87

Анонимен

преди 10 месеца

До Еххх Ако ни управляваха американци щяхме много повече да приличаме на Чехия и Полша, но ни управляват московски слуги като Р.Овч и България много повече прилича на Армения отколкото на държава управлявана от САЩ като Германия, Япония и Южна Корея. Проблемът на България е Русия и нейните слуги у нас, а не Америка. Хабите си времето и енергията за грешната кауза Русия която е обречена.

86

ББ

преди 10 месеца

Енергетиката е най корумпираната част от Икономиката ни със Земеделието,ама защо не неправитне вищо с пЪрванов...със сТни-шеф?взехте руските комисионни и саботирате Държавата ни работещи за...путин!!!Чайра не е...авария...саботаж е!!!децата ни ще презират децата ви...въпреки парите ви!!!...а ограбени от нас Българите

85

Анонимен

преди 10 месеца

Въпроса ми към ревльовците е защо до сега я няма централата след като толкова много я искахте ? Защото са ГЕРБ СДС ДПС и ПП ДБ на влас.

84

Анонимен

преди 10 месеца

До Така... Зеленски може да фърли и по бг

83

Анонимен

преди 10 месеца

Ако България беше нормална, правова държава, този бандит щеше отдавна да е в затвора. БСП не са влас вече 10 г. а Овчаров 20 г. никой не пречи да се направи най-после тая правова държава и се построи АЕЦ. Но явно не е това проблема а часни интереси да се спъва България и краде.

82

Така...

преди 10 месеца

Зеленски ги иска за да прави атомни бомби.

81

предатели

преди 10 месеца

продажбата на ядрени реактори на украинците е национално предателство...............и заплаха за националната сигурност на България...............................скоро ще плащаме скъп ток на Турция и Румъния.................вместо да си произвеждаме евтина електроенергия от АЕЦ.

80

Анонимен

преди 10 месеца

Реакторите не прашасват,защото стоят под открито небе на дъжд,сняг и вятър...

79

БСП

преди 10 месеца

и "Възраждане" останаха единствените български партии в парламента.

78

До Анонимен 89

преди 10 месеца

България има много добри специалисти по ядрена енергетика.....................инженери, физици и химици!!!

77

РО

преди 10 месеца

Румен Овчаров е инженер-физик по атомни електроцентрали, той не е само икономист и политик..............а пишещите против него тук нямате грам идея как работи една АЕЦ...............той е прав 100 %...........................без ядрена енергетика ще купуваме скъп ток от Турция и Румъния........................в момента се извършва национално предателство от ГЕРБ, ПП, ДПС,СДС,ДБ!!!!

76

Анонимен

преди 10 месеца

Въпроса ми към ревльовците е защо до сега я няма централата след като толкова много я искахте ?Това само означава, че не ни трябват повече реакторите нито е разумно да седят на склад и да прашасват. Другото е че нямаме необходимите специалисти и сме зависими от враговете в РФ да в построят. Украйна ни направи услуга с това

75

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя как може да работи цял живот против народа си,в полза на Русия.Е, и в собствена полза. Презряна мерзка твар...

74

Анонимен

преди 10 месеца

Румен Магнитски говори да си оправдае парите от Рашките

73

В.

преди 10 месеца

Това е целта!

72

Това ли каза

преди 10 месеца

Лъжливото овчарче !

71

Анонимен

преди 10 месеца

Подкупват нашите политици като им дават големи пари за тях лично, но са дребни суми на фона на това което България губи. Така продажниците във властта ощетяват България.

70

Анонимен

преди 10 месеца

Абе не знам, но с тези "рекордно ниски" цени на газа цената му е пак два пъти по-висока от преди "реформите" на ЕС в сектора. Така ще стане и с тока. И ще ни обяснят, че това е справедливо защото вече не сме "зависими от Русия". А някой ще си мажат филиите през това време. То се е видяло накъде вървят нещата. В САЩ тока е по-евтин отколкото у нас. Но пък американците не са шарани като нашето "европейско семейство".

69

Анонимен

преди 10 месеца

Блокове 1 и 2 можеха да работят най-много още 3 години, а 3 и 4 най-много още 7. Като са могли ето печалба 10 милярда и купуваме нова АЕЦ.

68

Анонимен

преди 10 месеца

До до 67 Ако спреш южен поток не е престъпление че е от САЩ спрян, но ако спреш през Украйна е престъпление че е САЩ не дава и печели.