34

Денис

преди 1 година

Денков , изчакай да ти се обадят от посолството на козяк и да ти дадат инструкции , обяви го по телевизора довечера , прибери се нахрани кучето , разходи го да се изпика , ходи пикай и ти и си лягай ! Това се иска от теб и това е всичко !

33

Анонимен

преди 1 година

Денков днес се изказал по повод "фашисти" и стана ясно, че е гОла вОда в историята и културата,което е безсрамие и позор. Тъй като новите поколения (от които Денков не е, но си е намерил именно там сродни души) не са виждали кадри от фашизма, ще е обучително и повишаващо квалификацията да му се покажат. Например как се бесят или разстрелват съблечени доголо хора, как се палят селата заедно с хора, животни (на територията на Беларус изгореднуте села са стотици!)....

32

Анонимен

преди 1 година

Да , поза 69 е като за вас!

31

Анонимен

преди 1 година

Държавата се "управлява" от Асен Василев измамника и Кирил Петков лъжеца, Денков им е сламенния човек, поставен там, да хвърля прах в очите на хората

30

Анонимен

преди 1 година

ПП,ДБ неискат ротация, стигнем ли я, или не. Занимават се с чистки и шуробаджанашки назначения, вместо да работят. Бюджетът им е нереален. Нищо не са направили по плана и държавата неможе да усвои пари от там, от НАТО и други програми в ЕС. А други държави усвояват такива за втори път.. ПП,ДБ са безделници, наглеци. Само искат постове и високи заплати.

29

Възрожденец

преди 1 година

Този ембрион Денков открито заплаши Възраждане и индиректно 80%от българите! Само да му кажа,че сме демократична държава и всеки може свободно да изразява мнение! Ако стилове разреши разправя с Костадинов,не го чака нищо добро! Палачинката се обръща и от обвинител,той и тагаревци като нищо могат да станат обвиняеми! Така че Денков е ограничавай свободата на българите!!

28

Зозо

преди 1 година

Аре Молец, бъди мъж и подай оставката. Омръзна ми от вас ППДБ-тата, Кирю и Асан... Боко да си направят с ДПС стабилно правителство за 4 години с тайната подкрепа на Копейките.

27

Анонимен

преди 1 година

ЖАЛКИЯ ТО ЛУП БОКО БЕЗ КАПКА ДОСТОЙНСТВО ЧАКА ПРЕД ВРАТАТА НАЧАЛНИКА ДА СЕ ВЪРНЕ ОТ ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ И ДА МУ ДАДЕ ДА ПОДПИШЕ КАПИТУЛАЦИЯТА СИ!

26

Анонимен

преди 1 година

Абе денков , абе щморц изсмукан , кога ги науЧи тея модерни дучички бре ? Що ми влизаш сега в тоя формат? Що ми се определяш на 24 бре картункьо ? ротация може да напрайм с жена ти ако искаш ама с Буци ротация боли бе мряно слаботелесна , я вземи си дай оставката и се прибирай в къщи да не дойда в МС да те изкарам за яката заедно с костума и вратовръзката , предател долен

25

Анонимен

преди 1 година

Затвърждава предотелството съм избирателите си, но те са на тежки вещества преяли са с лукчета и следват, каквото им кажат.

24

Анонимен

преди 1 година

СЪС 8-9% ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА ИСКАТ ДА УПРАВЛЯВАТ. ЦЯЛАТА СБИР"ЩИНА" УПРАВЛЯВАЩИ" ДА СИ ВДИГАТ ЧУКОВЕТЕ.

23

Анонимен

преди 1 година

ТУКА РУБЛЯКА НЕ КВИ ЧЕШЕ КОГАТО ДРУГОТО ПОСОЛСТВО РЕДЕШЕ НА ФИ ГУРАНТА КАБИНЕТА...

22

Българин

преди 1 година

Надявам се да роди първо сегашния премиер, а след него и следващия. Така е с ротациите. Особено с нерагламентираните и безпринципни. Защо гласувахме толкова пъти, като те си правят правителства. При това си мислят, че са стабилни и работещи за доброто на България. Нека даси мислят, че са важни, въпреки, че дори и пари за заплатите им няма. Може да си мислят, че сега е 2022 г., но то просто не е така.

21

Анонимен

преди 1 година

ще изглаждат отношенията да, защото и е страх от Американското посолство

20

Анонимен

преди 1 година

Първо да видим какво ще износите за 9 месеца и какво ще се роди. После ще мислим пак.

19

Анонимен

преди 1 година

СЛУШАХ ГИ ПРЕДИ МАЛКО ТРИМАТА "***". МАЙ ЩЕ ПОЧВА ПОЛИЦЕЙЩИНА ВЪВ БГ.

18

Анонимен

преди 1 година

Еми надява се човекът. Не иска само той да е отгоре. Иска да пробва и нови неща.

17

Анонимен

преди 1 година

.... като се върне оня на глец от почивка!Толкова му пука за България, дето я спасява...

16

Анонимен

преди 1 година

Не се надявай!

15

Бай Чеп

преди 1 година

Може и да има ротация само, че един път и то, ако срокът от 9 месеца се промени на един месец.