34

Дядо

преди 11 месеца

Е и София ли да опропастят Тея меки китки...

33

Анонимен

преди 11 месеца

А оня Бончо, дето се напъва 4 години, с него какво стана, не че бих гласувал за трето пол същество, но ... само питам.

32

Реалист

преди 11 месеца

До 15. И какво от това? Смешни са ми наивниците като теб, които си мислят, че като дойдат кметове от променливите в София, Пловдив и другаде, нещо кой знае какво ще се случи. Нищо няма да се подобри, даже май напротив. Нали видя какво направиха, когато управляваха държавата?

31

Анонимен

преди 11 месеца

Що нема да турите Борката Бонев или се накраде за 5 години на схема с ГЕРБ в СОС??? Трите партии на измамата им приляга баш измамник да издигнат за кандидат...

30

Анонимен

преди 11 месеца

Е, "Московска 33" ще му отива повече и от на Петъе Москов или Фандъкова, като на потомствено свинче + звънче. След това ще бутне *** и ще стане истински демократ. И ще настане рай и благоденствие...Очаквайте пълна подмяна :)

29

Аз

преди 11 месеца

Имах намерение да гласувам за "Спаси София", но при това развитие на нещата определено ме загубиха и то не само на тези избори, а по принцип, просто показаха, че са васалани на най-големите загубеняци в новата история на България. Съжалявам ви за всичко, което направихте и за всичко което няма да направите!

28

Анонимен

преди 11 месеца

Няма нужда да гласувате за ПеПето и ДеБето пак.Машинките ще го направят вместо вас,защото са с хак.

27

ауууу

преди 11 месеца

е няма ли да е богомила бонева

26

Анонимен

преди 11 месеца

Копейките скимтят на умрело, баце! Да ги видим те какъв зелен чорап ще изкарат за кандидат!

25

до 23

преди 11 месеца

Отвори бгработодател за бившата терелик, настоящата прогрес и виж какво са писали хората за васко :)

24

Анонимен

преди 11 месеца

Най грозния град за живеене и столеца

23

Анонимен

преди 11 месеца

Твърдите десни и да не гласуват за този комунист, пак ще го изберат. ГЕРБ с онова адвокатче Георгие нямат шанс. Момчето е очевидно мазен и нахален. Процлемът е и ме след избора на младия комунист, не може да се очаква някаква промяна в София - организация, транспорт, градско планиране. Забраветей хросто и този ще се усмихва младо и красиво.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Жалко за Сгъзи София, имат много добри проекти и визия. Ако се бяха явили сами то можеха да обединят доста народ, да не говорим че целия протестен вот щеше да отиде при тях. След като официално се прегръщат с джендърмерията директно отиват в кофата.

21

Политкоректен

преди 11 месеца

Това беше грешка от страна на Спаси София. Много хора ги виждаха като алтернатива. Сега ще понесат наказателния вот за управляващите.

20

Анонимен

преди 11 месеца

Като еконтаджията - финансира кампаниите и тези "независими" политически бизнес структури, после за да си начеше егото го слагат я министър, я кмет, я депутат. Супер промяна ни докараха тези некадърници - от калинки, минахме на бизнесмени, дето развалят всичко що има, като структура в държавата, за да заграбят още пари за частните си обръчи от фирми и офшорки.А Спаси София са такива изнудвачи - още преди години изнудваха собственици на заведения, ако не платят, щели да им махнат масите...

19

Спаси София....

преди 11 месеца

....От шумкарските въшкари на СОФИЯ...!

18

Ето ВИ пак...

преди 11 месеца

...НОВ ШУМКАРСКИ ВЪШКАР.....ОЧУВАН С НАРОДНИ ПАРИ НА ДЪРЖАВНА И ДС-БКП КОПАНЯ...ХАХАХААА

17

Смех....

преди 11 месеца

Що не видите КОИ СА МУ РОДИТЕЛИТЕ И КВО СА РАБОТИЛИ, БЕ..хахахайааа.....ВСЕ "РУНДЮВЦИ" ЛИ ШЕ ОВЛАСТЯВАМЕ..?

16

Зелен чорап

преди 11 месеца

Какъв бизнесмен е този бе?прикачен инвентар към фирми от които може да се смуче! Партийно отроче което никога не е работило!

15

Анонимен

преди 11 месеца

Който и да сложи ГЕРБ няма да има шанс срещу този в София, и Пловдив отича, шанса им е Варна от топ 3 градовете в България !