103

Нато е

преди 11 месеца

Само Прашило! Може накоя птица да си помисли, че в нивата има човек! Но като се загледа по отблизо е само Плашило ;) И една Червена линияпред него!

102

Незнам Нато

преди 11 месеца

С какво ще ги защитава?В Латвия има 4000 немски войници, но ЦЯЛАТА немсса армия е останала само с 20 000 парчета амуниции! Това Укрйна използва срещу Русия за ден! По скоро войниците изпълняват функцията на Плашило!

101

Анонимен

преди 11 месеца

Оня ден бяха борци за демокрация, сега - терористи. Дай да видим какъв е интереса и откъде духа вятъра и пак да се коригираме. Ако утре тръгнат да свалят Лукашенко да разбирам ли че ще са супербойци на светлата сила?

100

Сата НАТО

преди 11 месеца

Вагнер така или иначе е обявена за терористична група, изчистването им е напълно легитимно.

99

Анонимен

преди 11 месеца

Аз от изкуство не разбирам - театри, комедии, сценарии... Само виждам че едно НАТО не стига да се защитават световните американски богатства. Тва тея руснаци голяма напаст. Няма отурване от тях. Само две три атомни бомби като в Япония ще ги оправят и после - кеф баце. Американска демокрация по всички земни кълбета!!!

98

Сата НАТО

преди 11 месеца

НАТО трябва да се включи с пълномащабна въздушна кампания с всички рискове от ескалация. Минимум трябва да се разоре военната инфраструктура на Беларус и да се окупира западната част на страната, където вагнерите ще опитат да прекъснат коридора Сувалки - връзката на Полша с Литва.

97

Анонимен

преди 11 месеца

103- те не са отивали към Москва- те изиграха театър съченен от Кремъл- ... тия главорези ги изпращаме в Беларус на заточение- а те готови за действие и сега чакаме да видим кой ще загази първи, дали 15 септември 1939г няма да се повтори....

96

Анонимен

преди 11 месеца

Представяте ли си, за едно парче разушена земя на майната си, американците да воюват, умират , няма да стане, а ако евентуално се сблъскат с Русия, САЩ ще загуби много и други държави ще я заместят , а Русия и САЩ заминават в глуха линия, ако някой оцелее след такава война изобщо. Няма да воюват!

95

Христо

преди 11 месеца

Аве много се отбранява тоя алианс бе хора,където има ресурси и Нато тръгва да се отбранява и да носи демоктация и дъвки.

94

Нели стайл,баце!

преди 11 месеца

Статията тотално се разминава с гръмкото заглавие,както винаги :)

93

Анонимен

преди 11 месеца

Абе като отиваха към Москва им се радвахте, сега ревете! Ми те не са лоши хора бе! Тъкмо са по-близо до вас и по-лесно ще се разберете за свалянето на Путин и превземането на Русия. Приемайте гинв ЧВК НАТО инстават ваши хора. На крака са ви дошли хората джанъм...

92

Анонимен

преди 11 месеца

Байдъновите няма да тръгнат срещу Русия, няма никакъв смисъл от това, а и самите САЩ ще загубят много, ако се сблъскат тези две големи сили. Но пращаха оръжия, защото воюваха и умираха украинци, славяни, а не американци! Това трябва да спре.

91

Сата НАТО

преди 11 месеца

Запада чупи всички рекорди по туризъм. Хората се забавляват. -----///------ Това как помага да се спечели войната?

90

Анонимен

преди 11 месеца

Сега разбрахте ли тетрото- Вагнер се деслоцира в Беларус с тоя жалък цирк, демек- Путин вече не ги контролира, а от там накъде, там са ядрените оръжия на Путин- тия ще убиват наред.....

89

Анонимен

преди 11 месеца

До Шшш Беж, бре! 4 пъти контранастъпваш една и съща мотика! Ай запри се малко ))))

88

Много ме кефи

преди 11 месеца

Истерията на балтийските пудели и Полша! После Байдън трябва да им бие шамари да се съвземат, например като украинска ракета убидвама поляка и Полша искаше да активира член 5 ;))

87

Сата НАТО

преди 11 месеца

Вагнер от Беларус могат да побъркат прибалтите с партизански рейдове. Тан армиите са по 10-15 000 човека и терена е горист. Въобще не преувеличава президентът на Литва.

86

Шшш

преди 11 месеца

Разбра ме ти копейка,разбра ме. Подпрян си ти и твоите съмишленици,които сте ограничен брой за щастие. Подпрян си с червен прът отзад,защото рублите свършиха. Хайде със здраве..и премести този палет на другия край на халето. Хахахаххаах

85

НАТО

преди 11 месеца

е таратор без краставици

84

Анонимен

преди 11 месеца

До Костя тя и Римската Империя навремето много цивилизовано е паднала с гръм и трясък