37

преди 15 години

Аз също съм съгласна с 14 и 22.Към другите:Поемайте положителното от хората,а не злобейте.

36

преди 15 години

има един проблем... ще развали сапуна

35

преди 15 години

точно така, 9. аз ще му купя билетчето.

34

ZAZ

преди 15 години

Щом не е лошо да си черен, защо тогава татко "Василка" се изрусява, белосва с тонове пудра и носи сини лещи? Можеше да си е същата гей-певачка и без да се мъчи отчаяно (и доста жалко) да заприлича на скандинавец.

33

az

преди 15 години

виждате ли, повечето казват че не го харесват и го плюят, а в същото време четат за него и се интересуват от него. аз като не харесвам бонбони, не гледам към витрината с тях. а вие какво правите? смешни сте ми....

32

ma6a

преди 15 години

Повечето умници тук са хомофоби..Аз не обичам да ям шоколад,ама това не е повод да го мразя и да псувам хората дето го обичат.Като не ви кефи Азис ,не го гледайте и слушайте?А че си е решил да си отглежда детето в Испания - това си го решава той и семейството му.Няма лошо - там е готино и спокойно.Бебето е сладур а какъв цвят му е кожата и етническата принадлежност на родителите му само расистите коментират.Да си расист не е cool вече.

31

преди 15 години

basi mangala we :D :D :D

30

преди 15 години

Ами позагуби се тоя *** напоследък иии PR-а му трябва да посвърши малко работа...да се направи на интересен по някакъв начин...ами ккакво стана с онзи....японеца ли...китаеца ли къв беше...нещо "се загуби кат старите 5 лева" егати палячовците!!

29

преди 15 години

Това дете сто процента не е негово,нека лъжат всички,а който иска нека си вярва.То за колко неща изобщо досега лъжат хората.

28

преди 15 години

стига ве човече, излагаш се, да не би да си ***? Сигурно. Сега остава и да кажеж нещо лошо и за Китов докато възхваляваш някакъв изкуствен чалгаджия.

27

преди 15 години

Някои не трябва изобщо да се размножават. Въпросното нещо Азис попада в тази категория.

26

преди 15 години

всички дето мислят че азиз е позитивен и лъчезарен мога да каза само едно.ПОЗИТИВЕН ВИ Е ГАЗО

25

До N: 17

преди 15 години

Към N: 17. Ако Божидар Димитров беше толкова умен и интелигентен нямаше да ни обеснява по колко пъти се "празни" на ден. Въпреки, че не слушам чалга подкрепям Азис. Той е един позитивен и лъчезарен човек за разлика от почти всички българи.

24

discus

преди 15 години

ne go puskaite tuk.... hahahah

23

преди 15 години

сългасен съм напълно с 14 и 22!

22

преди 15 години

Ако всички българи-интелигенти бяха чувствителни и позитивни като Азис, щяхме да живеем в много приказки, а не в днешния трилър. Нел

21

преди 15 години

да ама баба ти е руса а на азис баба му най-вероятно не е блондинка хахахаха,и спрете с латиницата щото най-често въобще не се чете...вече не сме 93 когато нямаше кирилица...

20

do Nº 13 I

преди 15 години

AZ SASHTO SAM MURGAV KAKTO I SAPRUGATA MI NO SINAMI E BYAL I RUS.ZASHTOTO MAIKA MI E BYALA I RUSA I BRAT MI A AZ PRILI4AM NA BASHTAMI KAKVO MU E SAMNITELNOTO NA BEBETO MOJE NYAKOI DYADO ILI BABA DA SA BELI I RUSI

19

преди 15 години

skoro pak 6teli da otvariat Osviencim,4e ima svrahpopulacia ot urodi

18

преди 15 години

да ве тва дете е подозрително бяло...