107

Анонимен

преди 11 месеца

Е нали твоите любими фашисти кръстиха софийски булевард на името на Хитлер и направиха България васал на Германия по онова време. До къде докарахте нещата с преврата и после със своето слагачество и слугинаж към Германия тогава, а сега към САЩ? Тогава стигнахме до национална катастрофа. Дано и сега да не стигнем до такава.

106

Анонимен

преди 11 месеца

Наши русофили все още търсят причини , защо България не стана част от Русия след Освобождението .Причините са , че в Руската империя положението на обикновения селянин не е било по различно от това на робът в Османската империя.И наши прогресивни дейци и държавници са проумели.Че руския империализъм ще превърнат България в една изостанала имперска колония...Ето го отговора..Проумейте го

105

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 109, не русофили бе, ***! А народни поборници, борили се за свободата от Турско робство. Но те са били и русофили, защото единствено Русия е искала и е дала от себе си всичко, за да сме свободни. Всички останали са подкрепяли Турция и английски и френски съветници са давали акъл как султана да ни избива. Същото правят и сега. По тази причина не е имало народни герои - поборници за свобода, които да са като тебе - англофили, американофили, франкофили и германофили.

104

Анонимен

преди 11 месеца

Ще има съсечени и от днешните отреппки. Няма никакви проблеми.

103

Анонимен

преди 11 месеца

До 105....Стамболов беше съсякан от наши русофили.В това няма съмнение

102

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 99 - просълзих се от пропагандната ти инсинуацийка. Може ли малко повече и по възможност с факти да докажеш лъжата за късането на синджирчета от вратовете на деца??? Не нали? Обаче е много лесно да пишеш измислици.

101

Анонимен

преди 11 месеца

Путин има право да закрие украйна като държава -- щом тя си мисли и действа така, че да застрашава сигурността на Русия, всичко е в рамките на правото. Има и прецеденти.

100

Анонимен

преди 11 месеца

На русофилите да напомня....Това е война.И който не вярва Да отиде на мястото на Тагарев в Украйна .И да се убеди.А искам да видя русофила.Когато започнат да го стрелят с ракети и бомби Ще умува къде е магазина за бира и цигари ли ...

99

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 101 Дрън, дрън ... пълни глупости! Хабер нямаш от историята на България. Нещо за времето на Стамболов да кажеш? Защо го съсякоха народните поборници - заради предателството му към западни посолства, каквото прави и сегашното ни правителство. Също така моля коментирай булевард "Адолф Хитлер" в София.

98

Анонимен

преди 11 месеца

До 102...Путин не играе по правилата.Защо ние да играем...Путин нарушава международните спогодби.Защо ние да ги спазваме Путин напада Ние да спазваме ли...Какво трябва да спазваме.Хляб и сол не иска ли ..

97

Анонимен

преди 11 месеца

Проф. Тагарев -- по какво си професор, цървулко ? -- по крадене на държавни средства за украинските нацисти, или по слугинаж на чужда държава. Стадото те е назначило да го пазиш и ти го крадеш.

96

СЕВЕРОМАКЕДОНЕЦ

преди 11 месеца

Ами то си е направо за военната прокуратура- страната Украйна воюва и нямаме междудържавен договор да урежда военните съветници от българска страна: пиши го наемничество, пиши го поставяне в услуга на чужда държава т.е държавна измяна....Освен ако не е по някое съвместно съглашение по линия на НАТО, но тогава означава че НАТО е страна в конфликтите на Украйна още от 2011 г.....

95

Анонимен

преди 11 месеца

До 98...Руското ,,посолство" никога не си е тръгвало от България от 1989 г.А назначените от руското ,,посолство" са повече от от всички депутати, попове, и ,,индустриалци" в България От колкото може да си помислиш.

94

Анонимен

преди 11 месеца

Ако държавата България дава финансови и други ресурси безплатно или на символични цени на чужда държава -- това да се смята за кражба и срещу държавния служител отговорен за това и политици, които го прикриват да се завежда дело за кражба. От граждани и организации. Те са ограбените. Ако има хора които искат да помагат на украйна -- само по частен път дарения -- никакво участие на държавата.

93

Анонимен

преди 11 месеца

Путин плаща на войниците си в тоалетни чинии и перални .Всеки взима нещо на фронта Поне Тагарев не къса синджирчета от мъртви украински дечица.

92

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 88, като си толкова умен, кой от управниците у нас е назначен от Руското посолство? Понеже няма такъв, явно е време да слезеш на земята и да престанеш да пишеш глупости.

91

Анонимен

преди 11 месеца

Е, перални машини и тоалетни чинии ли да взима .Путин дава заплати на своите войници след грабежи .В тоалетни чинии.Всеки взима на фронта Поне Такарев не къса синджирчета от мъртви украински деца.

90

Анонимен

преди 11 месеца

Защо трябва тука да му дават заплата след като за украинците работил без пари.

89

Анонимен

преди 11 месеца

До 91...Ние разбрахме от къде са ,,кюлчетата " на Борисоф...И вече прехвърлихме на парите на Тагарев....Големия кораб не виждаме....А се взираме в мушиците в морето.

88

Теодоро

преди 11 месеца

Съд затвор за тугареф.. Слава на Русия и комунизма