6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5 : Да бе, когато ПП се провалят в нещо - пак герб им е виновен, така ли? Какво ще кажеш за другата страна на монетата - какво ако лошите търговци са видяли, че бойко го няма и са почнали да си надуват цените както си искат?

5

Анонимен

преди 1 година

До Вьзмутен 1 Цените не ги направи ПП. Цените бяха надувани от гepбepcкия бизнес, за да саботират управлението на ПП. ПП не могат да влияят на цените. МРЗ трябва да е 1500 лв. минималната пенсия- 750 лв., щом искат да ни вкарват е Еврозоната.

4

модерният ляв

преди 1 година

Че те самоосигуряващите са поне два пъти повече от получаващите минимална заплата.Какви избори ще спечелят като увеличат на два пъти повече хора задължителните вноски при тази инфлация?

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 : Пропусна да споменеш как предстои да се разврещят като почнат да се пенсионират и открият че който се е осигурявал на минимална заплата - ще получи минимална пенсия. Чакай тогава да видиш какъв вой ще бъде :)

2

Анонимен

преди 1 година

Реално на МРЗ не работи никой. Това е инструмент наглият бачкатор да се осигурява на нея и да си слага в скъсаното джобче крадените от държавата пари. После крещи как в парламента крадяли, а наглият бачкатор граби с милиарди годишно. А сега да погледнем реално- наистина НИКОЙ не работи на МРЗ, поради простата причина, че касиерка в осморазряден супермаркет взима 1500лв. + 200 ваучери за храна... Чистачката на офиса ни, пенсионерка, си докарва 1400 с 10 часа на ден 5 дни седмич (2 часа овъртайм).

1

Вьзмутен

преди 1 година

При цените на промяната - мрз трябва да е не по малко от - 1500 лв необложени с даньци