154

С британски паспорт!

преди 11 месеца

....Ама българи.Живее , плаща данъци и осигуровки във великата Британия, амабългари бил, а че е и повече британец МЪЛЧАТ.Що така бе жАБари?Не ви стиска да кажете , че е велик британец .Взехте ли му ДНК, та да стърсите че наш (х)АйвЪн ?

153

SPQR

преди 11 месеца

Декоративна ти е кухата кратуна на тебе!

152

(..)

преди 11 месеца

Българин ли - не. Човекът с български паспорт. Все повече ще стават тези.

151

О Tempora..

преди 11 месеца

Едно време в 3-4 клас се опитах да напиша името си на чина и докато пиша даскалицата така ме изпраска по пръстите с дървената еднометрова линия че оттогава помня и знам че не се драска!Сега изплющяването с линия и шамар евротолерастите го водят насилие и углавно престъпление!Времена и нрави!

150

УУУУ

преди 11 месеца

Нещо стояло 2000 години и се появява поредния невеж да го руши и събаря!

149

Възмутен

преди 11 месеца

Чалгарин!То може ли *** чалгар да не отиде някъде и да не напише на стената xyu!

148

Анонимен

преди 11 месеца

"Имената наглупците висят по стените".

147

Анонимен

преди 11 месеца

Невежпростак. Такива нямат почивен ден.

146

Анонимен

преди 11 месеца

158 Неандерталците все още живеят сред нас. Младежът не е виновен, че се е родил малоуменитъп, че не се е научил на нищо в живота, освен да бъде нахален, дамами клиентите във фитнес залата и да разнася нещо на адреси. Не само че незнае нищо за Колизеума, историята на човечеството му е непонятна, но и не е информиран- първо правило на съвременния човек. Иначе щеше да знае, че го чакат 5 години затвор и глоба от 15 000 евро.

145

Анонимен

преди 11 месеца

158 Неандерталците все още живеят сред нас. Младежът не е виновен, че се е родил малоуменитъп, че не се е научил на нищо в живота, освен да бъде нахален, да *** клиентите във фитнес залата и да разнася нещо на адреси. Не само че незнае нищо за Колизеума, историята на човечеството му е непонятна, но и не е информиран- първо правило на съвременния човек. Иначе щеше да знае, че го чакат 5 години затвор и глоба от 15 000 евро.

144

Анонимен

преди 11 месеца

Ба си, що да не можеш да си напишеш името на някаква съборетина?

143

Анонимен

преди 11 месеца

Е нали рушенето на паметници беше демокрация? Сега пък се оплаквате. Ми учи се момчето. Кажеш му, демократично и европейско е да се рушат паметници и той прави каквото може, за да е европеец. А сега не било така. Давате противоречиви сигнали на младежта и ги обърквате. Рушенето ли е демокрация и цивилизованост или запазването на паметници? Изберете си най-накрая едното от двете и подавайте ясни сигнали! Тия деца се учат от вас!

142

Кок

преди 11 месеца

Пишѝ кок и бегай бързо бате

141

Митев

преди 11 месеца

До АнонименДа. Защото оня има само БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ! А е видно, че не е точно от български произход, а се е пръкнал в маалата!!!

140

Анонимен

преди 11 месеца

Малко му е...

139

Анонимен

преди 11 месеца

Да го тикнат в затвора. Този Ганъовски манталитет трябва да бъде изкоренен. Само ние българите не ценим историческите забележителности и паметници на културата.Не искам като отида в чужбина да се срамувам да кажа, че съм българин.

138

Олимпий Панов

преди 11 месеца

Айййдеее отече Шенгена))))))

137

Анонимен

преди 11 месеца

Сега горди българи ли сте ?

136

ЬЬЬ

преди 11 месеца

Имаме вече втори глу*пак с подпис върху стената на колизея.И си мисля:кога ли българите ще станем нормални човешки индивиди,и си отговарям:никога!Все ще има някоя мър*ша да ни допълва имиджа.Такава ни е и държавата,и политиците, и полиция, съд и образование,и всичко друго,което ти дойде на акъла.Тъжно и смешно, но факт.

135

Ганьо

преди 11 месеца

Ей познаха че е е българин още като пуснаха новината. ***, ***!