34

Dj

преди 10 месеца

Средната работна заплата е подвеждащ критерий, Много по ясен показател е медианната работна заплата, тоест заплатата над и под има еднакъв брой получатели. 2 получават 5 хил, един 1 и 500 и 2ма хиляда, средната е 2 750, докато медианната е 1 и 500. Nice?

33

Анонимен

преди 10 месеца

Браво а при Тиквата 12 години и пенсии и заплати бяха замразени

32

Тенгри кан

преди 10 месеца

Заплатите е хубаво да растат, но с тях да не растат и цените, инак никва файда нема от тоя растеж на заплати;))) Само увеличаваме разхода на хартия за печатане на банкноти;)))

31

Анонимен

преди 10 месеца

Заплатите растат на върба,украинците растат ,ходовете с плъзнали в цяла България гадове че умиргате

30

Иван

преди 10 месеца

Всеки, който работи за под 5 хиляди лева чисто в София или е некадърен или е мързелив или е ниско образован.

29

Делийт.бг :

преди 10 месеца

Уаууу! Страхотноооо! И един мармот завива шоколад в станиол,нали? :)

28

Анонимен

преди 10 месеца

То няма значение. Ще ядем мигрантски кебапи като във Франция.

27

Нане

преди 10 месеца

Така така.... И защо още минималната не е 980 лева.... ===))) нали е 50 процента от средната....

26

Мънго джери

преди 10 месеца

Саламът се увеличи с 50 процента. Затова яжте пасти, които се дигнаха само с 49 процента.

25

преди 10 месеца

E тогава ушевите защо ще протестират? Просто им пратете линк към тази статия!

24

Историк Фактолог

преди 10 месеца

Знаете ли, че Американската Револяция Започва, когато Британската Империя им Прави Данъка от 0.5% на 1% от Дохода! По Време на Турското Р0бство сме на 10% -това е Р0бско ниво, а в Момента само 1 от 10ките Данъци и Такси, които Плащате върхо всичко - ДДС е 20% - за Свободни ли се имате?! Държавата взима всяка 5та Глътка, 20%, дори от Водата, която Пиете!! А Иначе, от Годишните Ви доходи 65% са Данъци и Такси - това е 6 пъти Турското Иго - за това сте Бедни и нямате Деца, а по Турско - по 10 деца!

23

Анонимен

преди 10 месеца

По публикацията работи: Росен Стойчев, вие наястно ли сте че има хора вземат минималната заплата и трябва да оцеляват с нея? Не знам кой ви е платил да пуснете тази фалшификация, слезте на земята, реалността е друга.

22

Тошко

преди 10 месеца

Заплатите на депутатите-мафиоти растат.При тях, въпреки че не работят, безработица няма.Стига сте манипулирани българския народ, той за разлика от тиквата не е *** !Калашников, Калашников......

21

Кристо

преди 10 месеца

Заплатите на депутатите-мафиоти растат.При тях, въпреки че не работят, безработица няма.Стига сте манипулирани българския народ, той за разлика от тиквата не е ***!

20

Изкефи ме

преди 10 месеца

Това заглавие! Идва края на лакомото комунистическо лапане! Ако искате да останете в Европа, ще трябва да развържете кесиите. И корпоративния трябва да стане прогресивен, и минимално данъчно облагане трябва, и семейно подоходно! Да ли ще ви издържи бюджета?! Неделя! А Коцето чака! Е, решавайте, Европа или Евразия? Или нова воина, може би?!

19

Аз

преди 10 месеца

Епа кръчмите пълни. Границата задръстена. Явно е верно, след като келнерка във вървежно заведение прави по 5 бона на месец

18

Бaй Kypти

преди 10 месеца

Heмa 'opa бe eeeйй, нeмa 'opa!

17

Не и тук

преди 10 месеца

Къде?!

16

Чорбаджия

преди 10 месеца

Да, наистина растат, от 1 юли увеличих ваучерите за храна на магазинерките ми на 120 лева, които добавям към минималната им заплата - досега взимаха по 60 лева. Благодарни са и така им е по леко, въпреки, че работят по 60 часа на седмица.

15

От Очевидец

преди 10 месеца

на Касата пред Мене в ХиперМаркета Баба - Снежно Бяла Коса, ПреГърбена с Бастуун, едвам се държи на краката си, но иначе спретната - да, стари дрехи от времето на комунизъмът се вижда по етикети, но чисти и семпли, подбрани с вкус. Покупките й - на ръба на оцеляването - хляб, яйца, кисело мляко и т.н., Сметка 32 лева и Няколко стотинки - Бабата си Плаща със Стотинки - Сигурно само това й е останало между пенсиите и тези стотинки са спестени през годините - събра едва 30 лева, не може да плати!!