56

до Иван

преди 1 година

навсякъде може да се случи и нищо не могат да му направят дори да сгази някой нарочно - само могат да го екстрадират .

55

Иван

преди 1 година

Само тук може да се случи подобен абсурд. Интересно как би реагирала немската държава например, ако там се документира подобен случай.

54

Анонимен

преди 1 година

Абе хора, не разбрахте ли че законите са САМО ЗА НАС ?!? Да изисквате тежки наказания, значи да ги взимате срещу вас, а не срещу богати синчета или който и да е друг !

53

Анонимен

преди 1 година

Арабин стреля сватбарски по подлезите, арабин кара все едно е хванал господ за шлифера, явно сме по зле от арабска държава, където едва ли правят така.

52

:)

преди 1 година

1. Арабин се прави на велик, защото има дипломатически имунитет в пропаднала страна.2. Българска псевдо мутричка го гони, за да раздава правосъдие и да снима за социалните мрежи. 3. Типична БГ трагедия.

51

Анонимен

преди 1 година

Да, защото е по умно.

50

Йосиф

преди 1 година

Да , се сезира ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА за своеволията и самоинцятивите на лицата с имунитет дипломати или народни представители за да може да излезе обективната истина. Иначе казано ще в България ще обвинят невиния защото така работи СЪДЕБНАТА ВЛАСТ !!! САМО И ЕДИНСТВЕНО ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА МОЖЕ ДА НАРЕДИ НА БЪЛГАРИЯ ДА ВЗЕМЕ ЗАКОННО СЪОБРАЗНИ ДЕЙСТВИЯ БЕЗ СКРИТО ПОКРИТО !!!

49

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО Не знам дали Нейчо е ,,селско,, име. Та в тоя контекст - ти как се казваш?

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50"Ако някой слезе и застане пред колата Ви, за да не можете да тръгнете от светофара, как ще се почувствате?" - А КЪДЕ ПИШЕ В ПРАВИЛНИКА , ЧЕ МОЖЕ ДЕТЕ ДА УПРАВЛЯВА 250 коня ДЖИП БЕЗ КНИЖКА. КЪДЕ ПИШЕ, ЧЕ АКО ВИ ОКРАДАТ ИМУЩЕСТВТО ТРБВА ДА ПИЕШ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА. КЪДЕ ПИШЕ, ЧЕ КАТО ТЕ ......... ОТЗАД ТРЯБВА ДА ПАЗИШ ЕТНИЧЕСКИ МИР ПО ЕВРОЦЕНОСТИ. КЪДЕ ПИШЕ , ЧЕ ОФИЦЯЛНО българия СЕ УПРАВЛЯВА ЧРЕЗ АНАРХИЯ!!!

47

Сата НАТО

преди 1 година

Не разбирам как селянЕто Нейчо е разбрало, че детето управлява автонобила? Дали не е редно Нейчо да мине тройна психиатрична експертиза за наличие на маниакална шизофрения и да му се дават некви успокоителни против лесно афектиране. А ако се окаже психично здрав, значи е просто невъзпитан се'як и да го лекуват с лопатата ...

46

Анонимен

преди 1 година

"Лицето с дипломатически статут е обяснило пред властите, че се е почувствало застрашено и затова е предприел тези маневри." - МОЛЯ ОТ КАКВО БИЛ ЗАСТРАШЕН ОТ ЛИПСАТА НА МОЗЪЧНИ КЛЕТКЛИ ЛИ???? -----////------ От това, че някакъв туземен индианец слиза и застава пред колата му, за да му попречи да продължи по пътя си. Ако някой слезе и застане пред колата Ви, за да не можете да тръгнете от светофара, как ще се почувствате?

45

Сата НАТО

преди 1 година

Детето не е шофирало, шофирал е шофьорът. Този селчо със суперселското име Нейчо, след като се е научил да не прескача релсите на трамвая, е решил да вземе управлението на Столицата в свои ръце...

44

Анонимен

преди 1 година

На тази разградена територия се случва всичко и без ограничения. Няма контрол, няма наказание, няма превенция... Пълна анархия във всичко и за всички.

43

Бгг

преди 1 година

Това ще да е дете дипломат !!!

42

Има

преди 1 година

разбира се и изключения, но въпреки минусите и тRiенето ще кажа, колкото е по 4ерен някой, толкова е по-арогантен и tъп!

41

до 35, За Украйна

преди 1 година

ли говориш, че не стана много ясно? Щото от там има достатъчно видео материали именно за тия неща, за които говориш.

40

Анонимен

преди 1 година

... управляван от момче, което не изглеждаше да е на повече от 14-15 г. и с тен на джентълмен от Столипиново, едва не помете 19-годишната дъщеря на съседите. Тя пресичаше булеварда в посока от южния към северния тротоар, а автомобилът дойде зад гърба й, откъм "Фритьоф Нансен", движейки се с много висока скорост и зави към бул. "Витоша" без дори да даде мигач. Бедата се размина на косъм и вероятно само случайността спаси момичето. Последици за "дипломата" не е имало.

39

Олимпий Панов

преди 1 година

Дали в Ливан може да си позволи същото?Силно се съмнявам-что-там могат да му резнат нещо което му пречи-било краченче било ушенце!

38

Анонимен

преди 1 година

"Лицето с дипломатически статут е обяснило пред властите, че се е почувствало застрашено и затова е предприел тези маневри." - МОЛЯ ОТ КАКВО БИЛ ЗАСТРАШЕН ОТ ЛИПСАТА НА МОЗЪЧНИ КЛЕТКЛИ ЛИ????

37

Анонимен

преди 1 година

Подсъдно е и е длъжен да спазва законите! Какво като е дипломат - можеше да убие някой. Това не е Бейрут.. да си оди у Ливан п*ар н*сран.