28

Анонимен

преди 10 месеца

ето чехите са въвлечени във войната, сами се набутаха под *** бомби , така смятат родните продажници копейкаджии

27

Антинатовец

преди 10 месеца

На предстоящият форум на Брикс в Южна Африка се очакват молби от 20 държави за членство в него и за едната се говореше че е Турция. Най важното решение на форума ще бъде въвеждане на обща валута за разплащане между тези страни различна от долар и еврото най вероятно китайският йоан.Бъдещето на краварите е много мрачно с отбягването на фалшивият долар и еврото.

26

Анонимен

преди 10 месеца

До 26 Копейки са били в кирливата ти Украйна.За разлика от нея България си има собствена валута.Така ,че марш в Украйна и там си ръси простотиите.

25

До антинатовец

преди 10 месеца

Хапчетата, Пинко, че пак си изтървал коня. Брикс, НАТО, САЩ, Русия... Паси овците и не се прави на геополитик след като бе си прочел нищо

24

Анонимен

преди 10 месеца

олеле, въвличат се във войната! :D

23

До 23

преди 10 месеца

Копейките сте същите, това е начина да се разговаря с вас - вие от добро не разбирате. ;)

22

Антинатовец

преди 10 месеца

Нищо сега Русия складира ядрено оръжие в Куба и Венецуела и на краварите им пари под ***. Нищо нека бъде така щом пращат оръжие до руските граници има ответен отговор от Путин. Отделно Путин е командировал няколко свои подводници в близост до Аляска и до бреговете на краварите . Никой няма да си помисли за война с Русия защото на помощ ще им бъдат Китай и Индия и целият Брикс .Това е съюз от свободни равноправни държави а не порнографията ЕС и НАТО къето решенията се вземат само в Белият дом .

21

Факт

преди 10 месеца

Всичко ще изгори в Украйна,като вчера в Льов,танкове и ракети.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Забелязвам че центъджиите обичат много да обиждат с епитети, закани.., това ли ви е нивото, при вас ли ме каните, да ми казвате постоянно колко съм зле, какъв съм ***, и то само заради това че виждам нещата от определен ъгъл.Благодаря ви скъпи изтчно европейци, мислещи се за чистокръвни американци, продали нивите си, къщите си, бащите си за порция тъчскрийн. Благодаря

19

До 16

преди 10 месеца

То трябва да има ум в главата, за да разбере защо се говори така, но откъде ум в празната ти тиква??

18

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонименЕвтина, защото се купува, ти си дръж скъпото да стои на витрината.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Страх тресе западна Европа, от Едната страна САЩ, които без да им мигне окото ще я продадат за жълти стотинки, от другата страна стои Русия която много си изпати заради добрият западен свят, въобще голяма закъсвация, но ние си имаме поговорка, "Каквото си надробил, това ще сърбаш".

16

Анонимен

преди 10 месеца

До ЗозоКойто бърза далече не стига. Та и ти така

15

Анонимен

преди 10 месеца

Не разбирам защо всички са срещу Русия и говорят как, ако превземела Украйна щяла да продължи нататък по списъка. Русия никога не е заявявала подобна претенция. Колониални държави се опитват "демократично" да налагат своите виждания кой какво къде и кога може да прави, под предлог че се прави за благото на хората. Наложиха санкции, които може би само Русия може да надживее, но иначе Русия е лошата и тя ще завладее целият свят. Просто не разбирам???

14

Анонимен

преди 10 месеца

Да дават бе ,ама украинци са връщат обратно,че скоро ще свършат така ,както е тръгнало.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Айде чехите влезнаха във войната? Според коейките тцттц ся тия кинжали как ще минават над нашето нИбе. Братя *** сега е момента да бягате към русия да се спаси интелвктуалното населвнив на бг и да пребъдем

12

По същество

преди 10 месеца

Няма да помогне.

11

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонименМного наивен коментар. Русия не е загубила никаква война, защото самата война не е свършила. Не може да се говори заради обединяването на европа срещу Русия, че едва ли не тя е загубила.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Каквото и да дават си е чиста загуба, руснаците ще го унищожат. Просто украинците не ги бива. Сума ти оръжие и пари се наляха там и резултата е нула. Руснаците са възприели много правилна тактика. И двайсет години могат да водят тази война. Преориентираха пазарите си, не просят от никой за разлика от Зеленски и съответно ще си постигнат своето. А *** фрази на нашите политици нищо не значат. Оня им крещи слава на Украйна вчера, а те ще се скъсат да го аплодират.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Тя източна европа влезе ли в война,следователно и западна влиза заедно с америка. Но братушките знаят ,че пипнат ли Нато в следмащия момент войната почва и на тяхна територия. Айде копейки изчезвайте национални предатели! Главната копейка кво каза че ако някой ни нападна дава територия ей така без бой той да е оцелял!!!