46

До Кухненски дебат

преди 11 месеца

По голяма глупост не бях чел - все едно си бил на срещата Хиксън/Хрушчов !?!?1. подобно предложение е абсурд - това не е някаква олимпиада да се избират дисциплини 2. без икономика няма как да има и всичко останало 3. Страната с най много ресурси и земя има икономика колкото щата Тексас - за това са си виновни само те , не запада 4. При разделянето с.Корея е по напреднала във всяко отношение - виж ги сега и спри с извиненията кой е виновен за положението на Русия - изцяло сами са си виновни

45

Анонимен

преди 11 месеца

До Лейтенант от запаса, Такива хора от България и не само, подобно на теб, които ръсят русофобия, забъркаха кашата, сега трябва да се оправя и наново да се изграждат отношения и мир, няма ли да спрете най-накрая с вашата русофобия? Толкова много хора и държави пострадаха поради насажданата русофобия, спрете се!

44

Анонимен

преди 11 месеца

На платените Възрожденци, държавна администрация и Руско посолство тук някой трябва да им каже че техния Руски МИР никому не е нужен. Живяхме в концлагери, мизерия и лишения тази грешка повече няма да се повтори. Който иска да живее в Азия е свободен да заминава натам

43

Кухненски дебат

преди 11 месеца

Всъщност западняците постъпват глупаво точно както Хрусчов, когато Никсън в кухнята му предложи "хайде да не се състезаваме военно, а икономически" и Хрусчов веднага захапа и се съгласи - СССР който тръгна от нищото, след разрушенията от ВСВ да воюва икономически със запада който 300 години ограби най-богатите държави в света. А сега Путин ги прикара да се състезават военно с Русия, което съсипва икономиките им, а Русия се възражда.

42

Анонимен

преди 11 месеца

Всъщност Виктор Орбан в интервюто си за Welt не каза нищо ново за хората които могат да виждат и да мислят. Но журналистът който интервюира каза много, подскачайки без да прикрива емоции и неудовлетворението си "защо казвате че е невъзможно Украйна да спечели, но те ааа, ъъъ, имат вече някакви отвоювани територии". Това дава много ценна информация да разбере човек колко самонадеяни и заблудени са западняците и в каква изкривена реалност се намират - имали вече някакви отвоювани територии, ама няма начин да не победим Русия, те са дълбоко убедени в това.

41

И пак пропуск

преди 11 месеца

В нито един от тези "премъдри" анализи не споменават Антон Вайно, ръководител на президентската администрация почти 7 години, член на Държавния съвет и на Съвета за сигурност. Сигурно защото е твърде младичък, само на 51 годинки. Но тъкмо той крепи гнилата бюрократична къщурка, решава кой, как и кога има достъп до Вовата, поддържа паяжината от контакти и пазарлъци. Най-осведоменият и най-тихият, а нали знаете какво се казва за тихата вода. Да няма после изненадани от неочаквания наследник...

40

Лейтенант от запаса

преди 11 месеца

Слава на тов. Вовкина! Благодарение на него плюс 1340 км финландска граница с Ерефията вече е НАТОвска граница с Ерефията!

39

Анонимен

преди 11 месеца

Гледайки отстрани изглежда му разширяват вътрешния кръг с войната която сам започна , а те му го стеснявали

38

Просто е

преди 11 месеца

Русофобията ще я пуснем в тоалетната и ще дръпнем въженцето за водата, след като путинските орди се върнат в международните граници на ръфъто и то започне да изплаща репарации на украйна.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Пускайте русофобията в тоалетната и дръпнете кранчето на водата, защото ни пречи и вреди и умират млади хора , наши братя славяни, хвърляйте русофобията в кошчето за смет, време е!

36

местният манаф

преди 11 месеца

Местният мaнaф влиза в "кръга" на путин. Редовно. Отначало путин охка и пъшка, но после кръга му се отпуска и му става кеф.

35

Краварски неволи!

преди 11 месеца

Страх мори добитъка - все върти очи по небосклона да не долети Путин! :)

34

Хъм

преди 11 месеца

вовича няма вече никакъв кръг. След като побегна като плъх от московския си бункер само няколко часа след бунта на създаденото от него чудовище женя , лъсна образа на едно изперкало старче живеещо в пълна изолация от реалния свят. Ще го търпят и разнасят по някви обръщения, в които да си бълнува небивалиците и демонстрира пълната загуба на връзка с реалността, докато изберат следващия. Вова създаде този мракобесие режим, но вече е негова жертва. Като прасЬето Наполеон в Животинска Ферма на Оруел

33

Краварски неволи!

преди 11 месеца

:)

32

Шубето

преди 11 месеца

е голям страх. С Путин лягат, с Путин стават.

31

кръгче

преди 11 месеца

5-тата колона на рептилите се издаде за тия два дни и реването е че ще швърчат кокоши главета!

30

Лойд Остин

преди 11 месеца

и Джо Байдън се разхождали подкрепяйки се взаимно. Остин намерил парче огледало. Вдигнал го, погледнал и казал ,,тоя го познавам от някъде,, Байдън го взел, погледнал и казал ,,как няма да го познаваш бе, това съм аз,,

29

унижежението

преди 11 месеца

е огромно за приготвилия се за кръв запад

28

Путин и останалите

преди 11 месеца

Според реването на американопапагалчетата Путин отново е номер едно.

27

Анонимен

преди 11 месеца

От анализа на "Уолстрийт джърнъл" разбрахме, че злите рептили ще следят за признаци на вътрешни борби, ще ги раздухват и насочват с цел развал и фрагментиране на РФ.