71

леля чичо

преди 11 месеца

капиталистите до последно ще ни хвърлят всякакви лъжи за да оправдаят това че само гледат да те държат беден по всички възможни начини, тези изедници трябва да бъдат унищожени в глобален план

70

Анонимен

преди 11 месеца

Това е заради верните последователи на Бориската

69

КО, НЕ !

преди 11 месеца

Като чета пресата разбрам, че има ДВЕ основни причини за високата инфлация: ПУТИН и ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА (т.нар. ПЕНСИОНЕРИ).

68

Анонимен

преди 11 месеца

Оберете и национализация на западни фирми банки спестявания и имоти на ГЕРБ и ДПС и СДС и половината инфлация ще спадне. После и на другата половина от БСП ПП и ДБ .Който има пара дига цените като купува.

67

Анонимен

преди 11 месеца

Папки 500 евро у чекмеджето на Тиквата :)))

66

Анонимен

преди 11 месеца

На Запад може и да е така. У нас е друго. Повечето пенсионери работят докато могат, а тези по селата и малките градове сами произвеждат храна и за себе си и за ромските си неканени гости.

65

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен Преди 1989 г. имаше контрол на цените и нямаше инфлация. Но 1989 г. трябваше да скачат по плошадите и купуват $. Сами си го направихме.

64

Анонимен

преди 11 месеца

Да за инфлацията са виновни вашите бащи,маики,баби и дядовци защото взимат пенсия.След годините дълъг труд в които са направили всичко което ви заобикаля.Отгледали са ви.Изградили са ви като личности и са ви направили достоини граждани на държавите.Не мога да разбера как може да са толкова "надли" и да искат пенсия и почивка след годините дълъг и неуморен труд "нямат ли съвест" ! Само те са "виновни " и никой друг. Следващите виновни ще сте вие когато стигнете до тяхната възраст.

63

мислещ

преди 11 месеца

Застаряващото население не провокира високата инфлация,тя се провокира от застаряващите управници от Брюксел!

62

Анонимен

преди 11 месеца

Инфлация идва от магистрали и оръжия които гълтат много пари и печатат.

61

Анонимен

преди 11 месеца

Задължаваме както мъжете да мастурбират в епруветки, така и жените да раждат под строй и команда за лев и петдесет на месец. Ще спасим както демографията, така и инфлацията. Всеки изпълнява своя патриотичен дълг.

60

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен БНБ и лихената политика на БНБ не прави нищо. Ние го видехме 1997 г. Пълен провал е защото ако хората не се компенсират от висока лихва защото инфлацията е по-висока от лихва и теглат от банките. Като теглат от банките те фалират и държавата само задлъжнява без да може да плати. Населението дори и ако ражда то пка младото се изнаса за големите държави като САЩ и Германия където са по-високи заплати, а те пък не дават заеми на по-малките че не могат да ги върнат.

59

Анонимен

преди 11 месеца

Въх, тук е пълно с икономисти, финансисти и дори конспирационисти. Ясно е що сме толкова добре, всеки разбира от всичко, но по малко!

58

Муахаха

преди 11 месеца

ЕС, НАТО и Зеленски са НеВинни - то Било Населението!

57

Анонимен

преди 11 месеца

Инфлацията се дължи на няколко фактора като демографията е тотално ирелевантна. Факторите са: 1. Спиране на голяма част от икономиката на света, заради пандемията. 2. Печатането на пари ( от ЕС и САЩ най-вече ) маскирани като помощи за спирането на икономиката по време на пандемията. 3. Изолацията на Русия като енергиен и ресурсен доставчик и липсата на конкурентно предлагане на тези ресурси ( Справка - цената на американския природен гас е 4 пъти по-голяма в Европа от самите Щати )

56

Анонимен

преди 11 месеца

Не, просто всички келешчета искат да станат милионерчета за месец-два.

55

Анонимен

преди 11 месеца

Крайно време е жените да поемат своята отговорност за спасяване на Отечеството. Какво ще кажете за един закон, започващ с фразата "На задължителна родилна повинност подлежат всички жени на възраст между..." И така нататък. Време е и принцеските да помиришат вонята на натрапения държавен дълг. Дори държавата ще организира родилни клетви на родилките новобранки. И всичко ще бъде под строй и команда, разбира се.

54

ХОРА

преди 11 месеца

ХОРА, РАЗБЕРЕТЕ! Високи цени и инфлация, бедност не са важни сега докато не приключи войната с победа на Украйна, докато не се отървем категорично от влиянието на русия, докато руската терористичната държава не промени управленския си модел и не се реформира по правилата на цивилизования запад, светът няма да заживее спокойно и нормално. Първата ни задача е да помагаме на украинския народ. Всичко друго е след това! Украйна се нуждае драстично от значително увеличение на оръжейната помощ, трябва да дадем всичко от себе си да осигурим оръжия, а ако трябва и военна сила на украинския народ.

53

Анонимен

преди 11 месеца

ЕС минава на икономика соларни панели и вятърни турбини.

52

в Русия

преди 11 месеца

В Русия няма гей-паради.