865

Анонимен

преди 11 месеца

Ако България както Сърбия винаги беше съюзник на Русия или неутрална днес границите ни щяха да са други - цяла Добруджа, цяла Македония,Западни Покрайнини никога нямаше да има в Сърбия, Враня, Пирот и НИШ, Солун, Тасос Самотраки, до Чаталджа, 15 милиона население. Като мошшеници са ни съюзниците ето го резултата. Това ни причиниха немските фатални Кобурзи.

864

МЪКА И СМЕХ

преди 11 месеца

Абе Русия е във война, и държи 20 процента от укротериторията с пет пъти по малочислен контингент, с 4,4 процента военен бюджет, а запада и Украйна изсипаха милиарди, оръжия, пропаганда, па нещата са провалено контранастъпление. Не знам как да тълкувам тоя цирк па и Афганистан с мижавия си военен бюджет па колаборационистите падаха от крилата на самолета... па във Франция щети за милиард а е мир... па Капитолия... то май в България сме най-добре хахаха

863

Анонимен

преди 11 месеца

Като фалират Щатите и се разпадне ЕС, какво ще бачкат нашите демократи :)) Представете си да сте откраднал милиони, а заради инфлацията да не може да си купите и едни обувки.

862

Анонимен

преди 11 месеца

АМА ТО И ЦЯЛ СВЯТ ДРАПА ДА ЗАВЗЕМЕ РУСИЯ, ТЯ ВСЕ Е СЛАБА И ВСЕ НЕ ПАДА И ТОВА СИ Е...

861

до 901

преди 11 месеца

Твоето поколение ще го види този крах, не се притеснявай :) Може да прочетеш малко книжки по въпроса - Жак Атали, Нийл Стивънсън - хората детайлно са обяснили как всяка финансова пирамида има своя край. Русия няма нужда да унищожава Щатите, те ще колабира сами :))

860

Анонимен

преди 11 месеца

Защо Радев приема лузър като Зеленски? Последният е взел толкова пари, които не може да върне, че накрая самите украинци ще му видят сметката.

859

Я, па Я

преди 11 месеца

До 898. ***, тая песен я върти те от 1917 г. та до днес. Колко поколения вече чакат да се срине Америка, да загине долара и да се възкачи и възроди Русия и да властва над света с рублата. Обаче умря СССР, рублата е на изкуствено дишане, а днешна Русия не може да произведе даже пирони. Преди 30 г. РФ беше икономически и технологичен донор на половината свят + Китай. Днес проси технологии от талибаните. Русофилията е психиатрично заболяване, лекувайте се.

858

Анонимен

преди 11 месеца

Ще бъдем на негово място ако започнем да стреляме по помаците,но няма да го направим,защото са български граждани.А те 8 години са стреляли по своите малцинства и са нарушавали Минските споразумения.Между другото тоя краварския с програмката за лайкове е точно ***,а защитава Зелето.Шизoфpeния хахахахахахахаха

857

Анонимен

преди 11 месеца

Зеленски е пътник, ако го слушаме ние също.

856

Анонимен

преди 11 месеца

Американци губите войната. Скоро предстои разпад на държавата ви. Доларът няма да струва нищо, а народният съд ще изтрепе източните ви марионетки. От Кокорчо, Денков обратния, Киро *** няма да остане и помен.

855

Българин

преди 11 месеца

В България си имама лукашенко в по-лош вариант. Добре, че България е в ЕС и НАТО!!!

854

Анонимен

преди 11 месеца

***-ове те на Америка срещу България не спират да хвалят чужд "президент" и да плюят по нашия. Съвсем са озверели милите.

853

Анонимен

преди 11 месеца

Всички проамериканци скоро ще виснат на въжето... Политици, журналисти, *** - достатъчно ви търпяхме!

852

Анонимен

преди 11 месеца

Украйна ако имаше президент като Радев, сега щеше там да има мир. Зеленски може само да се учи.

851

Анонимен

преди 11 месеца

Българското падение....в Украйна си имат Зеленски, а ние си имаме Зелен Чорап.

850

Анонимен

преди 11 месеца

Долу Денков! Зеленски - вън!

849

Анонимен

преди 11 месеца

Един агресивен психопат идва да ни се обяснява и да ни изнудва. Айде сиктир. Като искаш пари - работи, а не проси. Като искаш мир - не искай оръжия.

848

вет.д-р Г.Заров

преди 11 месеца

Тоя шмръкльо още един път ако се домъкне тука , наистина може да станем като тях - да ни подпука Русия ! Направо ще ни вкара в беля това психопатче ! Че и се пери на Радев , дето не може да му се опре и на малкия пръст ! Нека час по-скоро да ги смачка Вова , че да отърве Украйна , нас , Европа и дори света от това зелено недоразумение ...

847

Срам

преди 11 месеца

Не дай Боже вие да бъдете на моето място. Ако не ви помагат с оръжие, какво ще правите тогава? Ще кажете: Путин, взимай български територии?....ами Г-н Зеленски в нашата история България 2-а пъти е била предлагана на ссср-то и то цялата!!!!Нема да ви се получи повече тая рундьо, копейкин, малинкин и сие ***! България помни!!!

846

Анонимен

преди 11 месеца

Очаква се разпад на ЕС.