27

Анонимен

преди 11 месеца

"когато наместо благодарност и приятелство се отговаря с агресия, неонацизъм и геноцид" --- Тия "агресия, неоназицъм, геноцид", ала-бала, това са същите подобни глупости както едно време Тони Блеър излъга, за да предизвика нахлуването в Ирак и последвалата война там.

26

Анонимен

преди 11 месеца

"еми документи могат да се подписват по всяко време, русия подписвала ли е закон че не може да подписва закон който отменя или се противопоставя на предишен закон" --- Моли се Господ да не те кълне да си вземеш къща с последните си пари и след 1 седмица да те изритат от нея, само защото тоя който ти я продал е с по-големи мускули от твоите и хем да ти вземе парите, хем къщата и да ти каже "Оправяй се!"

25

До Анонимен 31

преди 11 месеца

Глупости говориш!!

24

България

преди 11 месеца

има много врагове:1.Турция2.Гърция3.Англия4.ФранцияСписъкът може да се продължи!!!Бог да пази България!!!

23

До Анонимен 29

преди 11 месеца

България над всичко...................няма да отстъпим и един сантиметър българска територия на никого!!!

22

България

преди 11 месеца

вече има нов съсед......................Велика Албания.......................Македония не е никаква държава...................само крадат българска история тия дебели дървени глави................но ще ядат боя и ще видят ЕС през крив макарон!!!!!

21

Анонимен

преди 11 месеца

Утре, когато от северна македония кажат, че пиринско е тяхно и си го искат, тогава да ви видя патрЕотЕтЕ къде ще се изселите? Ердоган иска Тракия, Румъния - Добруджа... Къде ще ви е най- сигурно? Може би там, където има стабилен интернет за да можете да громите врага?

20

Хашим Тачи

преди 11 месеца

Змията..............един мафиот и търговец на човешки органи, наркотици и оръжия спа с една дърта вещица Мадлин Олбрайт и тя лобира да бъде признато Косово като държава................но само от 50 % от държавите в света признават Косово!!Още ли защитавате албанските мафиоти???Добър вечер, селяни прости!!!

19

gogo

преди 11 месеца

Сори, не че нещо, ама това е тъпо изказване на Вучич. Той какво по точно би искал или очаква да се случи, къде го сърби? Твърде много иносказателност, намеци и нюанси. Кажи си бе Вучич, та да ти олекне

18

???

преди 11 месеца

Косово може да се отдели от Сърбия, а ДНР и ЛНР не могат да се отделят от Украйна, така ли???Докога с двойните стандарти, докога?????

17

Анонимен

преди 11 месеца

Вичи ,а защо Коспво е заплашен от санкции на Запада ,ако не промени политиката си в северно Косово?

16

Анонимен

преди 11 месеца

Сърбите веднъж вече ядоха бой от САЩ и НАТО, пак ли искат?

15

До 27

преди 11 месеца

До Анонимен27Незаконно означава точно това - незаконно. И бъди по-точен в твърденията си. Крим е подарен на Украйна от СССР и забележи Русия, като една от републиките в състава му, няма никакви възражения срещу това тогава, както и в продължение на повече от 60 години след това. Освен това през 1994г. подписва документ, че признава Украйна в съществуващите й граници към 1991г. Та това се нарича незаконно и няма как да бъде наречено дтугояче.

14

анонимен

преди 11 месеца

Нещо не можем да схванем паралелите на Вучич между Зеленски и Курти. Курти, според Вучич, иска да обедени всички албански земи, а Зеленски кои земи иска да обединява. Доколко знаем иска да върне незаконно анексираните територии, което е съвсем различно нещо.

13

до 23

преди 11 месеца

Белград е български град до сравнително скоро - 17ти век. През цялото средновековие е наричан Алба Булгарика, и това не е някаква тайна.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Пълен нонсенс да сравнява Курти и Зеленски. Много лошо изказване. Вучич, кой тероризира Украйна !!!

11

Анонимен

преди 11 месеца

До 21 *Щом Путин има комплекс според тебе на ниския мъж,то тогава укропския еврейски нашмъркан наркоман имс комплекс на смачкан кърлеж на тротоара

10

Анонимен

преди 11 месеца

Путин има комплекса на ниския мъж

9

Анонимен

преди 11 месеца

Посланника на САЩ каза това за лидера на Възраждане Костадин Костадинов,защото той като представител на една от 3те велики суперсили уважава силните и смелите лидери във всяко обществп,в случая тук в България,затова казва това посланника ,защото знае що за жалки и продажни влечуги са тези от ППДБ-ЛГБТ ,ГЕРБ,ДПС и БСП които всекидневно ходят да му се кланят и лижат г*за.Всеки господар презира слугите и лакейте си .Те за нега са само обслужващ персонал който е нает за да свърши мръсната работа

8

Анонимен

преди 11 месеца

13 Посланникът е дипломат и като такъв, не е длъжен винаги да казва истината.