222

Анонимен

преди 11 месеца

Само под морето да не се окаже, че както е тръгнало...

221

Анонимен

преди 11 месеца

Шаламанов, само да вметна, че споразумението е засекретено, а ти какво плещи половин час то телевизията не мога да разбера

220

Анонимен

преди 11 месеца

С такива измислени експерти, затова сме на тоя хал. Дано не се налага в трудни моменти такива да ни водят, че в историята си имаме доста горчиви спомени.

219

Анонимен

преди 11 месеца

Абе Украйна утре излиза на Японско море, всичко е точно

218

аноним

преди 11 месеца

Още един сеяч на раздори!!!!Не спряха да се конкурират по продажност разни некадърници!!!!

217

Анонимен

преди 11 месеца

Украйна приключи като държава .Очаквам логичното разпарчетосване че такива измислени нации винаги имат таква съдба.Но има и вариант Путин да вземе цялата територия защото беше казал ако остане парче от Украйна ще бъде използвано за развъник на фашизма.Това не бива да се допуска

216

Анонимен

преди 11 месеца

Украйна до месец излиза на атлантическия океан, зеленият вонливец пораства на ръст с един метър, а Путин си скубе косите и се смалява от яд. Ето такава идилия ви рисувам аз.

215

българин

преди 11 месеца

Нае 65 г. съм,и никога не съм могъл да си обясня,защо след 1944 г,са били осъдени виновните за въвличане Б-я във ВСВойна.Сега,като гледам днешниге ***,вече знам,защо след време,и те ще бъдат съдени.Откъде изпълзяхте зловещи създания?Много от вас не знаят какво е казарма,ве сте обличали войнишка униэарма,не сте сържали оръжие в ръка,а плямпате за война.Малко ви е да бъдете съдени.Овя безумец-Магарев,първи ще води колоната на затворниците.Проклети да сте,искате да унищожиге децата ни.

214

Анонимен

преди 11 месеца

Шаламанов отговаря за комуникации, пи ар и подобни женски професии?

213

Шарлатанов

преди 11 месеца

БеЗ думи!

212

Бико

преди 11 месеца

Украйна ще си върне всичко ,което е окупирани от фашистка Русия. Дните на фюрера в Кремъл са преброени.

211

АКО

преди 11 месеца

АКО, АКО, АКО. Ами "акото" не се задейства!

210

Сатир

преди 11 месеца

Според него не трябва забравяме, че Зеленски е символ на свободата, смелостта, интегритета и на новата Европа, която е истински обединена. Алоууу, това и БългароСъветската дружба не можа да го измисли!!! А ако вместо Украйна те опровергае и не излезе никъде, 10 тояги на голо??????

209

Анонимен

преди 11 месеца

Според него Зеленски е символ на свободата, смелостта, интегритета и на новата Европа, която е истински обединена>>>>>> Тоя да си пие хапчетата иначе в лудницата!

208

Анонимен

преди 11 месеца

Според този инфантил, Мариопол пак трябва бъде разрушен до основи? Хората там тъкмо започнаха да си връщат нормалния ритъм на живот, влязоха в новопостроени апартаменти. Нови болници, училища построиха руснаците. Но заради болните амбиции на един наркоман, които иска да излиза на всевъзможни морета и океани, трябва пак да се крият по мазетата.

207

Анонимен

преди 11 месеца

Рашките не могат да ни нападнат, дали сме им нещо на тех, католическите украинци да не сънуват, че щели да ни нападнат :))) Не ме разбирайте погрешно, не мразя поляците украинци, но с тези заплахи как щели да ни нападнат рашките само предизвикват смях :)))

206

Бонак

преди 11 месеца

При още една такава контраофанзива с успеха на тази както казва тоя хубосник, украйна даже на Черно Море няма да има излаз., а за Азовско само с руска виза.

205

Зеления

преди 11 месеца

наркоман тръгна ли си вече???Не искаме фашисти и неонацисти в България...................те убиваха невинни деца и жени в Донбас, Донецк и Луганск.................................но сега ще ядат шамарите яко..............руснаците си знаят работата!!!Слава Кокаине

204

Дон Кикот

преди 11 месеца

Путлерчето има нужда от виагра от свежа русофилска кръв на фронта но никой русофил не иска да помага на своя кумир и работодател :)

203

американеца

преди 11 месеца

Шаламанов с пълн а гушка пише пълни глупости-барут н епомирисал и гледал едни карти каз апоредната недомислица .Да хваща каската и д аходи в НАТО