242

Куна

преди 11 месеца

Да му дадат правителствения самолет та да няма със какво после да идва.

241

Боби

преди 11 месеца

До Анонимен 249 ХАИДЕ НАУЧЕТЕ СИ ИСТОРИЯТА А??? Кримската Война Русия не губи територии но е унизена Черно море е демилитаризирано(войната 1877-78 Русия да ползва някакви кораби?) има и други унизителни клаузи. Априлското възстание е ползвано кат повод за войната но сраженията започват чак след като руската армия е готова Ако имаха някакви проблеми и пет априлски възстания да бяхме вдигнали ефект нямаше да има Да на Берлинския конгрес Русия отхвърли всички ограничения изцяло и изтъргува България

240

Анонимен

преди 11 месеца

Корените на България тръгват от Евразия. Намираме се на границата между Европа и Азия и трябва да използваме благоприятното си местоположение, а не да се продаваме за жълти стотинки.

239

Анонимен

преди 11 месеца

До: 248 Руската императорска армия се е била за превземането на територията от Османската Империя населена със славяни християни, за да я направи руска губерния!Това че не е станало реалност се дължи на редица причини, една от които е чисто географска - река Дунав и Румъния на север от реката пречат на руските императорски амбиции.Самият Захари Стоянов нарича Априлското въстание театрално, но въпреки това след въстанието се провежда Цариградската Конференция за която ловя бас не си чувал!

238

до 241

преди 11 месеца

До Евроатлантик. Само дето България не може да се опълчи срещу поробителите си. Засега.

237

тя

преди 11 месеца

Докога ще искат , докога ----

236

Боби

преди 11 месеца

До Евроатлантик Ако утре ЕК каже че не трябва да се преподава на Български език защото е език на омразата примерно ще се подчиниш ли - нали се сещаш ЕК се управлява от "Големите" в ЕС и ЕК защитава основно техните интереси и на остатъчен принцип и нашите... За това ЕС ок но все пак да имаме някакъв СУВЕРИНИТЕД за да ги пращаме по дяволите когато е необходимо

235

тя

преди 11 месеца

Добре ,че е Президентството за да представя достойно страната ни , а не да се срамуваме от продажници и слагачи !

234

Боби

преди 11 месеца

До Барон Мюнхаузен Само един въпрос Бароне... Бронетехниката включително прословутите Леопарди мислиш ли че е по-модерна и дали е произведена по-късно от танковете които стоят на въоръжение в нашата армия? Ами не все същите 40-50 годишни старци са. Вярно част от тях са модернизирани...

233

Анонимен

преди 11 месеца

Кремълският плъх - вън от президентството. Позорно същество. Марш при синеоките бушмени

232

Анонимен

преди 11 месеца

До кога ще хравим мързеливите украинци ? Зврави прави да се издържат "времената "закрила отдавна изтече

231

Евроатлантик

преди 11 месеца

България е в НАТО . България е в Евросъюза . България скоро ще ползва Еврото . България винаги ще помага на всеки имал смелостта да се опълчи срещу главорезите на сибирската империя ! Украина ще получи и самолети от нас , и всичко необходимо !!

230

Анонимен

преди 11 месеца

Зеленски изнесе Чорапа с краката напред от президентството. Точка по въпроса, г-да русофили. Позор за вас

229

Барон Мюнхаузен

преди 11 месеца

Я да попитам безмозъчните господа -на вас за какво ви е това старо въоръжение???Не е ли по-добре да го дадем и нашите войски да имат модерно въоръжение?Или армията ще кара ,със старата съветска техника докато не грохнат съвсем ...незнам как може да сравнявате ЛАда с Мерцедес ,безмозъчни!!!Поздравявам министъра ,мисли трезво ,БА няма нужда от старо оръжие!!

228

тя

преди 11 месеца

Затова ще сме с най-ниски доходи ,защото нашите милионери - политици се правят ларш пред чужди интереси ! На есен ако не увеличат заплати и пенсии ще им строшим тиквите !

227

тя

преди 11 месеца

Какво посрещане на зеления ,като че ли тай ще ни дава , а не ние по приготвен от него списък !

226

Анонимен

преди 11 месеца

наркоман зелен предател

225

Анонимен

преди 11 месеца

На Слънчев бряг украинците са на отглеждане и наглеят безбожно...правят коментари, че не са сириици за да работели...дано Путин ги

224

Анонимен

преди 11 месеца

Копейките са доста активни на такива теми, минуси коментари под строй, върти се *** машината, а света не се интересува от тях и върви напред и без тях само злоба и жлъч им остава, жалки дребни душици, а най-страшното е че го осъзнават и парадират с това :)

223

Анонимен

преди 11 месеца

русoрoбитe реват ли реват, добре че нищо не зависи от тях