47

Анонимен

преди 11 месеца

Жозеп, обърна се срещу него и едва си отвори устата да го захапе и Президентът Путин с един точен и премерен удар го лиши от апетит. Защото е мъжкар. Не е като вас.

46

Анонимен

преди 11 месеца

Да се радваме ли, че Путин премахна Пригожин, а Боко - Гешев? Чувствата ни са раздвоени. Хем се радваме, хем не се радваме, защото Пригожин и Гешев пожеха да се използват срещу Путин и Боко срещу тях. Путин и Боко пак навириха гребена, както каза Нинова. Овладяха и двамата ситуацията. Пак сме на старото положение - Мафията остана и Путин остана.

45

Анонимен

преди 11 месеца

Путин искаше да унищожи чудовището Пригожин, както Боко искаше да унищожи чудовището Гешев, но и двамата се обърнаха срещу Боко и Путин. Тръгнаха на поход срещу Създателите си Путин и Боко, но бяха премаахнати от Създателите си.

44

Олимпий Панов

преди 11 месеца

Как още е жив тоя бесполезен човечец Бозел след толкова негативни емоции срещу него?Къде е Кармата?Явно чака го зад ъгъла))

43

българина

преди 11 месеца

чудовището Ес което европейците сътвориха се обърна срещу тях, джендария, миграция и ислямизация! кой е гласувал за това когато е създаден ес? никой, но резултата е такъв

42

Отвриатителни

преди 11 месеца

....гнусни евро старци вампири, които се наслаждават да умират бели славянски мъже. Този и подобните искат войната да продължжи вечно, а не мир.

41

Анонимен

преди 11 месеца

Борел, както винаги проспал събитията, се влачи с наивни интерпретации. Русия излезе от метежа по-силна и единна, като максимално се възползва от него. Ако нещо се прпуква, това са последните брънки на здравия разум в главата на Борел и подобни мечтатели. Не, не ни е добре от този факт. Защото става въпрос за нашето бъдеще и нашите пари.

40

Бай Илийчо

преди 11 месеца

Мълчи бре калмук!

39

Анонимен

преди 11 месеца

Глава дипломатии ЕС Боррель заявил, что последние события в России показывают необходимость продолжения поддержки Украины.

38

Анонимен

преди 11 месеца

И какво се обърна точно?!?

37

Анонимен

преди 11 месеца

Този чичак е кyх като шест хралупи! С конкурс ли ги избират тези слуги на капитала в Брюксел?!.. Пригожин и Путин имат далечна Дружба от времето, когато единия беше ресторантьор, а другия губернатор - в Петербург... Пригожин никога не е казал нещо против Путин, той по-скоро говори нещата, които Путин няма как да изрече! Борбата на няколко могъщи сили в Русия е малко по-сложно материя за обикновения, форматиран, либерален мозък!!

36

Робка Нешкова

преди 11 месеца

Копейката си хапе копейките, абсолютно нормално състояние

35

та

преди 11 месеца

До ПроСоТо - Благодаря, че се опита да смелиш инфото до разбираем начин. Но се съмнявам, че промитите с брюкселска пропаганда мозъци могат да асимилират какво се случва. Надявам се повече хора да разберат, че за брюкслелските чиновници сме даже по-долу от макетата. За тях имаме стойност колкото за някаква територия и евентуално пушечно месо във войната им с Русия.

34

Анонимен

преди 11 месеца

Пригожин в Беларус, ще стане ядрена сила!

33

Анонимен

преди 11 месеца

Познай кой ще дойде ве вечера. Разправят имало ракети дето от 4000км удряли капачка от бирено шише

32

Анонимен

преди 11 месеца

Тези евросатанисти злобата много ги загрозява

31

дъртия рептил

преди 11 месеца

барем да беше се напил да не му личи колко е невменяем!

30

дъртите мачароци

преди 11 месеца

изпопадаха от чедака. Сега имят да мяучат под прозореца на Кремъл!

29

До Анонимен

преди 11 месеца

"Пригожин е казал отдавна на путин дай ми 250 хиляди и ще стигна до париж . Има го на видео на путин трябва да му целувате косматия гьс" А Путин какво му отговорил- "Няма откъде да намеря 250 хиляди, способни да вървят в права линия"?

28

Анонимен

преди 11 месеца

Надяват се някой друг да им свърши работата,щото НАТО и Украйна боксуват!!!! Майтапа на страна това е една безмислена война ,която отдавна трябваше да спре!!