38

Един Българин

преди 1 година

То за англичани при нас е много по-евтино от това за българи. Не е сериозно да ги плашат а 13% при положение че Драганов и компания.нас ни предупредиха да очакваме 25% увеличение и че това било малко!

37

Анонимен

преди 1 година

До 31.Каква е разликата между Тенерифе и слънчев бряг ?Съвсем сериозно питам .Всичко живо е напито ,сгради и инфраструктура е идентична .Партито е до зори.А това за намръщените хора ,ако кажеш че е за държавните институции съм съгласен но не и курортите ни .

36

Анонимен

преди 1 година

Да си дремят на дъждовният " остров"! Нямат работа Тук! Нашият Българин оди у Гръцко,и дреме по опашки на границата с Гърция,сякаш е Тръгнал на плаж за " Маями"! -:) Но нали е " упорит" дреме си по границата! Та Англо Саксонците,Не ни Требет Тук!!

35

Анонимен

преди 1 година

На Златни пясъци е като санаториум за пенсионери..

34

Байдън

преди 1 година

Българи,не ходете на море,защото Магарев скоро ще ви прати на безплатен руски Солнцепек.

33

Анонимен

преди 1 година

А, не, да ходят на колониите, там ги обичат повече.

32

Анонимен

преди 1 година

Да за пари те правят всичко. А англетата имат пари.

31

Вальо

преди 1 година

Точно така ще направим😀 Не можем да се качим на самолетчето и след 3 часа да бъдем на Тенерифе,а ще дойдем при вас на мръсното море,фалшивия алкохол и храна и намръщени хора.

30

Сталинист

преди 1 година

Да си стоят по-добре на острова. Не са добре дошли.

29

Анонимен

преди 1 година

Във Варна близо до морската градина , има една огромна тръба - отпадъците на града се вливат в морето..

28

Анонимен

преди 1 година

Най ми е кеф като видя как се оплакват британците ,от икономиката .Те са единствената държава от Г7 без икономически ръст последните няколко години.Но виждаш *** от карапелит дето бачка на строеж в Лондон не знае бъкел английски ,живее с 8 човека в стая да спести някой лев и идва да ти разправя колко колко пари изкарва по ЮК.

27

Митьо Пумата

преди 1 година

Според мен англичанките са много по-красиви от германките!

26

Анонимен

преди 1 година

Да бе много е евтино, няма що. Престанете да ги заблуждавате,особено като видят обслужването и развалената храна веднага ще си тръгнат.

25

Ивелин Михайлов

преди 1 година

България се нуждае от скъп, качествен туризъм.. в Ница на Ревиерата една нощувка е 800 евро..

24

Исторически парк

преди 1 година

Докато основната реклама е евтинията няма да има пари в туризма и ще се тъпчим с ***

23

Аха

преди 1 година

Спрямо кои страни е по евтино, Гърция и Турция са по-евтини спрямо България. Съвет към мyтрите от ***морието резервирайте 2 дена не повече в Турция и Гърция и вижте цените и отношението към клиента и актуализирайте си услугите или цените. Ох извинете вие мног добре си знаете това но не ви устройва.

22

Анонимен

преди 1 година

Иначе Путин може да занули Лондон ...

21

Ужас

преди 1 година

Първо, въобще не е евтино. Созопол е полупразен, масово по заведенията салати по 15-20лв, калкан 50-60лв, узо 10лв 100мл. Компромисно качество, намръщен персонал.Второ, защо трябва да се рекламираме и да е водещо "евтино"? Хората, които дават пари за почивка, са готови да плащат, но държат на качество, условия, любезност. Като ги няма, и евтино да е, какъв е смисъла. А то даже е и скъпо, за това, което се предлага. Много е сбъркана работата масово по курорти, хотели, заведения.

20

Лорд Джеймисън

преди 1 година

Тона ме английската храна е гадна е мит това го говорят някои британци които искат да ядът рататуй кордонбльо камамбер и тн френски храни за по 500 евро парчето е да в сравнение с тях можеби не е същата обаче си е хубава храна.

19

Анонимен

преди 1 година

Евтин, ама некачествен вариант, те го знаят. Обичат Гърция и Испания, масово са там бриранците.