137

Петров

преди 10 месеца

Ходорковски - ренегат, крадец, убиец, лъжец, подлец, същият като западните си покровители

136

Куку

преди 10 месеца

И на децата им стана ясно,че Путин е готов на всичко да спаси кожата си!

135

Анонимен

преди 10 месеца

На джуджето у ду5то!

134

Анонимен

преди 10 месеца

Браво на В.Путин!Велик човек!

133

Точен

преди 10 месеца

Путин изобщо не се страхува за живота си, поредната статия по поръчкка на Козяк.

132

Анонимен

преди 10 месеца

Страхът за собствения живот е заложен генетично във всяко живо същество. Иначе всички ще се мятаме храбро от скалите, да проверим какво е усещането.

131

Анонимен

преди 10 месеца

Този пък няма да го мисля.

130

ХА ХА ХА

преди 10 месеца

Милошевич 2.0

129

да ама не

преди 10 месеца

Путин е покойник от 2009г. и на негово място има двойници които изълняват това което им нареждат няколко висши офицери от КГБ които всъщност управляват тайно Русия.Ако формално Путин умре и това стане обществен факт тяхната власт свършва.А те се борят за природни богатства и пр.плячка както каза Пригожин

128

На украйнците им да-

преди 10 месеца

--вали всичко .... А сега Путин се прави на приятно разсеян и възмутемн ,че запада се месел във неговите воини и разбойничества и плаши със ядрени удари ! А дали щеше да се репчи на Украйна ,ако тя си беше оставила 3-тия във света ядрен арсенал за защита на територията си и не беше повярвала на гаранциите на Путин и запада .Затова Зеленски навсякъде иска и настоява --защото те му гарантираха че ще му дават и сега той със право иска и те са длъжни да издържат и дават на Украйна ВСИЧКО !

127

На украинците им да-

преди 10 месеца

-- давали всичко ( някакъв се възмущава ) Дават им защото САЩ,Англия и Русия стават гаранти за цялостта на територията и ! И най много натиск за предаване на ядрения украйнски арсенал на Русия оказват САЩ и Англия ! И когато Русия напада Украйна САЩ и Англия са длъжни да гарантират цялостта на Украйна като и помогнат със всичко което могат за да продължи да съществува във международно признатите си територии -- дори би трябвало да се намесят и чисто военно ! Това е договор !!!

126

Анонимен

преди 10 месеца

То не беше Навални водещият опозиционер, то не беше Ходорковски...айде разберете се кой е по-по-най и тогава пишете... Грантаджии!

125

Анонимен

преди 10 месеца

Ако зависеше от приказки, то Русия отдавна да се е разпаднала, руснаците да са избити до крак, Зеленски да е станал цар, керченския мост да е разрушен,а Путин да виси с главата надоло като Мусолини. Но не става с приказки от 1001 нощ.

124

Анонимен

преди 10 месеца

Вече отчаянието ви извира от всички дупки. Чудите се какво да напишете за Путин. Всичко, което ви се струва, че върши работа. А, я да питам, вие не се ли страхувате за живота си? Какви безстрашни ***.

123

ШЕФА на СВЕТА

преди 10 месеца

ЮДЕОЕВРЕЙСКИЯТ кьорфишек ИСПАНСКИЯТ ИМПЕРИАЛИЗЪМ е юдеоеврейска благодарност към Християните в Испания и Португалия воден от омраза към мюсюлманите които им спретнали геноцид на територията на Испания и Португалия и от там се РАЗВЕЛИ и слухът е пуснат въпреки ТУРЧИНмада и подобни..........НОРМАНИТЕ от ЛОНДОН никога не са побеждавани от никого а ДОБРОВОЛНО се САМОРАЗПУСКАТ уплашени от ЧУМАТА в Исландия,Гренландия и прочие с посланието:"ЛАТИНИЦАТА и ЛАТИНСКИЯТ ЕЗИК са ВИНОВНИЦИТЕ"...Доказан ФАКТ

122

ХИТЛЕРОЛАТИНИЦАТА

преди 10 месеца

Плановете за унищожение и геноцид над юдеоеврейчетата са изготвени още 1099 година паралелно с обявяването на Първият Християнски Кръстоносен Поход срещу Исляма......Първоначално Исляма действал в съюз с ЮДЕИТЕ чак до ИСПАНСКИЯТ геноцид на мюсюлманите срещу юдеите.....Семитите разговаряли на еврейският иврит и останалите семитски езици само с прасетата,кучета и прочие животни а в Религиозните си Храмове само на Шумерски език Проповядвали съмнително ИЗКОПИРАНО от Латинския на Римокатолиците

121

ТРОЦКИСКИЯ СССР

преди 10 месеца

ХРИСТИЯНИТЕ ще завладеят целият свят и ще станат единствената религия на планетата Земя.......са вероятните подбуди за революцията от 1917 унищожила ХРИСТИЯНСКАТА Руска Империя и създала на местото и швейцар-маркса кръстен на ТРИТЕ аврамически религии СССР то ест кръстен на ТРОЦКИ е СССР...........Бъдещето на ВЪЗОБНОВЕНАТА държава РУСИЯ е дори да бъде използван персийският модел на ИРАН за цялостно ИСЛЯМИЗИРАНЕ на РУСИЯ прокарвано чрез Англия,САЩ че и Брюксел от ОМРАЗА към Величието на ХРИСТОС

120

ШВЕЙЦАР-МАРКСА-1917

преди 10 месеца

ШУМЕР на ЗАПАДНИТЕ езици е СУМЕР по подобие у нас на град СИМЕОН станал ШУМЕН!МЕЖДУНАРОДНИЯТ ЧЕРВЕН ИНТЕРНАЦИОНАЛ на ЛЕНИН наречен от Бенито Мусолини "долнопробен руски национален ПРЕДАТЕЛ" чисто и просто сменя физономията на Християнската Руска Империя на ТРОЙНА ЧЕРВЕНА АВРАМИЧЕСКА ЮДЕО-ИСЛЯМО-ХРИСТИЯНСКА Империя-СССр и това е червената 1917 накъдето са се запътили Англия и САЩ след 1991?........ХИТЛЕРОЛАТИНИЦАТА на Римските Папи ЛЕКО ПРИПОМНЯНЕ за абраната на иврит и сем езиците у тях си

119

Анонимен

преди 10 месеца

Ей тая Украйна златна бе! Досега да бяхме построили магистрала Хемус. Но не сме. Защо? Защото не лаламе достатъчно срещу Русия. Е украинците, не само викат, но и ***. И всичко им дават. Защо ли?

118

Анонимен

преди 10 месеца

Ама ние вече всеки ден четем за Ходроковски. Вече 20г ни говори разни неща, дето никога не излизат верни. Сега ако каже, че Путин ще мре, значи, да е жив и здрав, още дълго ще управлява.