116

Анонимен

преди 10 месеца

Раковски за Русия:Всякога проклета Русия, когато е имала бой с Турция, лъгала е бедните простодушни българи, че уж тях иде да освободи! Но нейната цел всякога е била да им разори милото Отечество и да ги преселва малко по малко в земите си. Нейната злобна политика се познава твърде отдавна и от това, щото тя ни в един си договор с Турция нищо добро не е споменала за Българи, ако и да е имала най-добри удобства за това. Тя всякога е само своята политика гледала, а собствено за завладетелните си планове е имала грижи, как по-добре да ги приложи в действие.

115

Анонимен

преди 10 месеца

Захари Стоянов за Русия:Няма пакост, няма мерзост, даже и подлост, които да не е пуснала в ход тая държава начело с нейний Гирс и Катков от 6-ий септемврий насам, т.е. от тоя знаменит ден, когато ние почнахме своето истинско политическо и самостоятелно съществуване. В Цариград ли, в Пирот ли, в Букурещ ли, се засмее и българский Бог, руското правителство тича да свари да разваля и да пакостничи.

114

Анонимен

преди 10 месеца

Вазов за Русия:НА РУСКИТЕ ВОИНИО, руси, о, братя славянски,защо сте вий тука? Защо стедошли на полята балканскинемили, неканени гости?Желали би вас възхитенида срещнем со сълзи и с киткиНо идете вий настървени,на грозни зовете ни битки!Желали би вас да прегърнеми тоз път сърдечно, горещо.Но взорът ви свети зловещоКак ръце сега да разгърнем?О, руси! Аз друг път ви славяхза подвиг велик и чудесен,високо ви лкът поставяхвъв мойта душа, в мойта песен!

113

Анонимен

преди 10 месеца

Всъщност това е тройник, истинският Путин умря април миналата година, а двойникът му се спомина миналата седмица при опита за метеж на една част от Вагнеровците. Преди 3 седмица почина и Лукашенко, та и на негово място е двойник. Но най-лошото от всичко е, че начело на САЩ е истинският Байдън.

112

Анонимен

преди 10 месеца

Абе вие от днес.бг наистина си станахте чисто жълта "медия", 90% от статиите са фантасмагории за малки деца

111

ала-бала

преди 10 месеца

Кой може да каже оригиналния Путин жив ли е, и от кога се показват Реплика на Репликата ?

110

театро

преди 10 месеца

То на срещите с хората от правителството си стои на масата с дистанция поне два метра от най-близкия, а ще се прегръща с непознати.

109

Чочо

преди 10 месеца

До Анонимен 8 - само да попитам, тука Боко не го ли лижат по общите срещи? Три кебапчета, две бири и всички го обичат. Ама че си ***.

108

Анонимен

преди 10 месеца

До 101Даже дали не е тройник или четворник. Аман от Фашистка пропаганда)))Путин сам си признава в документален филм за него ,че по време на чеченската война е имал двойник.Сега пък със сигурност има поне 4-5 двойнци.

107

Анонимен

преди 10 месеца

Района на Дагестан?! Привидно изпълнен със свежа енергия?! Той ли ви каза или вие по-добре от него знаете как и с каква енергия е изпълнен?

106

Анонимен

преди 10 месеца

До 123остана сега да има колаж как путин яде детски органи печени на скара.../Що *** не вярваш ,че му преливат детска кръв?

105

Анонимен

преди 10 месеца

До 123ние винаги ще обичаме братска русия!)))Руснаците не са ни братя ,чети кво е писал Раковски и другите възрожденци през 19век ,а не сегашните лъжевъзрожденци.

104

Фараон

преди 10 месеца

Някой да е гледал филма с Упи Голдбърг за Мистър Къти. Няма да се изненадам ако и с президента на Руската Федерация нещата са като във филма.

103

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 118Искаш да кажеш, че ще е сред 6-те държави подкрепящи войната на Кремъл в Украйна?

102

Анонимен

преди 10 месеца

Е не ще падна от смях... Толкова са прозрачни, Путята 10 години не пипна нормален човек и онзи ден Пригожката стана любимец на тълпата, прави селфита с хората и т.н. и има няма 5 дни по-късно за сефте Путин и той селфи.. Толкова е руско и за изстрадал и инфантилен народ, че даже е обидно за нормалната публика... Иначе предвид параноята му при ковид това изглежда безумно да е той..

101

Руси

преди 10 месеца

Само Байдън няма двойник ,щото няма такъв бунак като него в САЩ!

100

Анонимен

преди 10 месеца

България ще стане сирия скоро

99

Анонимен

преди 10 месеца

Пак целува дете,ако е сниман по на долу ще се види как го обарва.Педофил си беше и такъв ще си остане.

98

днес папараци

преди 10 месеца

Тази медия е разложена отвътре

97

Анонимен

преди 10 месеца

Всички тия където се прегърщат с Джуджи предварително са обискирани на голо .