62

Анонимен

преди 1 година

Диктатор!

61

Анонимен

преди 1 година

"ДЕМОКРАЦИЯ" в ЕССР

60

Перниканец

преди 1 година

Макароня почна да действа като диктатор...Още от малък го видех, че не е читав

59

Уха

преди 1 година

Блокирай, пък ще гледаме версия Мария Антоанета, в ролята Макрон.

58

До Анонимен 75

преди 1 година

Може да се направи нещо много смислено, но ще бъде придружено с големи сътресения. Все пак, ако армията се намеси и бъде добре организирана, не е невъзможно тези да си идат обратно в Северна Африка, без значение, че са родени във Франция. На тяхно място да вземат украинци за всички сектори, в които недостига работна ръка. Тук сме писали и какви ще са последиците, ако Русия стане част от ЕС. Изглежда малко вероятно, но оттам в Европа ще дойдат всякакви кадри, хем са бели и са християни.

57

Анонимен

преди 1 година

Евала Баце мека китка напред !

56

Анонимен

преди 1 година

Вземи си блокирай границите ти..

55

Анонимен

преди 1 година

Макарона е забравил, че всички велики революции в историята започват от Париж.

54

Диктатура

преди 1 година

Макрон обмисля да блокира социалните мрежи при нови размирици => А наричат Путин диктатор ?!?!?!?!?! Честит евро-атлантизъм от диктаторски тип!

53

Анонимен

преди 1 година

Това е повърхностно мислене и няма да реши нищо! Подобно избягване да се посрещнат проблемите е пагубно. Проблемите са гетата, мигрантите оставени на себе си, безумните безцелни помощи, неитегриращото образование. Проблемът е, че се формира нова мюсулманска нация и тя търси вече да се еманципира и не се смесва с местното население французи, а започват да живеят разделно. Изобщо въпросът е дали може вече нещо смислено да се направи....

52

Оцеляващ

преди 1 година

Гейтс скоро пуска нова пландемия , самоче без интернет и ток освен в вилните зони на ротшилд запасявайте се с храна и вода

51

Дядката

преди 1 година

Кажете му на тоя , спящия с бабички , че пожар не се гаси с бензин!Кого заплашва?

50

Неолиберален

преди 1 година

Поглед върху правата на човека и свободата на словото - но след ковид истерията може ли да ни учуди?!

49

Анонимен

преди 1 година

Макрон е пътник. Лошото е че начинът по който ще си отиде няма да му позволи да се прегрупира като шеф в някоя световна организация. Ще се скрие зад баба си и толкоз.

48

Bormann

преди 1 година

Колкото повече стягат хватката върху народа, толкова повече ще губят контрол върху масите, но зиониста не може да се промени. Не му и трябва защото системата работи от векове. Създай войни и мизерия за да има страдание и после докарай "демокрацията" като отговор. Накарай плебея да свикне да живее "под наем" и накрая го остави гол като пушка. Когато почне да се усеща, да се противи, да вилнее го удари с нещо тежко и ако продължи, направи нова война за да го унищожиш и замениш с нов и по ***....

47

Факт

преди 1 година

Набутаха в Франция милиони бежанци, тям Французи няма, има потомствени вече френски араби, афроамериканци и Индийци.В париж ако сте се разхождали неможе да се види бял човек на улицата.Всичко е със тъмни оттенъци.Сега ще си сърба попарата.Така ще стане и тук.Впрочем в целият евросъюз.

46

Дааам

преди 1 година

Путин спира Фейсбук-ууууаааааа Диктатор фашис, Джудже, кръвопиец....Макрон спира Фесйсбук- демократ, истински либерал, хубавец, браво, не им трябва, как ще изявяват собствено мнение..... да ви п.я на Евро ценностите и П-ския съюз.

45

али

преди 1 година

Демокарация, правто на хората да бъдат информирани и чути. Какво става със ценостите ????

44

Анонимен

преди 1 година

И тоя изплиска легеня.

43

Какво ще направи

преди 1 година

мaймyнчe, ако му дадеш автомобил? Ще го използва като танк. И с интернет така, ползват го, за да организират зулуми. Много мразят държавата, която свали предците им от клоните, направи от бедуините-номади хора с уседнало местожителство и им даде възможност да се приобщят към далеч по-напреднала цивилизация. После даде на част от тях френско гражданство и ги сложи на вимето на социала, за да бозаят вече 2-3 поколения от парите на данъкоплатците. M.мyнчeтaтa много искат да унищожат тази система.