54

преди 15 години

Б.Б ще те спаси.

53

тел 112

преди 15 години

Ех, Станишеев, ех, да имахме един поне медицински спасителен хеликоптер за пред света...щяха да те спасят от вешалката както правят с простосмъртните премиери в белите държави. Къде е стрина ти Емел, бре, да прилети с фърковатата си чета от лъжливци, па да ти спретне едно показно спасяванее...Хак му е на премиерчето! То не може да се фръцкаш денонощно и по суша, и по вода, и по въздух, да се хилиш кат ряпа на мегдан, пък сакатлък никакъв да не те споходи. Нека си виси! Ха, некой звъни... заседнал бил, казва, на лифтата отгоре...слънгосва гада, че бил сам-самият премиер...***, нека си звъни, нема му обръщаме и на него внимание, я.

52

мим

преди 15 години

мама му стара свалиха го. жив и здрав е лисунгера. аре нараде все още има надежда. до следващия път

51

Слав

преди 15 години

урааа!!!Гей, Сер гей така ти се пада, винаги гледаш от високо, но чак сега виждаш реално нещата!Не ми харесва само, че Доган и Жоркото и не са при теб...Иначе щяхте да изпробвате тройната рязана коалиция на собствен ***...Нищо де и техния ред ше дойде..А и сега можеш да провериш колко е ефективна МИС БЕДСТВИЕ - Мемел Метемката, дали ше да дойде да те спасява, че то си е цяло бедствие г-н прегъзомиера да виси на 30м... Викам да се обесиш на въжето над гледката на собствената ти мръсотия.Така е- който нарушава законите на природата /пали пожари и стой дет не требе/ си плаща в натура на нея! Рест ин пийс, Гей!

50

гурбетчия

преди 15 години

:((eee gotinata novina preklu4i.ami ve4e go svalili mazniq serGEi4o:(

49

Comment

преди 15 години

Станишев, Гагаузов и кметския екип на Благоевград висят на лифта! Господа, сега е момента! Бързо да капичнем този лифт и да спасим България! Не губете време! Действайте! Сега е момента!

48

Ристаки

преди 15 години

Все по-често да му се случват такива неща на Серго.На слизане от лифта ще му треперят хамстеровите бузенца, гнусен комунист, такъв. Докара народа ни до пълна мизерия.

47

преди 15 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!! НАЙ-ПОСЛЕ ДА ИМА НЕЩО,КОЕТО ДА НИ ОБЕДИНИ.ДА БЯХА ВИСНАЛИ И ОСТАНАЛИТЕ МИНИСТРИ С НЕГО,ЧЕ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА РАДОСТ ДА ИМА ЗА НАРОДА

46

katerina

преди 15 години

Много ме развесели тази новина! Супер, най-накрая и на тази гад да й се случи от живота на простосмъртните! Много се изкефих, ха, ха, ха....

45

веси

преди 15 години

Аз уж съм добър човек,но понякога от такъва новини ми става толкова хубаво,че се смея от сърце. А Сергей ако беше приятелче на бат Бойко до сега да е спасен , ама като не е да виси.

44

гурбетчия

преди 15 години

:))))))))))то друго неостана,освен да ви чете човек коментарите и да пада от смях:))и кеф

43

----

преди 15 години

KOLKO DA POVTARIAM ? - TOZI OSTE E V PUBERTETA !

42

преди 15 години

и да виси-няма да му дойде акъла в празната глава..абе я някой да резне въжетата,че белким се отървем от този непрокопсаник..не злорадствам,ама от него нищо не става

41

стан

преди 15 години

разединен бил българския народ. нищо не можело да го обедини. как ли пък не. я колко сме си единодешни. браво народе. така трябва.само така.

40

ГЕЙ

преди 15 години

скачай другарю по душа, скачай само ако има на какво да се наденеш, иначе си виси горе и чакай оръжейният контрабандист и терорист ML да те спаси, как нас ни спаси от природните бедствия

39

преди 15 години

Дано му теглят поне един бой и едни с-кс токато са горе.

38

:)

преди 15 години

Няма ли как някой от тези еколози да пререже въжето преди да са дошли да го спазяват това *** същество.

37

anonimko_again

преди 15 години

ХАХАХАХАХА - толкова единодушно надали нещо е коментирано скоро! :))))))))))))))))))

36

преди 15 години

Бобъра падна в капана

35

преди 15 години

Абе хора има ли ловджии между вас?Ей сега е момента някой да отстреля Сер_ГЕЙ че няма накъде да бяга.