76

Хотелиер

преди 11 месеца

А постоянното забавяне на плащанията към хотелите и то ли е удължено ? Впрочем няма ли БЕЖАНСКИ ЦЕНТРОВЕ за тези "украински бежанци".... ?

75

до 76

преди 11 месеца

ти явно си наследствен гл-упак по природа!

74

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен Е как няма да дължи, нали на СОС се вее украинското знаме и то вече от години? Такъв жалък и смешен слугинаж демонстрират от държавното ни управление и то навсякъде.

73

канибал

преди 11 месеца

изгониха ги от полша тия нахални *** ние ги дундуркаме. безобразие, бежанци ли са или са на безплатна почивка дългосрочно. баси тъ пото плем е са това българите

72

Някъде

преди 11 месеца

До началото на годината държавата е дала над 500милки от нашия бюджет, а ще режат бюджета. Резнете им помощите. Тези са по-зле и от руснаците.

71

Анонимен

преди 11 месеца

Правителството ДЪЛЖИ на украинците?!? Айде бе, да не би да са ни окупирали украинците и да им плащаме репарации??? А дължи ли нещо това правителство на пострадалите от наводненията и пенсионерите? Всъщност на нашите хора не дължи, защото сме окупирани от ПОСОЛСТВОТО.

70

Анонимен

преди 11 месеца

Посолството решава

69

Стига

преди 11 месеца

Хвалят се, че работят, но продължават да пътуват безплатно по БДЖ и градски транспорт. За тях има, а за българите от Карловско и Северозапада, ограничени. Държавата е станала мащеха за коренното население, а за новите колонизатори , мило и драго дава.

68

Анонимен

преди 11 месеца

Видно е, че за "правителството" Българите, не са приоритет..

67

цитат

преди 11 месеца

Правителството е създадено, за да предостави на Украйна всичко, което бъде поискано. И това украинският слуга Тодор Тагарев демонстрира с всяка своя публична поява. Правителството е нестабилно, създадено в порок и измами и ще си отиде с пороци и измами. За съжаление, сметката ще я платим ние.

66

Анонимен

преди 11 месеца

Предателите лансират и помагат на украински богати хора с скъпи джипове и коли а за българския народ от наводненията нищо ,и товар украинска партия ,нямате срам ,за кметските избори да гласуват за ПП украинците бря )

65

анонимен

преди 11 месеца

отговорът е блокада НС и министерския съвет, но кой ще го направи?.......никой!

64

Анонимен

преди 11 месеца

Така е но ще траете.За хората от наводнените села във фургони,а украинките по хотели на морето и почивни станции.Борят се срещу лошият Вова.

63

паф

преди 11 месеца

ади стига бе, продажници! за тях има, за нас няма! че какви са те, да не са ангели небесни!....нахални украйненци бандити!

62

Гадове

преди 11 месеца

Хора плачат,наводненията са унищожили живота им,а държавата не помага,но на украинците дават?!?!

61

Факт

преди 11 месеца

Сега разбрахте ли защо Възраждане печели все повече привърженици ?!

60

Анонимен

преди 11 месеца

Явно ще е така доживот.Ако евентуално свърши войната ще се оплакват че са им разрушени домовете и така завинаги.Укра да си в тея времена живеят си безплатно не само тук ами в цяла Европа.Познавам украинки бяха на хотел на Златните,после заминаха за Германия и със социалните от там пак са тук лятото на почивка.Живот мечта!

59

Ужас

преди 11 месеца

Стотици Българи мизерстват след наводненията и са без дом а тези ид..ти,вместо да ги настанят по хотелите плащат за украйнци нацист?!

58

echo

преди 11 месеца

вместо да ревете тук ,следващия път мислете за кого гласувате.....искате да се оправим, а все за боко или кокорчо гласувате!!!!! бо:кл"уци недо:"клате:ни

57

ЕС

преди 11 месеца

Ще ни украинизират , после руснаците ще са виновни . Ами те украинците с риторика и действията си ги предизвикаха, оставиха НАТовските бази и лаборатории да вилнеят , да правят каквото си поискат - а НАТО ще съществува докато не победи Русия , и какъв избор оставят на руснаците, значи ако браниш дома си , си агресор, ако пуснеш бежанците си добър човек, каква манипулация на поколенията