116

Запалих свещ

преди 10 месеца

и се помолих за сили на Вова! Дай му Боже сили, да довърши започнатото и фашистката западна империя да рухне най-после.

115

Валяк ще мачка

преди 10 месеца

нео-нацистите и изповядващите тези мракобесни идеологии! Ще платят за греховее си!

114

пуйката на Холмс

преди 10 месеца

Сигурно са настъпили,защото другите са се разбягали.Все пак изпращането на съвременни Катюши е знак за отбранителна стратегия.Нито една от тях не е унищожена в Афганистан,Сирия и там,защото са качени на платформи на Т-72 и най-вече са силно бронирани заради термобаритните заряди,с които стрелят по тройки,като всяка от тях с един залп покрива 8 футболни игрища,а температурата е 3000 градуса по Целзий,а стоманата се топи при 1400.Как се атакува с групирани танкови при такива страшилища?

113

Анонимен

преди 10 месеца

до 117 Муаххахахахаа...кравар умирсаааан, още когато Пригожин каза че тръгва към Москва да сваля Путин и ви казах в този форум, че този е актьор до дъното на костите си и ще стане както с Бахмут. Уж се изтегляше оттам (Бахмут), а той го превзе след 2 седмици. Казах ли ви че ще е същият сценарият и с "похода му" към Москва, тоест че ще подведе всички вас КРАВАРИ и няма да тръгне към Москва? А?????Мухахахахахахахахахахахаха.......

112

Анонимен

преди 10 месеца

Катиров си е бил камшика и се е измел от Рашата.

111

Анонимен

преди 10 месеца

Я, копейките се развихрили тук. Ама никакви г инямаше докато пирожката настъпваше към москва, бяха се изпокрили в дън земя. Както всъщност изчезнаха и тез дето късаха потници за чалгаря преди време. Мда, всяка лъжа - до време / докат има парички/.Между другото що забравиха филма, тъкмо му нахравиха реклама и искам да го гледам, ама не можело. Възраждане не давали. Сам она мен ли ми прилича на диктатура?

110

Анонимен

преди 10 месеца

Мухахахахаа...100 милиарда долара им даде запада на тези фашисти под формата на оръжие и военна техника и братушките пак ги бъхтят като брашнян чувал. Муахахаххахаа....представяте ли си ако я нямаше тази помощ? Ми то за една седмица и Зеленски ще е вкаран в някой ГУЛАГ. Не повече.

109

Какво следва

преди 10 месеца

В Маринка са чеченците на Рамзан Кадиров. Так става същото, както в Бахмут (вече Артьомовск). Украинската армия се е окопала здраво, но чеченците бавно но сигурно ги изтласкват оттам.

108

Анонимен

преди 10 месеца

Русия може да спечели само ако американците им помагат.

107

Анонимен

преди 10 месеца

Здравков, лекуваяй се. Чист психопат си!

106

Нищо ново

преди 10 месеца

До Анонимен 110: Ще заседават в Хага, как не. Нали трябва да си оправдават заплатите. А опорната точка им е вече спусната. Не е нужно човек да е екстрасенс, за да знае какво ще измислят.

105

А ние какво вършим?

преди 10 месеца

Търсим под лупа замърсяване на Черно море за да си провалим туристическият сезон.

104

Анонимен

преди 10 месеца

В Хага днес се открива международно бюро, натоварено със задачата да води разследвания във връзка с руската инвазия в Украйна, предаде Франс прес.

103

Малко за политика

преди 10 месеца

Според Жозеп Борел броят на мирните инициативи се увеличава. Да, увеличава се броят на мирните инициативи. Но няма нито една от ЕС. От ЕС има само доставки на оръжие и пари за да може войната да продължи колкото се може по-дълго. А точно този шушумига Борел отговаря за дипломацията в ЕС.

102

доктор Здравков

преди 10 месеца

До: номер 97 (Таня) Блажени са вярващите, защото тяхно е Царството Небесно!Щом тия лъжи те правят щастлива, вярвай си, луд на шарено се радва!Но това не отговаря на истината. Дори да има някоя дума вярна, всичко е изкривено представено. Така преди извъртяха думите на Зеленски че бил се отказал от Бахмут.Изобщо нямаше нищо вярно, единственото вярно докато беше в Япония е че спомена името Бахмут.Но, щом лъжата те прави щастлива, вярвай, сигурно и opгазъм получаваш...

101

До 99 Анонимен

преди 10 месеца

Да бее,досущ като вас русоробете,когато Пригожката тръгна към Москва,а Вовата запали самолета и още го е страх да се върне хахахах. Никакви ви нямаше. Чакахте за опорките и те дойдоха след два дена. Естествено малоуумни,както всички други преди! Това бил гениален ход на Путин и Прогожин хахахахах. Всеки гаф на русията е нейн гениален ход! Затова една година превзема Киев. А гениалния им ход унизи Вовата до няма и къде хахахах

100

Линда галопа

преди 10 месеца

Свърши им съветското оружие и със западното са напреднали 130 кв.км - 10 х 13 км,а дали са отстъпили и колко кв.км се не знае.

99

Анонимен

преди 10 месеца

Това не е вярно , или руснаците настъпват около Москва !!!!!! Нали им избихте цялата армия и *** не остана. Плашите запада да ви дава още пари нали така хитреци малки украински. При това Путин е едновременно болен от рак или умрял преди 10 г и това са му двойниците. Иначе от рака трябваше да е умрял още мин година. Но укрите го поискаха жив за да види победата им. Има да живее още умрелия болен Путин .

98

Анонимен

преди 10 месеца

Какви Украйнци фашисти, просто Хазарската мафия управляваща Сащ е избрала утайките на украинското общество за да ги използва за свойте пъкленни цели..... *** у Москва и той носи вина като спонсорира корупцията в росия да продават суровини от русия на запада и спечеля ата валута директно се изнасят в Хазарските Банки.

97

Анонимен

преди 10 месеца

Абе лъжете ги тия урки, че печелят. Нека форумните урки пишат та пишат... На ваксер и уркопитек акъл не се дава. Те просто млъкват в един момент......