяхме да имаме Ф-ки, макар и 2-ра ръка, много по-добре от тея взели-дали самолети, дето даже чсти за тях няма от къде да вземем. За радев са важни чупките пред кремъл, а не да имаме ВВС.

137

До 145

преди 10 месеца

Ей голям експерт си, само дето точно нашите експерти искаха Грипен, вече щеше да е тук, ама на още 3 години докато литне ф16 а до тогава експерте, че оръжие не се доставя кат домати, щото старите с200 и С300 Украйна сега си мечтае за тях, аман от разбирачи

136

Така ще е

преди 10 месеца

Докато важните решения за държавата не се вземат от експерти в конкретната сфера ами от разни комисии в парламента, които не се знае кои интереси защитават и за кого лобират, ще е така. Тежко на България.

135

Анонимен

преди 10 месеца

Ами като имаме за "главнокомандващ" руски агент така ще е. Тези таралясници трябваше още в началото на войната да ги разкараме! С-300/200 ако правителството не вземе правилните мерки след около 3 години и те ще са ненужно желязо. Небето ни се охранява от членството в НАТО и всички приказки на петата руска колона у нас са лъжи!

134

Анонимен

преди 10 месеца

До нека ни - Внимавай какво си пожелаваш, че мераклиите и това може да свършат с политкоректното си мислене. Днес оня паси сравни Левски със Зеленски, що да не изтропат и народа на първа линия?

133

Анонимен

преди 10 месеца

Предложиха ни да разменим нашите дърти кошници срещу 2-ра ръка Ф-ки, докато дойдат поръчаните, но не. Продажното ни временно правителство и продажния ни президент отказаха. Всичко това което вършат трябва да се счита за предателство! При всички положения Ф-ките щяха да са в по-добро състояние от сегашните трошки и да подготвят хората ни.

132

нека ни

преди 10 месеца

Всичко да дадем на зеленски-ядрените реактори, самолетите, оръжията и като сме тръгнали да раздаваме, подчертавам да раздаваме, не и разпродаваме България, защо не окомплектоваме и българския народ и да им кацнем право на бойното поле, в най-горещата точка, окомплектувани като специален подарък за най-крашче президент Зе?

131

До Анонимен 138

преди 10 месеца

Може и толкова да не видим за самолетите, вече има такива, дето не им харесва да плащат заради Зеленски. Флориан Филипо: "Докато Франция и ЕС се прострелват в крака с огромен куршум, налагайки антируски санкции, Украйна на Зеленски купува руски ядрени реактори, и то с наши пари! Кога ще свърши тази шега?" - написа политикът.

130

Баба Ванга

преди 10 месеца

Поръчкова статия в интерес на "Магарев", обслужваща интересите на Зелебоба.Защо сега се "сетихте" за самолетите ни, след посещението на украински президент,изпитващ остър недостиг на оръжия . . .

129

Някой си

преди 10 месеца

Да вметна само, че и утре да дойдат митичните F-16 нямаме подготвени летци, камо ли наземен персонал, а да не говорим за писта, хангари, техника поддръжка и въоръжение. Това не е като на пазара като хе харесвам доматите на този ще взема от другия. Това важи за всеки вид въоръжение, което го имаме и е трън в очите на новите ни приятели.

128

Анонимен

преди 10 месеца

Какви са тези смешни 20 милиона лева за шест самолета, когато дадохме 2 милиарда долара за два самолета на картинка?!

127

Форумният Експерт

преди 10 месеца

Не 6 а 106 месеца може да изкарат с подходяща подръжка. Като се изтъркат лопатките на турбините двигателите се разглобяват, лопатките и свещите се подменят и самолета става като нов!

126

Анонимен

преди 10 месеца

Трябваше всичката тая дърта техника да я харижем на украинците и да ревем за нова. Точно както правят поляци, чехи и т.н. Ама, не. Сега трябва и да платим за утилизацията. Или просто да ги зарежем някъде, докато не се саморазпаднат. Защото страната ни кипи от псевдопатриоти, дето играят по гайдата на кремлин, начело с измисления ни президент.

125

Анонимен

преди 10 месеца

Пределно ясно е от години, че миговете са на отмиранеТова са повече от 30 години господа !

124

Ко

преди 10 месеца

До анонимен. Значи медиите са го казали и Зеления пропуска да го спомене? Вярваш ли на новините?

123

РУСКИТЕ НОВОБРАНЦИ..

преди 10 месеца

...ЩЕ ГИ ПОСРЕЩАТ ВЕЧЕ С КАСЕТЪЧНИ БОМБИЧКИ ЗА "ПО ЗДРАВ"....ХА,ХА,ХАААА.... ТАКА ИНВАЛИДИТЕ БЪРЗО ГИ ВРЪЩАТ У ДОМА ЗА ИЗДРЪЖКА НА ПУТИН!