7

Анонимен

преди 11 месеца

Не съм чул за преминаване на ТИР през пустинята ,,Калахари " да се иска ТОЛ такса от 150 евро.Чо скоро трябва да дават награда за успешно преминали ТИР от 150 евро .И препоръки за основен ремонт по шасито преди пускането му по европейски пътна магистрала.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Очаквам да ги вдигнат и после да се оправдават за скапаните пътища минимум още 5 години след което да правиш магистрала ще стане непосилно скъпо и дефакто невъзможно.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Първо решете лв казуса с ,,Еко- таксите"....Чакаме резултати по така ,,грандиозната " гръмко прокламираната кампания по анти корупционните практики в България и очаквания за ,,промени".Като пазите Борисоф , с нищо не печелите народа И ако наказвате разследващия прокурор по делото ,,Барселона гейт" , ако работи в съботен ден.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Преди половин година вдигнаха цените на билетите на автобусите до морето на 30 лева, защото дизела бил 3.50. В момента дизела е 2.50 , ама цените на билетите са си същите, калкулирани при цена с 30% по-висока

3

Анонимен

преди 11 месеца

До Монтана... А как да ги оправят, като никой не иска да плаща. Не може от леките автомобили и винетки да се събират повече отколкото от тежкотоварните, които са основните които амортизират пътищата.

2

Анонимен

преди 11 месеца

За кой път искат отлагане. Вече две години се правят , че не били се подготвили. Да видят в Сърбия, че за преминаването на един ТИР през страната им се плащат 150 евро, а в България 50 евро.Тоест в България е 3 пъти по-евтино от в Сърбия, а там цените на стоките не са по-високи.

1

Монтана

преди 11 месеца

Доколкото знам когато плащаш искаш и да получаваш нещо. Пътищата са ужасни, постоянно някакви такси искат да се плащат. Хайде първо да си свършат тяхната работа, че Е79 между Враца и Монтана чакаме да го оправят вече години. Сега правят кърпежи, които есента с първите ниски температури ще са пак кратери.