90

Анонимен

преди 11 месеца

Евтини на брашното и скъпи на триците. И после на каква цена и от къде ще купите 6е льоольовци! Е66ахте мамата на държавата без време! От къде на къде ще го продават на покупните цени, а не на пазарни!? Сега вече може да струва и двойно, като се има впредвид колко скъпнаха специалните метали! И парите за пенсионерите, че да идат в тоалетната и чуждите търговски вериги, нали!?

89

Гай Баньо

преди 11 месеца

Бе то и аз ще го продам, ама нема кой, да го купи, тва 30 годишно оборудване . Цирк!!!!

88

ПроСоТо

преди 11 месеца

..."Да се натовари Хворобиев!"....А вие,трекласни аритметици,опитайте да направите една проста сметка:..-За реактора НИЕ ПЛАТИХМЕ преди 10 години 1.2 МИЛИАРДА ДОЛАРА,а ще го ХАРИЖЕМ на укрите за 1.2 млрд ЛЕВА !!!..Сметнахте ли?...Какво ви показа есапа?..И мислите ли,че затъналата до гуша в дългове и проблеми Укрия,ще се бръкне дори и за тая символична сума ?!..."Да се натовари Хворобиев!"..

87

Анонимен

преди 11 месеца

Депутатите татите татите бутат кибапите ..

86

Анонимен

преди 11 месеца

Делян Добрев защо не е в затвора? Гешев,изнеси данни за този гражданин!

85

Вярващ

преди 11 месеца

Да сте прокълнати и вие и вашите наследници 7 поколения напред. Няма прошка за цялото зло, което причинихте на собствения си народ. Сами си избрахте съдбата.

84

Кух профил

преди 11 месеца

Изтриха ми следния коментар:"За продажба на активи държавна собственост, не трябва ли да има търг?". Това вече е прекалено, какво обидно има в тези думи? Според мен депутатите грубо нарушават закона с това нарушение. Как ще посочат на кого да се продава, то си има правила, трябва търг. Дано КС отмени това решение.

83

Едно

преди 11 месеца

разумно решение с изгода и за двете страни

82

Коректура

преди 11 месеца

До 93 Тагарев Мен ме НАТАГАРИХА да предам 50000 български войници в услуга на Украйна!

81

Анонимен

преди 11 месеца

До 86 Анонимен . . . . . докато ние имаме само един гьол и оборудване, което е съветско и старо. . . . . Завиждам на примитивизма ти! Централата като отиде в Украйна не е вече руска нали! Нова централа ще си купим, ако България оцелее, но с такива наказателни пръчове като теб надали! Лесно се руши трудно се гради! Колко нови язовира имаме построени последните 33 години? Нали водата става кът! Мисленето не е силата ти, не се напрягай опасно е за здравето ТИ!

80

Тагарев

преди 11 месеца

Мен ме натовариха да предам 50000 български войници в услуга на Украйна!

79

Анонимен

преди 11 месеца

Това правителство трябва да си тръгне колкото се може по-бързо иначе от нашата държава нищо няма да остане,бат Бойко с неговите кражби изглежда като пионерче пред тия айдуци...

78

Анонимен

преди 11 месеца

Предатели!

77

Анонимен

преди 11 месеца

Тези за един месец раздадоха и подсриха цялата държава. Голямо бързане пада. Знаят, че няма да изкарат дълго.

76

Анонимен

преди 11 месеца

Правилно решение. Украйна има 80% почти готова централа и може да внедри веднага оборудването от "Белене", докато ние имаме само един гьол и оборудване, което е съветско и старо. България ще може в бъдеще, да закупи ново оборудване и да построи ядрена централа, ако реши.

75

НЯКОЙ

преди 11 месеца

НЕКА го продадат. има вече малки електроцентрали за домакинства, работят 15 тгодини, изплащата се за пет. това е бъдещето, а не радиации и др глупости

74

сашо

преди 11 месеца

Те нали ще си взривяват техните,защо тогава ще им продаваме/подаряваме.Излича,че ще им продадем атомна бомба???

73

мак

преди 11 месеца

Скоро ще дадат и последния патрон и последно левче на ук.ри. Само за тях мислят и работят из.дници. Ако банкянския не се беше отказал от Белене и не го бе нарекъл гьол, сега нямаше да има нужда от това предателство и подаряване на реактори. г.н.ус.

72

Анонимен

преди 11 месеца

Е това ако не е национално предателство и дупедавство не знам кое е.

71

Тошо

преди 11 месеца

Преди да го предложим за продажба, в мен възникна един единствен въпрос:Г-н Добрев, кой купи това оборудване ?Защо днес нямаме централа !?Къде е отговорност, стратегия, мисълта за тази държава.. имали ги тези фактори!?А сега дайте да се отървем, защо бе, защо се набутахме, що за безотговорносте това!?Значи един човечец за 1,20 лв. дава отчети, доклади за какво ги е ползвал!А за 1 200 000 000 лв. няма такива работи!Искам отчет кой, кога, защо го е купил!Чак след това да се продава!