94

Анонимен

преди 1 година

Категорична парлама днес самолета му летя хиляда километра с него. Углавното дело днес е прекратено

93

Анонимен

преди 1 година

жужанчо се оказа не много умен. Започна война без да е подготвен адекватно, без да има план за действие при различни ситуации. На всичко отгоре и се инати да я приключи, за да не продължава да се излага, ама не му идва наум, че колкото повече се дърпа, толкова повече се нахендря ...

92

Кравар Евроатлантик

преди 1 година

Пожелавам им всеки ден такива Постановки да си правят в росия - Пирожкин театрално свали шест бойни хеликоптера и един Ил-22. Оценка 10/10 искам бис.

91

Анонимен

преди 1 година

Румен Ралчев не е никакъв капацитет и никакъв експерт. Най-обикновено русофилско мекеренце чудещо се как да замаже руския позор пред наивната българска публика. Сега ще ви сервират всякакви фантасмагории оправдаващи грандиозния провал на всички възможни руски служби на всички възможни нива.

90

Анонимен

преди 1 година

Аха, в главите на някои беше постановка. Само дето главните действащи лица не знаеха това. Всички видяхме как едва не се изпуснаха в гащите. Пък може и да са, ама кой ти казва.

89

90-ти, Чети история.

преди 1 година

Някои от южните щати са взети именно от Мексико.

88

Анонимен

преди 1 година

Русофилите в България къртиха пейки по парковете, в Русия къртят асфалт.

87

Силиций

преди 1 година

Представям си някой от мексиканските картели да събере 10-20 хилядна армия и да се добере за 1 ден до Вашингтон :)) "Постановката" им ще приключи още преди да доближат границата. Два F-35 Lightning II и ще ги преубразуват в мексиканско стъкло и зелена плазма. Жалко, че НАТО отново пази руското блато от разпад. Всички стратези на запад са в ужас, руснаците се усетиха, че най доброто за западните държави е когато блатниците си стоят в щастливи в деревните, защото са много изпаднали и мародерстват.

86

До 70-ти И двете!

преди 1 година

Вагнеровците са хем терористи, хем борци за демокрацията. Нещо като наще римляни - когато им е изгодно се представят за турци.

85

Масон 99 степен

преди 1 година

Някаккъв халюцинира велик стратегически ход на Путин Вагнер и Кадиров да нападнелими превземели Киев откъм Беларус били 100 км ! 100 км ама БЛАТА след който Украйнците са изградили защита със достатъчно войници А Киев може да бъде превзет след като бъде обграден от поне 2-млн войника и започне самоубиствено настъпление съпроводено със реки от кръв --- пиша тези глупави сценари защото така е превзет Берлин ,но тогавашната войска е била по-силна и по- мотивирана ,а Берлин по-- слаб от Киев !

84

Анонимен

преди 1 година

И двамата са олигарси и мафиоти забогатели от ограбване на руския нарот слет 1991 г. Не са добри и патриоти като Сталин и Брежнев.

83

До 82, А нещо за

преди 1 година

най-смелите въшки САЩ да кажеш? Тяхната армия с какви армии се биеше? Равни по обезпеченост и финансиране?

82

Гей-путин-парад

преди 1 година

Стотици километри асфалт разрушени след гей-путин-парада.

81

Анонимен

преди 1 година

Най вероятно да,,,,, , не със сигурност да след като самолета с който летя до беларус не беше свален със сигурност е постановка

80

пуйката на Холмс

преди 1 година

Няма постановка,а *** човек,който от изналсивач станал предприемач,хвален от медиите им поради сраженията в Бахмут и си помислил,че може дори да вземе властта.Едва ли е имало и заплахи към членовете на семейството му според агентите ХХХЛ007 на МИ-6.***,но хитър и виждайки,че въпреки хвалбите от медиите нито една редовна военна част не се включва в маршът му си е седнал на задните части и твърде вероятно е той да е потърсил Лукашенко,за да изтъргува каквото може,докато в Кремъл нямат яснота.

79

Масон 99 степен

преди 1 година

А ако Пригожин изведнъж се пресели във един по-добър свят ,това част от постановката ли ЩЕ е ? Предположения може да прави всеки ! Пригожин беше тръгнал ,ама така някак си първосигнално ,на,боргия,, под влияние на натрупана ярост ,във един момент започна да се усеща че армията му колкото и обучена да е е мНОООго малка да превземе Москва и прие предложения му вариант ! Да ама сега ще разбере ,че варианта е имал и много подословия и анекси и накрая той и хората му на високо ниво ще платят

78

Най-смелите

преди 1 година

руски въшки са много смели срещу съседи с много по-малка армия от тяхната, като Грузия , Молдова, Украйна. Смелите путинскиПосерковци що не вземат да се бият срещу Китай или Северна .Корея. В тези държави има много милиони нацисти.

77

Анонимен

преди 1 година

Реално. Путин е закъснял с заплатите на наемниците.

76

Аналогия

преди 1 година

С бомбата на Иван Гешев!!!

75

Руските фашисти

преди 1 година

Тоя гей-парад , дето го направиха Жужака и неговия пригоден приятел нв фаща декиш.