86

Анонимен

преди 11 месеца

Нормално - като не стават за нищо няма нито да работят нито да учат. Като погребат родителите си, дето сега ги издържат, предполагам готованците ще се сетят какво са пропуснали, но ще е късно.

85

До Георги

преди 11 месеца

Аз завърши две, после още няколко допълнителни квалификации и последната си заплата я взех преди 20г. От тогава още не мога да я изхарча, ама то е защото инвестирах една част. Като гледам ще има и за внуците да не работят. А ти стига си бачкал като вол, ами вземи помисли малко!

84

Ром'с

преди 11 месеца

Напечатиха 11,9 триллиона евро преди 2_3 години да вдигнат мкономиките от дъното,от тях към 2.9 или 3,9 влязоха в 20 семейства из Европа,30% отидоха по сметки (народа забогатя-някои) ...доходите се вдигаха по ЕС и естественно и цените,те са взаимносвьрзани ...увеличиха социалните,размързелуваха народа и особенно младите ...скоро ще му видим края на това печатене на евро без покритие

83

Георги

преди 11 месеца

До До ГеоргиУчил съм, завършил съм висше и работя по специалността си? Ами ти?

82

Анонимен

преди 11 месеца

До Космонавт, не баш, труда е направил белия човек двигател на прогреса - ест. там където няма коммунделски пр.стотии. Така, че да, белия човек е глупав да хрантути обонго и моххамед, но това му гарантира лидерството още няколко хилядолетия.

81

Анонимен

преди 11 месеца

Хубаво ги правите тия статистики, но само ако знаете колко хора съм срещал, на които е по-добре да плащате за да не работят. Като почнат да работят става некъв абсолютен хаос и се отваря двойно повече работа само за да оправиш мизеррията след тях. Като на Бойко магистралите е. Ако не беше правил магистрали сега щеше да има 20 милиарда в бюджета, вместо 15 милиарда откраднати. Нали се сещате.

80

До Георги

преди 11 месеца

Ми ще работиш... като не си учил навремето!

79

Анонимен

преди 11 месеца

Продължавайте в същия дух. "Солидарност"му е макята. 'Болен здрав носи". *** да се давали парите на кой имал нужда. Алоооо! Още сме в капитализма. И това са обективни обстоятелства, а не прищевки. Средства на труда все още не предполагат ЦОЦИАЛИЗЪМ. С трудовете на Маркс и Енгелс и практика съм станал убеден либертарианец. На "държавата"не и работа да храни хрантутници с безумни социални политики. На всеки да се търси отговорност за приноса към обществото.

78

Анонимен

преди 11 месеца

До Космонавт Всеки требва нещо да се занимава, но в момента белите хрантутят арабелите и черните, тоест те са глупавите :)))

77

Гоерги

преди 11 месеца

Българина е най мързеливия в цялата платена, защо да няма работа бре? защо да са ви малко парите, ето аз работя на две места на едното взимам 1400лв заплата другото 800лв заплата 2000лв не пия не пуша, парите ми стигат да водя нормален живот и да си позволя каквото искам какъв е проблема, работете стига пишете.

76

Анонимен

преди 11 месеца

Близо 100% от мисирките в днес.ру учат или работят, но файда никаква.

75

Анонимен

преди 11 месеца

Все некой ще има с талант от мигрантите, но 99% са дивата Индия, това че гледате холивудски продукции, как в САЩ всичко е цветя и рози, не е точно така, даже си има огромно разделение между расите, но не знам с тази техна пропаганда кога ще ескалира положението :)))

74

Анонимен

преди 11 месеца

да не са "зъболекарите" от мигрантската вълна?

73

Еми нали

преди 11 месеца

Във Франция имали 3 поколения само на помощи, дето ни учат ни работят, ама чупят и палят.Иначе съм с2 ръце за, човек да има доходи и макар и скромно да живее да има право на избор да работи или не.На пук на робовладелците бизнесмени мачкащи хората за МРЗ

72

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 85Явно не си бил в Щатите, но ти е простено лапе :)))

71

Анонимен

преди 11 месеца

По-добре да си европеец отколкото китаец или руснак. Най-зле е да си африканец, а най-добре американец

70

Анонимен

преди 11 месеца

И аз да си бях купил биткойни, като бяха по 300$, вместо да се подигравам на познатите ми, които си купиха... Нищо, другия живот.

69

Анонимен

преди 11 месеца

Работа нема, ко да бачкат младите, да им хвърлят кокалче и да счувстват специални ли....хахахаха Взимат пример от мигрантите, хем нищо не правят, хем социалки взимат, раждат си челяд и си свиркат на уста :))) Пък нека европееца да бачка цял живот за да ги изхранва, после кой бил глупав :))

68

Заможен европеец

преди 11 месеца

А в Русия много работят но пари няма?!?

67

Анонимен

преди 11 месеца

Това е защото ЕС е богат и заможен.