9

Анонимен

преди 10 месеца

Те и България я продават, половината на ФАЩ останалите на Руzzиа.

8

българина

преди 10 месеца

смятам че 12 г лицето БМБ да не построи, но плати белене и накрая продаде, заслужава народен съд. Т Ж построи 6 реактора за 17 г.... на онези технилогии и комуникции.... и работят още ....

7

Анонимен

преди 10 месеца

До Христо Христов Франция строи малка във Финландия вече 30 г. и не може да я завърши. Цената на по-малка е от Белене вече над 100 милярда $.

6

Христо Христов

преди 10 месеца

Аз ако живеех на 120 км от централата, веднага бих се изнесъл след посдписването на договора. Французите нямат специалисти за своите си централи, камо ли за тези строени от Съветския съюз. Да припомня аварията, която причиниха в унгарската АЕЦ в Пак при рутинно почистване.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна и Турция ще строят АЕЦ с Русия като Укр даже е война с Русия. Турция също строи АЕЦ с Русия нищо че е нато. Само бг политици прават предателство поредно и ще купуваме скъпи реактори от Франция и СЩ..

4

Анонимен

преди 10 месеца

Подарете ги тези реактори на Белене като е платена и ГЛОБА към 10 милярда към Русия заради Росатом и горивото за Козлодуй. После да не ревете, защо се налага РЕЖИМ НА ТОКА като искат да затвроят Козлодуй!!!! Боко спря Белене с рефередум и после БОКО ЩО РЕВ , защо БЕЛЕНЕ НЕ БИЛ ПОСТРОЕН за да не станем ЗАВИСИМИ!!!

3

Анонимен

преди 10 месеца

От Вашингтон са наредили да се ускори процедурата по унищожаване на България. Изискват от нас по бързи действия за ликвидация. Всичко ценно каквото има останало на територията трябва да се разпродаде в кратки срокове за да може до няколко години да закрием държавата официално и тука да стане една голяма военна база част от така наречения "източен фланг". Тук ще бъдат разположени смесените войски за нападение срещу Русия както и част от тактическите ядрени оръжия.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Още един рублажия с накривена устичка. Свърши вашата, другари.

1

Продаваме България

преди 10 месеца

а за територията?