18

Аноним

преди 10 месеца

Не знам дали този, набеден за генерал е минал някакво военно обучение, но спомням един клип с него. Маршируваше на някакъв парад- ляв крак, лява ръка, десен крак, дясна ръка. Пълен резил.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Е ние не сме "западна европа" така, че няма какво да се притеснваме за помощта щом така се поставя въпроса.

16

Генерале!

преди 10 месеца

Намери си топките и ела пак да говориш американизми!

15

Анонимен

преди 10 месеца

Няма нищо лошо и обидно в това, че тези, които ще се присъединят към руската армия, винаги ще ги наричат вагнеровци. 99% от вагнеровците са героични и патриотични професионалисти. В случая с въоръжения метеж те бяха длъжни да изпълнят заповедта на един изперкал командир. Доста от тях не я изпълниха, не тръгнаха и не участваха.

14

Гошо

преди 10 месеца

Ееех "генералеее" авторитета на Путин те разтревожил , а вашият дето хич никакъв го няма не те ли тревожи Що се касае до Путин ,след тая работа оня ден пролича ,че всички са с него, нито един не подкрепи Пригожин От чужбина може да си джафкат каквото си иска ,но факта си е факт- Путин е тоя които кара влака

13

Ген. Попов

преди 10 месеца

Путин е изключително надарена личност. Той знае какво прави. КГБ е абсолютна школа. Цирк за маймуните. Пригожин вече е в Беларус. Заплаха за Полша и Европа. Страх тресе западните маймуни. Ядрените ракети са в Беларус.

12

Да бе! да! точно! :)

преди 10 месеца

"Не ме гледайте как изглеждам и какви ги правя - вервайте на лъжите които изричам! "

11

Анонимен

преди 10 месеца

Като мантра повтарят за тази колона към Киев. Но винаги пропускат да кажат, защо се изтегли тази войска от Киев. Изтегли се март след преговорите в Турция. След това саксите натиснаха Зеленски да не преговаря, укрите убиха преговарящият от тяхна страна и готово.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Президентът Путин искаше да информира обществото, че държавата е в опасност и че лидерът, който може да разреши този въпрос, има твърдото намерение да защити конституцията, народа и законността.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Oще нафталинови генерали има ли

8

Анонимен

преди 10 месеца

Играли кючеци за Банго Васил,а?!!!! Напишете "Василица в МО" в тубата и се наслаждавайте...

7

ХАХА ХА ХА ХА ХА !!

преди 10 месеца

като му гледам осанката - знае ли какво е 'его'?

6

Анонимен

преди 10 месеца

Милият краварофил. Такива като този дженерЪл ни напълниха главите колко е слаб Путин, как бил умрял или ще умира. То всеки рано или късно умира. Но сега този тук забелязал, че и егото му било не у ред, нарушено било. Че кога се видя с него, та успя да го анализираш? И тия тук нашите генерали не могат да се мерят със самообладанието на кагабеец, ,какъвто е Путин.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Колко войски е водил в бой този генерал? Прилича повече на участник в прайда отколкото на армейски генерал. Ама те само такива калинки се продават на запада за стотинки.

4

сдъвкана дъвка

преди 10 месеца

говори за его! комично е някак!

3

западна митология

преди 10 месеца

Че то войните за 'демокрация' / демонокрация са само наемници бе! нещо е "мижи да те лажем" информационното промиване тия дни!

2

СлаваНаПутин!Победа!

преди 10 месеца

Как няма да му бъде нарушено "егото", като е президент на най-голямата,най-великата,най-могъщата и най-богатата на ресурсси държава.Путин не е като Боай Бъд ,да се по си ра и да ходи с памперси.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Нашите генерали, са е това - да се правят на експерти по телевизиите