283

Сбъркал си форума

преди 11 месеца

До НЯМА БЪЛГАРИЯ!......Тук не е събор на *** ***!

282

Анонимен

преди 11 месеца

Един въпрос към МАКЕДОНЦИТЕ! Мили братя Македонци, как мислите? Примерно в София са се наричали ШОПИ, но тия шопи винаги са се смятали за БЪЛГАРИ. ... иии според вас МАКЕТАТА, можем ли да преименуваме хилядолетната държава България и да създадем нова държава с име "ШОПЕРИЯ"? България си е сменяла столиците, но никога не си е сменяла името! Ми то според вас Макетата - всяко село трябва да бъде Държава!

281

Анонимен

преди 11 месеца

Българският език е "ГЛАГОЛЕН ЕЗИК" По света има само три народа с ГЛАГОЛНА ГРАМАТИКА - Българския, Целтския и преди две хиляди години от падежен в глаголен стана и Иранския... Останалите народи използуват "ПАДЕЖНА ГРАМАТИКА" При глаголната граматика ти е достатъчно да кажеш глагола и си уцелил СЕЛТА! Езиците използуващи падежната граматика за да достигнат ЦЕЛТА трябва да обясняват дълго! Всички ПАДЕЖНИ ЕЗИЦИ следват пътя на ГЛАГОЛНИТЕ ЕЗИЦИ!

280

Георги

преди 11 месеца

Толкова сме зле, че даже най-големият *** в страната Бойко Тиквата се хвали как оправя европейските политици.

279

Анонимен

преди 11 месеца

Твърдостта е следствие от развит "АЗ", но Азът е "двуостър меч" - може да служи както за духовно извисяване, така и са тласък към егоизъм и разединение, толкова характерни за днешната епоха: "Днешен пример - МАКЕДОНЦИ????" - Ние сме "най-доброто семе", което вирее навсякъде, но и с "най-дебелата глава", а в нея няма много ум, понеже те в дебелата глава не влизат! Така е Макета ние Българите сме "ИЗГУБЕНИТЕ" племена от Стария Завет...... Следи оставихме в Египед, Европа, Индия...

278

А стига ва

преди 11 месеца

Малиии Тия Макдоналци мноо прости ва

277

Анонимен

преди 11 месеца

Четири жалона в търсене на истината! Те са: 1)"българският език е най-точният език, на който могат да се предават окултните закони и Словото на Бога, защото българският народ е най-древният народ на земята." 2)"българинът е най-твърдият елемент във Вселената - Вселена Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна." 3)"българите са черният дроб на Вселената, а Вселената е направена от материята на черния дроб." 4)"Бог е написал българите на дланта Си."

276

Митко USA

преди 11 месеца

Хей макета ниедни,ама вие много нахални бе ? аааАма от тази слаба държава зависи дали ще влезете в ЕС или не, ок ?Ами след като влезете някога си, ако влезете де - коя държава ще е най-слабата в ЕЦ ?А познайте !Наглеци ниедни @Като някакви деца ревете за бонбони !Я пораснете малко !

275

Анонимен

преди 11 месеца

Статистика на населението по етнически произход в областта Македония (Егейска, Вардарска, Пиринска) ои самоопределение на хората в началото на 20-ти век: българи-1181336, турци-499204, гърци-228702, албанци-128711, власи-80767, еврей-67840, роми-54557, ючеркези-2837, сърби-700(цели 700 души! брей, че сръбска била Македония), арменци-300, грузинци-70, нeгpи-200(главно в Солун). А дека са македонците?

274

Анонимен

преди 11 месеца

По времето на Тито, направиха някакви операционни болници! В училището дето учех имах много български приятели, едните бяха християни, другите мохамедани. И един ден учителката каза, че трябва всички да минем през мозъчен преглед! Но след като минахме целият клас през мозъчна операция и учителката по език също, се оказа, че аз и всички мой съученици сме македонци! Питахме бабите и дядовците си те какви са? А те всите казуваха, че са *** и след това по времето на Титовизма ги изпотрепаха!

273

преди 11 месеца

Резултатът от десетилетия промиване на мозъци, направени от Тито. Гонения на Българите там, малтретиране и изселване. От братята сърби. Които ни мразят и в червата, и чакат удобен момент да грабят земи пак. В своят блян за сръбска империя измислен пак от Тито. Добре, че са били московците за да им създадат югославия, НО както всяко изкуствено нещо и това се разпадна. И сега съседите размахват вентилатор на червен фон и създават държава от бившите ниви край София

272

хммм

преди 11 месеца

Тези си мислят че цялата планета се върти около, извинявам се заради тях. Целия свят живо го интересува всичко свързано с държавата им с големина на малък град в Европа. Ама като гледам обидени взеха да се усещат че не е така. :D

271

Анонимен

преди 11 месеца

Нещата си отиват на бой

270

Анонимен

преди 11 месеца

Шшшт да не чувам северномакедонско циврене. Що си мислите че някой ви обръща внимание? Ако ви затворим границата ще *** от глад за месец.

269

Подаръчно пликче

преди 11 месеца

Да я затворим защото ние сме цивилизована нация,а не диваци,които пребиват по улиците си хора дръзнали да се наричат българи.

268

баба мара

преди 11 месеца

затваряме темата македония за да не се повтори сценария в украина

267

КирКорЛор+Муньо

преди 11 месеца

Българите сме малко объркани от руската пропаганда,която с Коминтерна измисли македонците. Примери за това са предателите Георги Димитров и Румен Радев. Ние сме им дали православието за да са християни. Бог всичко вижда отгоре и ще въздаде на всекиму заслуженото.

266

Бико

преди 11 месеца

България е древна държава, дала е на света КИРИЛИЦАТА за да драскат лъжи за нея някакви *** като този по-долу.

265

НЯМА БЪЛГАРИЯ!

преди 11 месеца

ВСИЧКО е МАКЕДОНИЯ!!!!"БЪЛГАРИЯ" Е РУСКО ИМЕ ДАДЕНО НИ СЛЕД РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА!!!

264

От Скопие...

преди 11 месеца

НЯМА КВО ДА ИЗПЪЛНЯВАТ:т.н."БЪЛГАРИЯ" Е ЧАСТ ОТ МАКЕДОНИЯ:::::::-МИЗИЯ/ -ТРАКИЯ/-МАКЕДОНИЯ/---ТОВА СА И ЦВЕТОВЕТЕ НА ЗНАМЕТО НИ!!