484

Жена

преди 11 месеца

4000 лв е добра заплата,но е хубаво и всеки ден да не сме на работа,защото не е здравословно!

483

ЧЪРЧИЛ

преди 11 месеца

8 000 най - малко. Чудовищно, елементарно, лъжлива и подвеждаща статия. Преди няколко дни имаше друга - Над 150 000 млади не учат и не работят.

482

Гъмзата

преди 11 месеца

Като не дават пари да не се оплакват. Аз съм на 28, а на 22 след 8-месечно обучение (платено 1000 евро на месец) подписах договор за 3200 евро чисти пари на месец. нито съм с виШо нито нищо. Сега, след 6 години задължително ежегодно повишаване на квалификация съм на 7200 евро на месец. Ако искам мога да си пенсионирам родителите. Така че нека някой объркан човечец да не ми обяснява, защото съм бил млад трябва да се радвам на 1200 лв заплата. Като не давате пари не ревете, никой не ви е виновен

481

Ма ха

преди 11 месеца

Ще ви работим ама друг път. Дъртите да умират без пенсия. Пръста си не мърдам

480

Анонимен

преди 11 месеца

Ще си останат с очакванията ми се струва, ми че толкова и на запад не се плащат

479

Стар дедо

преди 11 месеца

Тия да не си мислят че парите растат по дърветата

478

ХАЙМАН, от неговите

преди 11 месеца

Футболистите му си го помним. ПРОСТО НЯМА КАК ДА Е ИНАЧЕ. А такива са САШО АЛЕКСАНДРОВ, ДЕТЕЛИН ЗЛАТКОВ, Дидо Димитров, Цатепо Найденов, петьо сСтоименов, г-н ВАЛЬО МАРКОВ И МНОТО ДРУГИ.

477

ЛОВЕЧ

преди 11 месеца

ЦЯЛА ДА Е. Къде и да ходиш, къде и да шеташ. Не се плаши БЪЛГАРИН ДА СИ. Удна ВЯРА ИМАМЕ. Един житов имаме. не сме като котките, с по 7.. Песните му на ВЛАДКАТА МАРКОВ. Ако някой рече, да си звездичките. ЗА ДА БЪДЕ ЦЯЛА. Тя си е нашата си родната ни. Страната ни. ЛЮТВИТО Е ИБРАИМОВ. Приятел.

476

Анонимен

преди 11 месеца

Meраци подхранени от зяпане на ютуб каналите. Парите са овеществен труд, ако не го знаете. Времето на далаверите отмина. ДС отрочетата опоскаха каквото имаше. Ха сега си направете сметката какво можете да произведете и на каква цена може да се продаде - свят голям, има място за всички. Иначе ще си чакате поредните протести и да направите някое клипче по поръчка

475

Може да искат

преди 11 месеца

Но няма да получат, защото ви презират и защото броени милиарди бързо се харчат и няма как да растат, ако се дават 4000 на *** и Пульо в булгаристанския магарешки рай. До 1000лв. и малко отгоре и то за овчари и кравари-Тиквата го каза съвсем сериозно, визирайки лошия човешки материал.

474

Анонимен

преди 11 месеца

Днешната младеж - да те е страх да се наведеш.

473

Анонимен

преди 11 месеца

Трябва поголовно избесване на членовете на ДВЕСТАТА Червени фамилии и техните отрочета поне до трето коляно,или хората които опропастиха България,но тъй като това няма как да се случи,съвета ми към младите е,Изнасяйте се възможно най скоро от тая koчиna,тук пари и достойно заплащане няма да видите!

472

До 486

преди 11 месеца

Душице никому непотребна, и ти ли си от тези дето си мислят че сме най яките а другите са зле и не са повече от нас.?!?Я хубаво се огледай около теб и си задай въпроса като си голема работа що така живеем от 30-40години вече. И да другите са по добри, по можещи, по умни, по грамотни от нас, а ти си живей в илюзия че си уау а другите са зле... Хахаха колко такива заухави има като теб не ми се мисли, ама то ние сме си такива главно заради такива като теб

471

Анонимен

преди 11 месеца

Единимия син е завършил ТУ-Дрезден другия ТУ-София и ФМИ , племенника учи в уни Гринуич CS-AI . Десега само един е един взел ъкъл какво да учи и какво да прави , имаме приятели българско италианско семейство бедно с три деца.. майката се обади да избера на детето и университет около Неапол.. искал иженер да става.. детето записа и сега ще е последната година и много се гордея с ученика.. А тукашните българи ъкъл не взимат все голем го вадят

470

Ами

преди 11 месеца

Добре искайте си, ама то нещата не става като в тик ток и по телевизията. Истината е че младите са изключително разглезени, мързеливи и си мислят че всички сме им длъжни за нещо. Не браточки не сме ви длъжни, работете и си изкарвайте кинти като искате и спрете да си мислите че много ги разбирате нещата

469

До мрънкащите

преди 11 месеца

По-добре ли е да преклонят глава пред мутрите и да работят за 600 лева? На Запад високите заплати са извоювани с протести, характер и профсъюзи. Нито са по-работливи, нито са по-умни, нито 100% от населението им е функционално грамотно.

468

Чери

преди 11 месеца

Колко оптимистично!Само да попитам като как ще вземат 4000 лв заплата, като 80% са неграмотни според резултатите от разни национални изпити. Някой казвал ли им е, как се взема 2000 евро заплата извън България или младите неграмотни просто си искат, очакват и т.н. Ами да си очакват, знае се приказката за неволята. Ще се научат по трудния начин.

467

Анонимен

преди 11 месеца

Хубаво е човек да си знае цената, да в началото когато все още няма опит може и да се прави компромис, но след това винаги се сменя работата с цел да се получава заплата на пазарна цена.

466

тук при комунистите

преди 11 месеца

Най-после след над 34 години започна да се формира истински трудов пазар.След още 30+ вероятно ще завърши това формиране.Мнооого бавно се случват тук нещата за съжаление....

465

Анонимен

преди 11 месеца

от децата ви нищо не става , лош материал са подлежаш на утилизация.. Ако не вярвайте гледайте тази година как труднте специалности в ТУ и СУ ще останат с незаети места.. Искат лесното дечицата ви - ама за лесно пари никой никъде не дава..