20

Шопа

преди 11 месеца

Демокрация , това е когато на народа не му харесва нещо , което управляващите го *** правят . Вдигат се и излизат , при нас демокрация няма , народ също .

19

Шегобиец

преди 11 месеца

"Майката на Наел призова за поход" Тя сигурно жената е призовавала за ислямски джихад, ама те са го превели на френски като "поход" :)

18

Късоглед

преди 11 месеца

До ИванВидяхме. Полицай в затвора. И разбрахме само кой има значение. Но не е закона.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Преди години Франция, а след това и Германия бяха заляти от безчинствата на скучаещите деца на гастърбайтерите.Тогава повода бе, че малолетен крадец на колело при бягството си от полицаите бе нахълтал в трафопост и"светна". В Гърци малолетен загина при нападение над полицаи в късните часове.Пак ексцесии.Онзи,дето от колата си раздаваше скришом на деца"нещо",го хвана клаустрофобията когато трябваше да влезе полицейската кола.Осъдиха полицаи,а хубавеца стана посмъртно герой.Не вървим на добре?

16

Анонимен

преди 11 месеца

Майката ако си беше възпитала детето нямаше да и се налага да призовава бунтове сега. Много просто.хич не ми е жал. ***

15

Мосю Брико Лаже

преди 11 месеца

Никой не казва:1.Защо са го спрели?2.Защо отказва да се подчини?3.Има ли в кръвта му дрога, алкохол?4.Защо тоя африканец не е на училище?

14

Анонимен

преди 11 месеца

Ако беше спрял нямаше да го гръмнат. Къде е логиката на погромите им? Хора не бягат от закона ако им е чиста работата.

13

SS

преди 11 месеца

В Бг -я като малка и незначителна държавица събитията идват последни,и си отиват последни ! И тук рано или късно ще се напълним с тарамбуки! Мигранти от Турската граница! Нали ЕС ще ни глобява по 20 000 евро за всеки един ,ако ги връщаме ? Въпрос на време е !

12

авраам

преди 11 месеца

Франция ще стане първата м ка държава в Европа

11

Историк

преди 11 месеца

Докато белите европейци си бъркат в носа, цветнокожите се множат и завземат обществени и политически територии! Докато един ден започнат да наемат като прислужници истинските европейци ! Как ли се въртят в гроба си френските крале ??

10

Неразбрал

преди 11 месеца

"17-годишния Наел, застрелян от полицай след опит да откаже се подчини на полицейска заповед" Тоест, по принцип не трябва да се толерира изпълнението на полицейски заповеди? Завоевателите трябва да знаят, че те владеят територията, а не местните?

9

Анонимен

преди 11 месеца

Франция е новата Сомалия! факт

8

Красимир Петрофф!!

преди 11 месеца

Пълна депедерастизация и дечернизация на Европа! Всички пидоли, като плевнелиев, кокорчо, паси, христо иванов и другите от ДБ и ПП вън! Всички черни кожи като костов, петър стоянов, сунак, бай фильо вън! Само така ще се оправи континента някой ден :)

7

Майката на Наел

преди 11 месеца

призовава за поход.." Който да завърши там откъдето са дошли.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Истории от гетото. Нищо интересно. Никому ненужен гето жител. Нашиот емигрант да не го раздава много ербаб мъжага, че е същият ненужен никому бачкатор.

5

Иван

преди 11 месеца

Интересно в Щатите ако не се подчиниш на полицай какво следва. Французите явно са по-корави. Швабите едва ли биха направили подобно нещо. Европа е залята от скакалци и ще става все по-лошо. Скакалците не се подчиняват на никакви закони, стрелят в подлези у нас, карат бясно и някакси съдебната система не ги лови.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Прекрасна държава до преди 40 г. От тогава раждаемостта и миграцията са в полза на НЕбелите. Същата тенденция е и тук, това е бъдещето и е добре да го виждаме предварително. Само в Марсилия криминалната статистика е стряскаща. Наемат деца, предимно от африкански произход за продажба на наркотици. Тези деца се стрелят с истински пистолети. Ако не вярвате, почетете френски медии. На юг положението е много по-лошо. В южна Испания пък си имат марокански банди. Бъдещето не е розово

3

Не може да бъде

преди 11 месеца

Такива неща в Европа и САЩ не се случват. Само в Русия може да има полицейско насилие и анархия по улиците...

2

С

преди 11 месеца

такива действия цветнокожите най-вече в Европа и САЩ ще си извоюват пълна безнаказаност.

1

Иван

преди 11 месеца

Ако и нашите полицаи така си вършеха работата ... ама нейсе.