43

toti

преди 1 година

А такааааа,нека да видят как се виси по 5 часа при 30'жега и от 8 коридора само 2 работят./ЗАЩО/ Явно няма далавера и да висиш в тъпата бутка си е живо НАКАЗАНИЕ за нашия граничар !!!Сърбите не са в ЕС но 10 пъти са по ОРГАНИЗИРАНИ иза 20мин.се минава !!!???

42

Денка Ненката

преди 1 година

Каква митница, да ги прати на границата в Странджа да видят, че митницата е безсмислена, щом през границата може да влезе цял Пакистан безпрепятствено.

41

Анонимен

преди 1 година

Да са поровят из архивита и да видат как ено време "комунистите" вардеха границата без специалисти от Австрия и Нидерландия и то при липсващи технологии като съвременните, които непрекъснато обожествяваме, и да додат пак да си приказваме.

40

Бай Дрън

преди 1 година

Какво ще разсеете бе. Холандия никога. Няма да. И пусне доброволно, освен ако не вземе част от парсата-наркотици, хора. Иначе пристанището им умира, главен вносител на дрогата. Предполагам ще се разберат, да и голяма част от паричните потоци ще заминат за Холандската мафия. Ама е права холандската мафия, нащте много се оядоха.

39

Анонимен

преди 1 година

Не е лесно да прибираш парсата и да я делиш

38

Вьзмутен

преди 1 година

Като гледам тия от - пп /герб/дпс- ми става толкова тъжно за служебният кабинет на радевТрябваше да останат поне докато направят мин работна заплата -950 лв както бяха обещалиПродьлжава ли промяната -ха ха

37

Хаха ха

преди 1 година

Хаха на снимката човека на шишиДенков

36

Виц

преди 1 година

Австрийски митничар пита Българския - колко време трябва да работиш да купиш си купиш Мерцедес ? 3 години отговаря Българина. Еййй много са ви ниски заплатите на Българските митничари...А Българина отговаря - Еми 3 години трябва да "бачкам" че Мерцедес е скъпа компания.

35

Анонимен

преди 1 година

И ме гледа една човекоподобна мишка...

34

Анонимен

преди 1 година

Сега корумпираните трудоустроени ceлuнчuта ще има да се крият от чужденците,докато сгъват кинтите,по -добре да си вземат неплатен отпуск,или както обикновено правят -болнични . А кредита не чака и не може да се изплаща със смешната заплата.

33

Ужас

преди 1 година

Герб ни започна пп ще ни довьрши напьлно - гаранция

32

Киро Канадеца

преди 1 година

Направо всяка дъражва от ЕС да даде по един министър а Урслула да обяваи българия за протекторат, армията да се разпусне и да се замени с американкта армия

31

Пп дб

преди 1 година

Продьлжаваме поскьпването както обещахме в посолствотоМатряла не е от значение

30

Киро Х

преди 1 година

Тези хайвани от фалшивото ново правителство са за трибунал и най-тежката присъда! Ами да си поканим и по един афро-холандец и някой кафен "австриец" с анадолски гени, да оправят жените ни ,че да се знае, че сме капитулирала територия със затихващи функции! Като заклана кокошка, дето се напъва да подскочи за последно, секунди преди да се строполи и да изрита финално!

29

Анонимен

преди 1 година

Кога ще подават отставка

28

Анонимен

преди 1 година

Поредния факт, че не сме равностойни в тоя "съюз"!

27

у лево

преди 1 година

оставка

26

Хаха ха

преди 1 година

Важно е , че изпрахте баце и шишиДругото е вятър работа - шенген след още -20г ако има матрял на територията

25

Посолството

преди 1 година

Каналджиите в парламента един имунитет не дават та ще им спрете дълаверата с ко ще си купят яхти?

24

Посолството

преди 1 година

В Шенген като влезнете в ЕС. З асеге само визи за САЩ и проблеми. Едно правитлство не можете да си избирите, а ни карате ние на Ви го назначаваме ссмешници!