34

Денис

преди 11 месеца

Денков , изчакай да ти се обадят от посолството на козяк и да ти дадат инструкции , обяви го по телевизора довечера , прибери се нахрани кучето , разходи го да се изпика , ходи пикай и ти и си лягай ! Това се иска от теб и това е всичко !

33

Анонимен

преди 11 месеца

Денков днес се изказал по повод "фашисти" и стана ясно, че е гОла вОда в историята и културата,което е безсрамие и позор. Тъй като новите поколения (от които Денков не е, но си е намерил именно там сродни души) не са виждали кадри от фашизма, ще е обучително и повишаващо квалификацията да му се покажат. Например как се бесят или разстрелват съблечени доголо хора, как се палят селата заедно с хора, животни (на територията на Беларус изгореднуте села са стотици!)....

32

Анонимен

преди 11 месеца

Да , поза 69 е като за вас!

31

Анонимен

преди 11 месеца

Държавата се "управлява" от Асен Василев измамника и Кирил Петков лъжеца, Денков им е сламенния човек, поставен там, да хвърля прах в очите на хората

30

Анонимен

преди 11 месеца

ПП,ДБ неискат ротация, стигнем ли я, или не. Занимават се с чистки и шуробаджанашки назначения, вместо да работят. Бюджетът им е нереален. Нищо не са направили по плана и държавата неможе да усвои пари от там, от НАТО и други програми в ЕС. А други държави усвояват такива за втори път.. ПП,ДБ са безделници, наглеци. Само искат постове и високи заплати.

29

Възрожденец

преди 11 месеца

Този ембрион Денков открито заплаши Възраждане и индиректно 80%от българите! Само да му кажа,че сме демократична държава и всеки може свободно да изразява мнение! Ако стилове разреши разправя с Костадинов,не го чака нищо добро! Палачинката се обръща и от обвинител,той и тагаревци като нищо могат да станат обвиняеми! Така че Денков е ограничавай свободата на българите!!

28

Зозо

преди 11 месеца

Аре Молец, бъди мъж и подай оставката. Омръзна ми от вас ППДБ-тата, Кирю и Асан... Боко да си направят с ДПС стабилно правителство за 4 години с тайната подкрепа на Копейките.

27

Анонимен

преди 11 месеца

ЖАЛКИЯ ТО ЛУП БОКО БЕЗ КАПКА ДОСТОЙНСТВО ЧАКА ПРЕД ВРАТАТА НАЧАЛНИКА ДА СЕ ВЪРНЕ ОТ ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ И ДА МУ ДАДЕ ДА ПОДПИШЕ КАПИТУЛАЦИЯТА СИ!

26

Анонимен

преди 11 месеца

Абе денков , абе щморц изсмукан , кога ги науЧи тея модерни дучички бре ? Що ми влизаш сега в тоя формат? Що ми се определяш на 24 бре картункьо ? ротация може да напрайм с жена ти ако искаш ама с Буци ротация боли бе мряно слаботелесна , я вземи си дай оставката и се прибирай в къщи да не дойда в МС да те изкарам за яката заедно с костума и вратовръзката , предател долен

25

Анонимен

преди 11 месеца

Затвърждава предотелството съм избирателите си, но те са на тежки вещества преяли са с лукчета и следват, каквото им кажат.

24

Анонимен

преди 11 месеца

СЪС 8-9% ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА ИСКАТ ДА УПРАВЛЯВАТ. ЦЯЛАТА СБИР"ЩИНА" УПРАВЛЯВАЩИ" ДА СИ ВДИГАТ ЧУКОВЕТЕ.

23

Анонимен

преди 11 месеца

ТУКА РУБЛЯКА НЕ КВИ ЧЕШЕ КОГАТО ДРУГОТО ПОСОЛСТВО РЕДЕШЕ НА ФИ ГУРАНТА КАБИНЕТА...

22

Българин

преди 11 месеца

Надявам се да роди първо сегашния премиер, а след него и следващия. Така е с ротациите. Особено с нерагламентираните и безпринципни. Защо гласувахме толкова пъти, като те си правят правителства. При това си мислят, че са стабилни и работещи за доброто на България. Нека даси мислят, че са важни, въпреки, че дори и пари за заплатите им няма. Може да си мислят, че сега е 2022 г., но то просто не е така.

21

Анонимен

преди 11 месеца

ще изглаждат отношенията да, защото и е страх от Американското посолство

20

Анонимен

преди 11 месеца

Първо да видим какво ще износите за 9 месеца и какво ще се роди. После ще мислим пак.

19

Анонимен

преди 11 месеца

СЛУШАХ ГИ ПРЕДИ МАЛКО ТРИМАТА "***". МАЙ ЩЕ ПОЧВА ПОЛИЦЕЙЩИНА ВЪВ БГ.

18

Анонимен

преди 11 месеца

Еми надява се човекът. Не иска само той да е отгоре. Иска да пробва и нови неща.

17

Анонимен

преди 11 месеца

.... като се върне оня на глец от почивка!Толкова му пука за България, дето я спасява...

16

Анонимен

преди 11 месеца

Не се надявай!

15

Бай Чеп

преди 11 месеца

Може и да има ротация само, че един път и то, ако срокът от 9 месеца се промени на един месец.