55

Анонимен

преди 1 година

За агенти на ЦРУ или новичок или прозорец имат избор.

54

ХХХ

преди 1 година

ЦРУ се тревожат за живота на един психар ....Явно имат планове за него ....ето Зеленски им върши чудесна работа !

53

ловец

преди 1 година

в бункерa няма прозорци

52

Анонимен

преди 1 година

Добъд съвет от бившия шеф на ЦРУ! Ако се седи около отворени прозорци в стаята, освен всичко друго, възможно е да се настине!

51

Анонимен

преди 1 година

Руснаците станаха за подигравка с постоянните "самоубийства" практикувани от Путин.

50

Анонимен

преди 1 година

До Руски театърДааа, тази случка показа на всички една стара поговорка, "Каква я мислехме, а тя каква стана". Някой ще го нарече предателство, друг ще каже писнало му, трети ще се чуди дали не е някакъв стратегически ход, но публиката е направо онемяла.

49

Алекс

преди 1 година

Мдаа, нищо не.могат да свършат като хората рашките. Даже бунтовете им половинчати. Мигат само да дрънкат оръжие и да обясняват колко са страшни.

48

Клюкари американци

преди 1 година

Клюкарите американци, вечно доволни, сити и пресити им се отвори много мисловна дейност. Да не говорим за родните политици. Извинете, казах "родните", грешка на езика. Тук нямаме нищо родно, имаме само еврррро-атлантически папагали.

47

Руски театър

преди 1 година

Сладурчета, показоха ви шах и театър, достойни за най-макиавелските умове. Има дълго да се съвещават и Америка и ЕС и нашичките. Ше има много анализи и слюнки. Все тая.

46

Изведнъж Пригожин

преди 1 година

ви стана приятен и надежден източник на информация... а преди това не щяхте да чуете за него, като разправяше как мелят тонове украинско всеки ден.

45

Анонимен

преди 1 година

Сега администрацията и Конгресът на САЩ са изправени пред труден избор: или да опровергаят публично директивата на разузнавателната общност на страната, или да продължат да правят отчаяни и неуспешни опити да подкопаят вътрешната политическа стабилност в Русия.

44

Анонимен

преди 1 година

Гледайки какво се случва в Русия миналата събота, американците вече мислено празнуваха победата си. На Вашингтон оставаше само да намери начин да мотивира руските бунтовници да почукат на вратата на Кремъл възможно най-скоро.

43

хахахаааа.........

преди 1 година

Във Вашингтон не знаят къде да се скрият от срам: разговорът на Лукашенко с Пригожин изложи американското разузнаване на посмешище пред целия свят

42

ivan

преди 1 година

oo toz e pitnik

41

Браво на Русия!

преди 1 година

Американският план се провали.

40

Путин

преди 1 година

Операцията ми е НеВероятен Успех - бях прав и показа, че Вражеското Разузнаване и идея си няма какво става в Русия... Женя, я сипи по още едно от тая Беларуска Водка дето си донисал от Лукашенко!

39

Превода на български

преди 1 година

Е Пази се от отворени Прозорци..гугъл транслейта малко не владее нюансите!

38

Ето пример

преди 1 година

Ето истински пример как две противоречащи си страни могат да се разберат бързо и мирно АКО НЕ УЧАСТВАТ АМЕРИКАНЦИ ПОСРЕДАТА!

37

!

преди 1 година

Американците са провокатори и инициатори на световния хаос

36

Йосеб Джугашвили 2

преди 1 година

Най - голямото предимство на САЩ е , че владеят медиите и политиците в едно 80 процента от целият Свят!!!.... Плащат здраво. И владеят мощно! Иначе съм сигурен , че като военна мощ Китай , Русия и Иран ще смачкат НАТО за нула време!...